切換到寬版
  • 2115閱讀
  • 30回復

新裝問題  - 就讓它沉下去了 - -r [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線之龍
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2009-05-11
引用第18樓623於2009-05-11 18:56發表的  :
That Owen doesn't belong to me
Therefore , I don't know what the accoutrements there are.

之前又話自影~又話人屈你~又話人唔係佢張圖~衣家又轉口話隻奧龍唔係你,又話所以唔知佢D裝係咩,又之前話'GM已告訴了一切給我知',咁你又話所以唔知佢D裝係咩?疑點重重,自打嘴巴,自相矛盾偷圖就偷圖啦,連隻奧龍ga動作,企位都一樣,哎~學14樓講'算啦   D人係偷左吾認冇計 '仲有好似好勁咁打英文,好似以為人地唔色睇咁,sorry wo,我係個色睇英文ga人,所以就算你刻意博人唔色睇,我都色睇
    我唔色睇?   It is  impossible~
[ 之龍在2009-05-11 19:28重新編輯此帖 ]
離線623
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2009-05-11
引用第20樓之龍於2009-05-11 19:22發表的  :
之前又話自影~又話人屈你~又話人唔係佢張圖~衣家又轉口話隻奧龍唔係你,又話所以唔知佢D裝係咩,又之前話'GM已告訴了一切給我知',咁你又話所以唔知佢D裝係咩?疑點重重,自打嘴巴,自相矛盾偷圖就偷圖啦,連隻奧龍ga動作,企位都一樣,哎~學14樓講'算啦   D人係偷左吾認冇計 '

唔俾講笑
離線之龍
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2009-05-11
引用第21樓623於2009-05-11 19:26發表的  :
唔俾講笑[表情]

俾~好好笑呀(哈哈.......)
離線小影乂

發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2009-05-11
引用第21樓623於2009-05-11 19:26發表的  :
唔俾講笑[表情]

唉- - X真係X. 你認左佢 道歉就唔洗俾人插同用覺得你X既眼光睇你啦..

做人做到你咁不知所謂咁X架  
影*爆收Gash點.20蚊有得買!
小店連結在下:
http://www.ibbs.hk/read.php?tid=37422

快快手手啦喂=] 貨品極平. !
離線623
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2009-05-11
引用第22樓之龍於2009-05-11 19:32發表的  :
俾~好好笑呀(哈哈.......)

多謝

引用第23樓小影乂於2009-05-11 19:33發表的  :

唉- - X真係X. 你認左佢 道歉就唔洗俾人插同用覺得你X既眼光睇你啦..

做人做到你咁不知所謂咁X架  

X = ?
離線tkctkc2005
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2009-05-11
其實係唔係偷圖唔係重點,佢只係問點解會咁,關偷圖咩事呀?佢係偷右如何,
【難道你話完佢係偷圖答案會出左來】?
離線之龍
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2009-05-11
回24樓:唔洗,好.好.笑.呀

樓主留言:

多謝你的幽默風趣

離線最強武者

發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2009-05-11
10000血奧龍- -唔洗用朱雀丫,其實3600防1000血,同迪下D怪差唔多

PS
您幅圖話 整 唔到天籟,咩叫整?Bug嗎?
離線小影乂

發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2009-05-11
算啦.. 樓主其實個人既思想同思考能力有問題..

比正常人低左一點.. 就讓讓X的623慢慢地X下去吧.. 阻止不了..
影*爆收Gash點.20蚊有得買!
小店連結在下:
http://www.ibbs.hk/read.php?tid=37422

快快手手啦喂=] 貨品極平. !
離線623
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2009-05-11
引用第27樓最強武者於2009-05-11 19:51發表的  :
10000血奧龍- -唔洗用朱雀丫,其實3600防1000血,同迪下D怪差唔多
PS
您幅圖話 整 唔到天籟,咩叫整?Bug嗎?

整 =/= bug
離線623
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2009-05-11
引用第28樓小影乂於2009-05-11 19:54發表的  :
算啦.. 樓主其實個人既思想同思考能力有問題..
比正常人低左一點.. 就讓讓X的623慢慢地X下去吧.. 阻止不了..

okay ,, YY的影再見了