切換到寬版
  • 3855閱讀
  • 71回復

測試你對lfo有幾多認識(由1.0-10.5) (以下問題不是copy,如有雷同實熟好合) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線哈呵嘻

發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2009-04-08
引用第12樓【龍翼】於2009-04-08 19:48發表的  :
撒卡唔只因為咁先憎迪倫,唔好唔記得佢老豆點死

撒卡第一次憎迪倫係拳賽個陣架
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2009-04-08
引用第8樓chung456於2009-04-08 19:46發表的  :
根本有好多都唔係問題黎既,頭個幾題就知,後邊個d,咩邪鬼呀,比提比邊個捉就鬼知...

睇番滅神獸味知
安得佬拿走比堤,咁岩個心臟係魔狼聖帝到,把個心臟放入去,你有睇故事,我諗你唔會唔知掛
好睇你有冇上來睇故事
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2009-04-08
引用第18樓@woody@於2009-04-08 19:54發表的  :
你在DN COPY過黎的?

d問題全部自己諗,個題就係,d問題就唔係
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2009-04-08
我1.0開始玩都唔識答哂 -.-

問題1:比堤第一次出場係第幾關? 雅典三

問題2:邪鬼同比堤真實姓名叫什麼? 鐵忠仁、鐵義心

問題3:龍翼為咩事憎恨悟地? 龍武把虎翔霸傳承比悟地而不是他

問題4:請說出七聖尊中最強五尊者名字?(排名須分先後) 呢個真係唔知 -.-

問題5:卓男一開始在日本什麼地方出場? 決戰牛丸城 [?]

問題6:星奇同奧龍對決時給怪手抓入什麼地方? 終極魔既思想世界

問題7:小丹給蓮娜踼出要塞之後,給什麼動物救回?

問題8:請說出絕地猛虎口訣? 唯有達到絕地 猛虎才會出現

問題9:比堤給什麼人抓到魔狼聖帝手中,魔狼聖帝又用了邊個的心臟把比堤重生? 安德魯、終極魔心臟

問題10:邪鬼給什麼人從地獄拯救出來? 蓋亞

問題11:請說出古龍騎士團其中三位名字? 勇心、白帝、安德魯

問題12:請把七聖尊異轉後的名字和異轉信物以不分先後說出?

強化菲雲(祝融匕首) 強化菲沙(原始冰塊) 強化霍雷(黑洞原子粒) 強化溫蒂(鏡心婆婆的項鍊) 狂化樂雲(蘿莉耳環) 閻王蓋亞(閻王面具) 超級
宇歷斯(武元訣)

問題13:請說出邪鬼在關卡(決戰日)說過其中一部份對白?「嗯..那你可以安心地去吧」

問題14:請把x卡10最新閃卡以不分先後說出(須連賣最新異轉信物)? 太麻煩唔答

問題15:邪鬼和比堤是什麼關係? 兄弟

最後問題:撒卡為咩事憎恨迪倫? 佢地未真正一較高下(h)
離線疾豹影使
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2009-04-08
1.體育館
2.邪鬼係正男.比提係義心
3.扮好人
4.宇歷斯.蓋亞.樂雲.菲沙.菲雲
5.忘了
6.冇玩.唔知
7.小魁.一隻鳥
8.只有到達絕地.猛虎才會出現(唔記得係唔係)
9.唔知有講咩.我估安德魯.終極魔
10.蓋亞
11.龍翼/龍翼ex.安德魯.白帝
12.超級宇歷斯:武元訣.閻王蓋亞:閻王面具.狂化樂雲:蘿拉耳環.強化菲沙:原始冰塊.強化菲雲:祝融匕首.強化溫蒂:鏡心婆婆的項鏈.強化霍雷:黑洞原子粒
13.我只相信我的鐵拳(唔知係唔係)
14.女媧.重組份子.潔淨的聖服.太陽彈.忍殺.吹霜.紫炎彈.心.欲斷.忍殺.大劍碑.穿心箭.葉子飛鏢.符文替身術.白龍吐焰.索命出鞘.破雷.霸王重鎚Z.聖杖蛇擊.冥王破.深夜鈴聲.天神轟臨
15.兄弟
16.之前冇真真正正同佢打(係掛)
17.域多.馬龍.歷奇
疾豹小店

離線火仔

發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2009-04-08
引用第23樓牙迪於2009-04-08 20:02發表的  :
.......

最強五尊你唔知唔緊要,因為唔係個個知
比堤第一次係體育館,第二次係同邪鬼出現係冰火皇后島,第三次雅典最後一次同龐士一齊
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2009-04-08
引用第25樓火仔於2009-04-08 20:06發表的 :
最強五尊你唔知唔緊要,因為唔係個個知
比堤第一次係體育館,第二次係同邪鬼出現係冰火皇后島,第三次雅典最後一次同龐士一齊

係喎 -_-

死喇失左憶 (抱頭)
離線jj俠

發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2009-04-08
引用第23樓牙迪於2009-04-08 20:02發表的  :
.......

比提wor..唔係體育館咩:x?
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2009-04-08
引用第27樓jj俠於2009-04-08 20:08發表的  :
比提wor..唔係體育館咩:x?

比堤第一次係體育館,第二次冰火皇后島同邪鬼一齊,第三次雅典,第四次係羅殺堡,第五次同龐士一齊,最新果次同魔狼聖帝
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2009-04-08
.......

第1題係體育館:)
星奇同小丹頂住比堤果度呢:)
離線飛煞
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2009-04-08
引用第26樓牙迪於2009-04-08 20:08發表的  :
係喎 -_-
死喇失左憶 (抱頭)

邪鬼係正男,唔係忠仁,幹嗎邪鬼為了邪鬼爸爸:x
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2009-04-08
點解冇人答11樓個問題?
離線哈呵嘻

發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2009-04-08
我都想知個條女咩名
離線shea2828
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2009-04-08
問題1:比堤第一次出場係第幾關?第2

問題2:邪鬼同比堤真實姓名叫什麼?邪鬼:鐵正男 比堤:鐵義心

問題3:龍翼為咩事憎恨悟地?龍翼老豆唔教龍翼虎翔霸

問題4:請說出七聖尊中最強五尊者名字?(排名須分先後)天尊者宇歷斯 地尊者蓋亞 人尊者樂雲  火尊者菲雲 冰尊者菲沙

問題5:卓男一開始在日本什麼地方出場?鶴丸城

問題6:星奇同奧龍對決時給怪手抓入什麼地方?終極魔人被上帝之手囚禁的地方

問題7:小丹給蓮娜踼出要塞之後,給什麼動物救回?雀仔(阿魁)

問題8:請說出絕地猛虎口訣?唯有到達絕對,猛虎才會出現

問題9:比堤給什麼人抓到魔狼聖帝手中,魔狼聖帝又用了邊個的心臟把比堤重生?安德魯

問題10:邪鬼給什麼人從地獄拯救出來?地尊者蓋亞

問題11:請說出古龍騎士團其中三位名字?白帝 樊嬅 勇心

問題12:請把七聖尊異轉後的名字和異轉信物以不分先後說出?強化菲沙原始冰塊, 強化菲雲

祝融匕首 強化溫蒂鏡心婆婆的項鏈 強化霍雷黑洞原子粒 狂化樂雲蘿拉耳環 閻王蓋亞閻王面具 超級宇歷斯武元訣

問題13:請說出邪鬼在關卡(決戰日)說過其中一部份對白?這傢伙的聲音很煩人

問題14:請把x卡10最新閃卡以不分先後說出(須連賣最新異轉信物)?.女媧.重組份子.潔淨的聖服.太陽彈.忍殺.吹霜.紫炎彈.心.欲斷.忍殺.大劍碑.穿心箭.葉子飛鏢.符文替身術.白龍吐焰.索命出鞘.破雷.霸王重鎚Z.聖杖蛇擊.冥王破.深夜鈴聲.天神轟臨

問題15:邪鬼和比堤是什麼關係?兄弟

最後問題:撒卡為咩事憎恨迪倫?因為迪倫不用全力和撒卡戰鬥

低能問題:青狗三人組由邊3個組成(答中我送一張閃卡,唔可以介)馬龍歷奇域多
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2009-04-08
引用第32樓哈呵嘻於2009-04-08 20:54發表的  :
我都想知個條女咩名

自己搵返我之前發既post
我講過答案
離線哈呵嘻

發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2009-04-08
搵唔到喎
不如你直接講啦
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2009-04-08
引用第35樓哈呵嘻於2009-04-08 21:13發表的  :
搵唔到喎
不如你直接講啦

http://ibbs.hk/read.php?tid=41140
離線freeze99

發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2009-04-08
問題1:第2關(體育館)

問題2:鐵正男(邪鬼)同鐵義心(比堤)

問題3:爸爸唔教虎翔霸比龍翼,反而教左比悟地

問題4:宇歷斯.蓋亞.樂雲.菲沙.菲雲(天地人冰火)

問題5:決戰x丸城

問題6:終極魔的幻想世界

問題7:小魁

問題8:唯有到達絕對,猛虎才會出現

問題9:撒旦教的人,用終極魔心臟

問題10:地尊

問題11:勇心,安德魯,白帝

問題12:超級宇歷斯:武元訣.閻王蓋亞:閻王面具.狂化樂雲:蘿拉耳環.強化菲沙:原始冰塊.強化菲雲:祝融匕首.強化溫蒂:鏡心婆婆的項鏈.強化霍雷:黑洞原子粒

問題13:這傢伙的聲音很煩人

問題14:女媧.重組份子.潔淨的聖服.太陽彈.忍殺.吹霜.紫炎彈.心.欲斷.忍殺.大劍碑.穿心箭.葉子飛鏢.符文替身術.白龍吐焰.索命出鞘.破雷.霸王重鎚Z.聖杖蛇擊.冥王破.深夜鈴聲.天神轟臨

問題15:兄弟

最後問題:由於迪倫冇真正同撒卡打過一場,反而對佢留力,凸登批撒卡贏,令到撒卡以為迪倫睇小佢所以就憎佢,要打敗佢

低能問題:馬龍,域多,歷奇
離線i521346
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2009-04-14
可抽到的人物一覽
樂雲 安雅  勇心  邪狼丸 幻音神巫
幻塚 女媧    

可抽到的異轉信物一覽  
佛覺異轉信物_永恆信心 樂雲異轉信物_蘿拉耳環
蓋亞異轉信物_閻王面具 安雅異轉信物_黑印封帶
幻音神巫異轉信物_潔淨的聖服 黑羅剎異轉信物_重組份子

可抽到的招式一覽
樂雲_民族之心 蓋亞_大地之武 宇歷斯_天罰  溫蒂_撥風吹雨
終極魔人_毀天滅地 龐士_萬念俱灰  烏邪_封天空襲 血狂_血肉模糊
馬龍_捐血救人 龍翼EX_成魔之路 亨利_五連箭 玄武_怒虎棍法
玄武_醉虎神道 菲沙_冰鋒巨刃 黑羅剎_黑幕再現 樊嬅_暗殺刺雨  
黑羅剎_獵剎勾魂 夜剎_水鬼纏身 魔姥_寄生虫 邪鬼_邪殺破壞拳
地藏十兵衛_閃影斬  天魔_灼冰展翅 域多_彈地小刀 龍翼_虎牙炮轟  
達爾_回天斬 璇瓏_超璇瓏拳 陸島橋之助_浮月 夜剎_赤鬼酷刑
巫神_森羅咒 樊嬅_穿心箭 地藏十兵衛_ 忍殺.土流葬 鬼鎧_忍殺.大劍碑
邪狼丸_葉子飛鏢 幻塚_符文替身術  白帝_白龍吐焰 撒卡_逆狼牙襲
勇心_心.欲斷 迪倫_紫炎彈 桐生雪姬_忍殺.吹霜 黃帝_太陽彈

可抽到的異轉招式一覽
強化溫蒂_天災風暴 強化菲雲_赤道之焰 新生小丹_銀河旋風 魔化奧龍_絕對粉碎
狂化樂雲_忘我之道 永生佛覺_聖光鴿子 域多Z_穿梭破空閃 強化霍雷_雷鳥昇空
強化菲沙_連環冷凍錐 強化霍雷_失樂的雷嗚  新生約翰_魔法破邪彈 Kawaii琪琪_粉紅絲帶
閻王蓋亞_半月破  新生安雅_血煉魔爪 新生璇瓏_旋龍焰舞 新生米兒_聖天使降臨
超級宇歷斯_天神轟臨 幻音紫鈴_深夜鈴聲 魔化蓮娜_異角之門 卓男改_極光刺擊
冥王羅剎_冥王破 新生邪鬼_巨大戰魂 狂化樂雲_破雷 終極迪倫_昇龍殺
歷奇Z_霸王重鎚Z 永生佛覺_聖杖蛇擊 新生陸道_索命出鞘
離線霍雷2366
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2009-04-14
我又答下先~

問題1:比堤第一次出場係第幾關?
答:第2關~體育館

問題2:邪鬼同比堤真實姓名叫什麼?
答:未玩過邪鬼同比堤~唔知!

問題3:龍翼為咩事憎恨悟地?
答:因為龍武唔教龍翼虎翔霸...反而教悟地~

問題4:請說出七聖尊中最強五尊者名字?(排名須分先後)
答:天尊~地尊~人尊~火尊~冰尊~

問題5:卓男一開始在日本什麼地方出場?
答:(it is are very easy~!)城堡入面!

問題6:星奇同奧龍對決時給怪手抓入什麼地方
答:(差d唔記得果條友個名- -")終極魔的思想世界入面!

問題7:小丹給蓮娜踼出要塞之後,給什麼動物救回?
答:雀仔~(唔係淫野- -")

問題8:請說出絕地猛虎口訣?
答:唯有到達絕對,猛虎才會出現

問題9:[比堤給什麼人抓到魔狼聖帝手中,魔狼聖帝又用了邊個的心臟把比堤重生?
答:終極魔心臟!

問題10:邪鬼給什麼人從地獄拯救出來?
答:星奇佢地掛-,-"

問題11:請說出古龍騎士團其中三位名字
答:撒卡~勇心~白帝..

問題12:請把七聖尊異轉後的名字和異轉信物以不分先後說出?
答:打左咁多- -"好累了!

問題13:請說出邪鬼在關卡(決戰日)說過其中一部份對白?
答:我邪鬼從來唔相信命運,只相信我既一對鐵拳(呢句!勁呀~!)

問題14:請把x卡10最新閃卡以不分先後說出(須連賣最新異轉信物)?
答:同12題一樣~累了!~

問題15:邪鬼和比堤是什麼關係?
答:兄弟關係!~

最後問題:撒卡為咩事憎恨迪倫?
答:因係迪倫係拳賽冇出盡全力同撒卡打~!

低能問題:青狗三人組由邊3個組成(答中我送一張閃卡,唔可以介)
答:- -"真係好低能...馬龍/域多/歷奇!

比閃卡黎

快速回復
限100 字節

上一個 下一個