切換到寬版
  • 1178閱讀
  • 15回復

[自創小說]複製的威脅(下) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線自己

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-06-14
上回講到:迪雲等人命懸一線 2zkO s:  
  *dx E (dP  
     究竟他們會否打敗? 6&"GTK  
{Ok]$0L  
泰加:哈哈哈,這種攻擊方式雖然挺有用,可是你們的體力已經耗盡了,遊戲該結束了!【龍光     B# o6UO\  
   砲】! R-Gg= l5  
:;w#l"e7<  
迪雲:糟了!!! =DXN`]uN  
4mm>6w8NT  
泰加:完結了吧!?哈哈 ufocj1IU  
+-Z `v  
新生迪雲:我才不會被你打敗呢 p<\7" SB=  
,HK-mAH   
泰加:怎麼你沒事的!? !{b4+!@p  
G^le91$  
新生迪雲:我利用異轉能量就把龍光砲散去了 ` c"  
(JT 273  
泰加:可...可惡 Pk`3sfz  
3yLJWHO%W  
新生迪雲:【地龍波】! U<6+2y P  
FlT5R*m  
泰加:【地龍波】! WIw*//nw  
yXCHBz6&  
星仔:怎麼迪雲他攻擊泰加,他去送死嗎? %0%Tp  
4i+H(d n  
悟地:不,迪雲可能想到了新的策略... 2~%^ y6lR  
*_K*GCy  
泰加:你還不明白嗎?你出多少招式我也能複製 !9_'_8  
    e. R9:  
新生迪雲:【終極超昇龍】! {n(/ c33  
G BM8:IG \  
泰加:【終...】,呀!!! 9<5S!?JL  
j7J'd?l  
泰加::怎麼我複製不了你的招式... )h0b}HMW)  
L fZF  
新生迪雲:沒錯,你是可以複製任何招式,但是使用異轉招式對身體的負荷很大,只有異轉形勢才 ;]W@W1)$  
^ `bMF sP  
     可抑制 pz]! T'  
YVPLHwh/5  
泰加:我...我竟算錯了這一步,嗚 ">vi=Tr  
HbJ^L:/  
迪雲:【真龍怒吼】! 9u%(9Ae  
_[/#t|I}  
泰加::嗚!!! H'&[kgnQ@  
plM:7#eA  
星仔:終於都打敗那複製招式的怪物了吧... -[[( Zx  
&W{v(@  
謎:【核子爆彈】! ~,.;2K73  
:a9   
迪雲等人:呀呀!! N t\ZM  
 upGLZ#  
迪雲:卓男!? & mm!UJ  
22 feYm|  
卓男:迪雲,博士再給你一個機會,一是歸順上帝之手,一是死路一條 x7/";L>  
=X7_!vSv  
迪雲:我才不會跟他同流合污,地球上充滿著無數的快樂,充滿著我的快樂的回憶,你們無資格搶 U+&Eps&NI  
"NTiQ}i  
   走這一切 gmZ] E45  
\85~~v@  
卓男:看來你想送死吧,那我成全你,【核子爆彈】! iWIq~t*,H]  
rl]K :8*  
迪雲檔著 e/}4Pt  
 |^"0bu"  
迪雲:【百裂拳】! )T^xDx  
`i<Z< <c>  
卓男:【絕地一擊】! ]88qjKL  
$dG:29w  
迪雲:噫... U_WO<uhC  
]`M2Kwp  
卓男:受死吧!【高熱死光】! "Cs36k  
S q{@4F}d  
迪雲:【超昇龍霸】! -_XTy!I  
.AZwVP<  
迪雲:有破綻!【真昇龍霸】! w1 eFm:'  
ER0B{b  
卓男:嗚... B:Hr{%O  
c:""&>Z  
迪倫突然出現:卓男,我給你最後的機會,裝上這【五百萬匹馬力吧】吧! < pZwM  
],Yy)<e.  
說罷,迪倫瞬速走去 d0;?GQYn:  
V)P8w#,  
卓男:呀呀!!! <,\U,jU _  
b7 B|$T,  
卓男.改:【核子地雷陣】(狂發) YLuf2ja}X  
.br6x ^\<  
迪雲等人:哇哇哇哇呀! w"C,oo3  
M{4XNE]m  
姬絲:【突擊!機械迪倫】! egVKAR-  
8[D"  
星仔:機械迪倫!? tHK>w%|\R  
K D?b|y @  
下回預告:機械迪倫的力量究竟是強?是弱? <T&v\DN  
%`YR+J/V  

1條評分

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線鵬鵬
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-06-14
金勁 = = p}<60O"r$  
# 1dg%  
突擊!機械迪倫@@
離線自己

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-06-14
引用第1樓鵬鵬於2007-06-14 14:11發表的  : ?^W1WEBm  
金勁 = =
突擊!機械迪倫@@
T6QRr}8`/J  
當然啦  uxB`  
唔知條機械迪倫勁唔勁呢@@?

離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-06-14
我都唔知呀... ]Yw$A  
回:太小打鬥,,,85分
離線鵬鵬
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-06-14
引用第2樓自己於2007-06-14 14:12發表的  :
當然啦 a4*976~![  
唔知條機械迪倫勁唔勁呢@@?
fBj)HoHQW  
zX4RqI  
I<ohh`.  
大佬,果story 你作get bo
離線hinpotato951
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-06-14
出機械迪倫就勁la xdxd一下ko人 唔洗自己打xd

離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-06-14
卓男再失敗就 哈哈 "Zgwe,#  
機械迪倫 應該好廢 因為機絲整的真係好
歡迎分享新教(基督教信仰)
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-06-14
泰加超強 s Z[[ymu8  
地龍波都可以copy ~{/M_ =  
迪雲仲勁 V2Vr7v=Y"  
諗到用異轉整散個龍光炮
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-06-14
都係果句啦 k P ]Up&'  
8Agg%*Qs}  
又係一直衝既感覺 5)!g.8-!  
:snO*Zg   
應該用文火慢煮的方法 \0b}Z#'0  
$9,&BW_*  
故事先冇咁快完 p0@^1  
;t{q]"? W  
提點: ?uq`|1`  
卓男:迪雲,博士再給你一個機會,一是歸順上帝之手,一是死路一條 gm-[x5O"  
應該改左做咁 WP L@v+  
卓男:迪雲,爸爸再給你一個機會,一:歸順上帝之手,二:死路一條 ukSv70Ev  
G tI )O}  
咁樣會好d F}nwTras  
因為佢係3.0關既某一關講過佢自己係迪諾夫個仔=.=
離線自己

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-06-14
引用第8樓慘絕人寰於2007-06-14 17:56發表的  : [s( D==8  
都係果句啦
又係一直衝既感覺
應該用文火慢煮的方法 Jl/wP   
.......
dkC[SG`  
ok,一時唔記得佐=] FJ;I1~??  
不過我下次先改:)

離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-06-14
引用第9樓自己於2007-06-14 18:42發表的  :
ok,一時唔記得佐=] J usU5 e|  
不過我下次先改:)
YZol4q|ic  
and同你講=.= y}?|+/ dN  
 <`}P  
你d故事又似多啦a夢咁 Pxlc RF  
%O"8|ZG9{  
每個都係觸立故事來的=.= ~non_pJ  
^D+J k8  
只係要爛尾的方法連接住而已=.=
離線自己

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-06-14
引用第10樓慘絕人寰於2007-06-14 18:54發表的  :
and同你講=.=
你d故事又似多啦a夢咁
.......
QN:v4,$d  
算啦,你想報仇姐,任踏了 M>AxVL  
今日我黑慣 7L!JP:v   
1:無啦啦比老師屈 ^""edCs  
2:抽唔倒閃 M+/G>U  
3:頭先汝吾之同我打屈機  Vj*-E  
4:你報仇=]

離線x先生
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-06-14
勁!!!!!!!!! 姬絲識用「突擊!機械迪倫」ga咩( 如果識出升龍殺同埋三頭龍都夠玩曬,仲識其他招ga話就真係......
不回文你就會被他咬
離線自己

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-06-14
引用第12樓x先生於2007-06-14 18:56發表的  : `[/#, *\  
勁!!!!!!!!! 姬絲識用「突擊!機械迪倫」ga咩( 如果識出升龍殺同埋三頭龍都夠玩曬,仲識其他招ga話就真係......
n$i X6Cd  
我會作落去,呢個只係不過係作=],我作新招唔得?

離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-06-14
引用第11樓自己於2007-06-14 18:55發表的  :
算啦,你想報仇姐,任踏了 $WA wMS,  
今日我黑慣 RY-iFydPc  
1:無啦啦比老師屈 R5HT EB  
2:抽唔倒閃 WgNA%.|,  
.......
-cgO]q+Oq  
我怎服仇啦-,- ipSMmp B  
wuqe{?  
建議啦...建議啦...
離線y.k.h.
發帖
icash