切換到寬版
  • 2900閱讀
  • 22回復

現在最強裝是什麼? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線★刀狂☆

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-09-06
如題
離線風神野郎

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-09-07
皇鏈,炎冰頭,雷甲,炎冰盾,雷手,龍鞋
回歸IBBS..
人大了 . 成熟了 .
離線星仔之雨
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-09-07
引用第1樓風神野郎2006-09-06 16:11發表的“”: ZE1#{u~[y  
sI.Ezuw  
王頭唔勁咩??
離線小。肥羊
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-09-07
皇鏈,炎冰頭/皇頭,雷甲/迷甲,炎冰盾/皇盾,雷手/勇士/妖手,龍鞋 Io:xG6yG  
其實你裝咩是視fu你的特徵ge.裝咩唔係裝咩lo
離線★刀狂☆

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-09-07
thank for help
離線幻影獵人
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-09-07
回樓上:★刀狂☆LFO名刀係★刀狂☆=_=........... .|rpj&>g  
當然係雷伯特裝la~~~ ge E7<"m%  
哈!!我有雷伯特裝Tim(齊左)=]=]=]~~~

離線monica_fanz
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-09-07
引用第5樓小小獵人2006-09-07 16:33發表的“”: No h*1u*  
回樓上:★刀狂☆LFO名刀係★刀狂☆=_=........... J0{0B=d;  
當然係雷伯特裝la~~~ n0cqM}P@;!  
哈!!我有雷伯特裝Tim(齊左)=]=]=]~~~
O6m}#?Ai/@  
下下下下下下下下下下下下下???????? C^ uXJ~8  
-str bor= = [aIQ/&Y  
[個人意見]-str ge裝刀好廢= =[/個人意見] f):|A d|  
雖然+agi=3=
離線samwong0122
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-09-07
皇鏈,炎冰頭/皇頭,雷甲/龍甲/迷甲,炎冰盾/皇盾,雷手/迷手,龍鞋
離線魔法王子
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-09-07
引用第7樓samwong01222006-09-07 19:10發表的“”: ](B+ilr   
皇鏈,炎冰頭/皇頭,雷甲/龍甲/迷甲,炎冰盾/皇盾,雷手/迷手,龍鞋
^ @sg{_.~l  
我有齊呢d裝^^
離線★刀狂☆

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-09-07
大概值多少錢
離線魔法王子
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-09-08
有D係999頂裝(即係HP, MP, SP, STR, DEF, AGI全部加999)
離線chiutszchun
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-09-08
皇鍊係廢的=] 試問一個出招計自身攻擊力的人 裝再加n攻 又有何用 不如加爆自身攻擊力算了 z;J"3kM  
最好就用破壞神鍊 agi hp 都好強唷 uD}Q}]Z  
雷伯特甲/龍甲     同迷甲差唔多 但係加agi bo 龍甲都好 但係-太多str 用左要用番疾風鞋 迷手 炎冰盾+番 !g'kWE [  
              d agi a~>+I~^K5q  
炎冰盾 ]MKW5Kq  
疾風鞋/龍鞋(疾風鞋好d 加hp agi 果d可觀好多) VG_ PBG(  
迷手/妖手/雷手(唔太見義你用雷手 加str冇用 不如加多d hp mp sp def agi) s#hIzt  
& =)HPzC  
其實雷伯特裝係超好用,因為防 元力 agi都好可觀 但係會-agi 所以最好加爆agi 仲要用哂成套裝(有額外加str 唔駛加爆都得3百幾- -但係因為GM未整好 所以用哂成套裝係冇額外加點的- -因為我哂成套裝連wp 都冇額外加點:@)
離線可樂
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-09-08
=_=......唔係好同意11樓樓主....本人平時打怪唔多出招,因為我打只係非周既野豬=_=請問你知唔知咩叫體術?這是本人的意見 f#f<Ii  
個人覺得加攻擊力既裝係好有用....因為有d技能係體術黎,所以係計裝攻擊力 1DLAfsLlj  
人物本身係睇你個人物係屬於體術形/元力形以去著裝 6V-u<FJ  
所以頂裝既定義好空『反』 Lyo!}T  
個人認為人人唔同~個人鐘意就可以了 >pdWR1ox  
妖手<---我未聽過係咩黎 D<U^FT  
有d人物全元力形招式米唔好著攻裝囉=_= )31{.c/  
唔同意本人睇法可以pm我/在此繼續留言(最好pm...我驚睇唔到) /N'0@ q  
大家可以討論下=_=唔好同我吵架
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-09-09
orz CiF(   
1*U)\vK~  
其實係睇下你用咩人決定 UI2TW)^2  
08czP-)OZ  
冇特定ans
離線目狗
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2006-09-09
睇下谷咩啦,谷血就用多d皇裝..
http://bbs.games-bbs.com/read-htm-tid-7988.html
lfo交易帖
離線朱仔
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2006-09-19
離線至尊

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2006-09-19
而家可能係: 皇鏈X2,炎冰頭,雷伯甲,炎冰盾,雷手X2,龍鞋
離線abc123
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2006-09-19
引用第16樓七聖尊2006-09-19 22:16發表的“”: aP$it 6Z  
而家可能係: 皇鏈X2,炎冰頭,雷伯甲,炎冰盾,雷手X2,龍鞋
ty8>(N(~  
你同copy你上一樓既加幾隻字有咩分別-0-
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2006-09-19
魔甲勁 3,'LW}  
加最多攻
vs vs
離線正義2005
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2006-09-19
引用第18樓stinky96552006-09-19 23:28發表的“”: xbxzB<yL  
魔甲勁 Y4w]jIv  
加最多攻
Yn$: |$  
魔尊甲+攻係多,但係要付出代價,-agi減好多
快速回復
限100 字節

上一個 下一個