切換到寬版
  • 16763閱讀
  • 612回復

真虎↑乖孩子↑  交代人物等級300的情況 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線小戰士
發帖
icash
只看該作者 280樓  發表於: 2009-05-31
唉,事件已經發展到不可收捨的地步了.

我還是相信真虎乖孩子.
他的確是用心去升等.
我每天都看到他在沖,一直沖
早上到夜晚也是.

不過我已經放棄了LFO,所以有人可以300lv我都不在乎
離線自己

發帖
icash
只看該作者 281樓  發表於: 2009-05-31
我係4.0個陣就見TST第一係一個陸道15x/16x lv
都係叫乜野乖孩子...
個陣未出異轉

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 282樓  發表於: 2009-05-31
Re:真虎↑乖孩子↑  交代人物等級300的情況
引用第280樓小戰士於2009-05-31 09:12發表的  :
唉,事件已經發展到不可收捨的地步了.
我還是相信真虎乖孩子.
他的確是用心去升等.
.......

早上 開埸掛三四分鐘
然後就長站大街

的確多麼用心...

就算他無論二百幾,二百五十等都是開著神秘高手升等

二百九十高峰期更可以一天升一等

他沒有用外掛的呀!(
離線kokoon88

發帖
icash
只看該作者 283樓  發表於: 2009-05-31
290後唔可以1日升1等架咩依家?  姐係呢 依家你做唔到既野人地做到就話用bug 你不如去奧運告菲比斯游水用出掛呀7.7 因為你游唔到佢咁快 但係佢可以

清者自清 冇做過就唔洗理人點講 唔洗解釋? 比人係咁屈都唔出聲為自己討回公道 咁就叫清者 ?? 如果係咁 所有法庭上既被告都唔洗請律師啦 對法官講一句我冇做過so唔需要解釋就ok

最後 果d話人Bug既人 算吧啦 真係有証據咪告人囉 係到嘈又點 就係因為你地冇証冇據 告唔到人 但又唔服氣人地可以做到 咪係到嘈 出下氣姐 幼稚
[ kokoon88在2009-05-31 09:59重新編輯此帖 ]
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 284樓  發表於: 2009-05-31
引用第283樓kokoon88於2009-05-31 09:52發表的  :
290後唔可以1日升1等架咩依家?  姐係呢 依家你做唔到既野人地做到就話用bug 你不如去奧運告菲比斯游水用出掛呀7.7 因為你游唔到佢咁快 但係佢可以

你識條毛咩...

290 唔止一千萬經啦

290打撒下就好似50lv打竹林囉

菲比斯百九幾億人睇住佢游呀hihi

真虎係咪百九幾人睇住佢升lv先?
離線kokoon88

發帖
icash
只看該作者 285樓  發表於: 2009-05-31
Re:Re:真虎↑乖孩子↑  交代人物等級300的情況
引用第284樓中毒魔人於2009-05-31 09:53發表的 Re:真虎↑乖孩子↑  交代人物等級300的情況 :
你識條毛咩...
290 唔止一千萬經啦
.......

咁依家係咪百9幾人睇住佢玩lfo 開BUG先
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 286樓  發表於: 2009-05-31
Re:Re:Re:真虎↑乖孩子↑  交代人物等級300的情況
引用第285樓kokoon88於2009-05-31 10:00發表的 Re:Re:真虎↑乖孩子↑  交代人物等級300的情況 :
咁依家係咪百9幾人睇住佢玩lfo 開BUG先

依家成個水樓9成人都話佢用外掛囉:o

大膽假設...小心求證..

佢本人淨係9吹呢篇唔知乜9野宣言

又無證據話自己唔係外掛
離線呀剎
發帖
icash
只看該作者 287樓  發表於: 2009-05-31
佢由1.0玩升到300lv係有可能
有超元果陣佢都日日升啦.
離線乖孩子
發帖
icash
只看該作者 288樓  發表於: 2009-05-31
我要交代的 完全交代完 如中毒魔人 你有證據 請寄信 別做無謂的假設  也許升迪雲的開始了
一星會員 成勁-3-
離線狂虎龍翼
發帖
icash
只看該作者 289樓  發表於: 2009-05-31
你迪雲應該叫真龍↑乖孩子↑?,希望你300lv啦,多口問句,你是從事咩工作?

離線albion
發帖
icash
只看該作者 290樓  發表於: 2009-05-31
其實你5洗理D人話你用咩UP LV,1來你AC冇比人封,當D人係度"道忌"你。2來,你不能改變D人點諗你,但你可以改變自已點諗,你係第1個300,又有誰可改變?D人話你BUG都好,話2句又可以改變你在升WOODY果陣付出的$$+TIME?

期待你第2個300。
P.S.迪雲150前UP LV好苦,但150後收終昇 UP LV會好快
離線乖孩子
發帖
icash
只看該作者 291樓  發表於: 2009-05-31
引用第290樓albion於2009-05-31 10:17發表的  :
其實你5洗理D人話你用咩UP LV,1來你AC冇比人封,當D人係度"道忌"你。2來,你不能改變D人點諗你,但你可以改變自已點諗,你係第1個300,又有誰可改變?D人話你BUG都好,話2句又可以改變你在升WOODY果陣付出的$$+TIME?
期待你第2個300。
P.S.迪雲150前UP LV好苦,但150後收終昇 UP LV會好快
[表情]

我必需把1轉技升10才使用異轉技升級~v_v 風格問題
一星會員 成勁-3-
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 292樓  發表於: 2009-05-31
引用第288樓乖孩子於2009-05-31 10:11發表的  :
我要交代的 完全交代完 如中毒魔人 你有證據 請寄信 別做無謂的假設  也許升迪雲的開始了

3年之後我都想睇下係邊度會搵到隻迪雲300lv
離線小戰士
發帖
icash
只看該作者 293樓  發表於: 2009-05-31
其實大家都想正反雙方都拿出證據(圖片)
去證明對方吧.

樓主,我真的很希望你拿出證據證明自己.
沒錯,我是相信你.但我也不希望因為你不拿出證據而一世被人冤枉
離線sasalree
發帖
icash
只看該作者 294樓  發表於: 2009-05-31
引用第291樓乖孩子於2009-05-31 10:20發表的 Re:真虎↑乖孩子↑  交代人物等級300的情況 :
我必需把1轉技升10才使用異轉技升級~v_v 風格問題

奧義也10LV?
有技術1lv無裝星仔能打贏無技術200lv有裝迪倫嗎?
離線woodyssjzx
發帖
icash
只看該作者 295樓  發表於: 2009-05-31
引用第293樓小戰士於2009-05-31 10:35發表的  :
去證明對方吧.
沒錯,我是相信你.但我也不希望因為你不拿出證據而一世被人冤枉

沒做就是沒做 , 要比甚麼證據 ?
DJ MAX Technika 2 International Server Total Score Rank 1 XD
離線飛煞
發帖
icash
只看該作者 296樓  發表於: 2009-05-31
引用第295樓woodyssjzx於2009-05-31 10:41發表的 Re:真虎↑乖孩子↑  交代人物等級300的情況 :
沒做就是沒做 , 要比甚麼證據 ?

圖片係唯一証據
所謂口講無憑

p.s中立
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 297樓  發表於: 2009-05-31
這個話題根本不想再討論下去...

反正有無用外掛,心照
離線合味絕狂
發帖
icash
只看該作者 298樓  發表於: 2009-05-31
3年之後沖上300?  有d 怕怕-.-
離線0099090

發帖
icash
只看該作者 299樓  發表於: 2009-05-31
引用第293樓小戰士於2009-05-31 10:35發表的  :
去證明對方吧.

你會唔會一路升lv一路影相?