切換到寬版
  • 3856閱讀
  • 71回復

測試你對lfo有幾多認識(由1.0-10.5) (以下問題不是copy,如有雷同實熟好合) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線影之暴風
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2009-04-15
好悶,答下先
1:第2關
2:鐵正男,鐵義心
3:龍武唔教佢虎翔霸
4:樂雲,宇歷斯,蓋亞,菲沙,菲雲
5:鶴丸城
6:終極魔人個個思想世界內
7:阿魁(天尊個隻雀仔)
8:有絕地才會有猛虎
9:終極魔心臟
10:地尊(唔知岩唔岩)
11:白帝 樊嬅 勇心
12:超級宇歷斯(武元訣) 閻王蓋亞(閻王面具) 狂化樂雲(羅拉耳環)強化菲沙(原始冰塊)強化菲雲(祝融匕首)強化霍雷(黑洞原子粒)強化溫蒂(鏡心婆婆的項鏈)
13:我邪鬼從來唔相信命運,只相信我o既一對鐵拳(唔知岩唔岩)
14:唔想講
15:兄弟|
16:迪倫害死左佢呀爸
低能問題:馬龍,歷奇,域多

http://ibbs.hk/?u=31642
離線影之暴風
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2009-04-15
引用第38樓i521346於2009-04-14 20:31發表的  :
可抽到的人物一覽
樂雲 安雅  勇心  邪狼丸 幻音神巫
幻塚 女媧    
.......

我地唔識上網睇咩,唔洗你甘好心post埋出黎啦
1條評分

http://ibbs.hk/?u=31642
離線hohopok123
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2009-04-15
a=answer
a1
第2關 體育館
a2
邪鬼係鐵正男,比堤係鐵義心(搞錯勿插)
a3
佢爸爸只將虎翔霸教比佢的師兄悟地,而佢認為爸爸偏心,太寵愛悟地
a4
樂雲,宇歷斯,蓋亞,菲沙,菲雲 (樂雲係某一關使出真正實力,令宇歷斯覺得佢勁過自己)
a5:
鶴丸城(龐士改比人打低個陣時走左出黎
a6
終極魔人的思想世界  
a7
靈鳥阿魁
a8請說出絕地猛虎口訣?
唯有達到絕地,猛虎才會出現
a9
終極魔心臟(係聖城拎番黎)
a10
蓋亞(好似係飛行要塞度有講)
a11
勇心,極惡龍翼ex(係故事佢係咁寫,唔好話我錯bo),安德魯
a12
超級宇歷斯(武元訣) ,狂化樂雲(蘿拉耳環) ,閻王蓋亞(閻王面具) ,強化溫蒂(鏡心婆婆的項鏈),
強化菲沙(原始冰塊),強化霍雷(黑洞原子粒),強化菲雲(祝融匕首)
a13
可惜我從來就不相信命運這樣東西,我只相任我的一雙鐵拳!
a14
古代超人類之一:女媧、幻音神巫異轉信物:潔淨的聖服、白帝招式:白龍吐焰、迪倫招式:紫炎彈、狂化樂雲招式:破雷、歷奇Z招式:霸王重鎚Z、超級宇歷斯招式:天神轟臨、永生佛覺招式:聖杖蛇擊、新生陸道招式:索命出鞘、黑羅剎異轉信物:重組份子、鬼鎧招式:忍殺.大劍碑、邪狼丸招式:葉子飛鏢、幻塚招式:符文替身術、白帝招式:白龍吐焰、勇心招式:心.欲斷、桐生雪姬招式:忍殺.吹霜、黃帝招式:太陽彈、幻音紫鈴招式:深夜鈴聲、冥王羅剎招式:冥王破
(你話新招咋...出過唔計嫁...)
a15
佢地係兄弟
最後問題:撒卡為咩事憎恨迪倫?
因為迪倫令佢去左魔界,冇左老豆,仲令佢身體產生異狀
低能問題:馬龍係大佬,域多同歷奇都係佢既手下,稱為青狗三人組
離線tung
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2009-04-15
引用第11樓慘絕人寰於2009-04-08 19:48發表的  :
問返條古老問題
係大街禁esc出現既女生叫乜名?

係咪風尊黎?
小學雞呀頂你
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2009-04-15
引用第43樓tung於2009-04-15 11:15發表的  :
係咪風尊黎?

好大分別嫁-0-
我知咁樣做應該有少少唔岩,不過都想補乩一下,疌岩岩答既問題9,我答少左,係古龍騎士既人帶走佢(故事冇講嫁,所以唔知),然後用終極魔心臟令佢重生
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2009-04-15
引用第43樓tung於2009-04-15 11:15發表的  :
係咪風尊黎?

叫嘉露
答案來源:LFO封測版
離線阿里路亞
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2009-04-15
引用第12樓【龍翼】於2009-04-08 19:48發表的  :
撒卡唔只因為咁先憎迪倫,唔好唔記得佢老豆點死

佢老豆死只係小事- -
係令佢入左魔界,隻手超痛先係重點~
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2009-04-15
問題1:比堤第一次出場係第幾關?
第二關 體育館

問題2:邪鬼同比堤真實姓名叫什麼?
鐵正男,鐵義心

問題3:龍翼為咩事憎恨悟地
龍武把虎翔霸傳授給悟地。

問題4:請說出七聖尊中最強五尊者名字?(排名須分先後)
宇歷斯→蓋亞→樂雲→菲沙→菲雲

問題5:卓男一開始在日本什麼地方出場?
鶴丸城

問題6:星奇同奧龍對決時給怪手抓入什麼地方
終極魔的思想

問題7:小丹給蓮娜踼出要塞之後,給什麼動物救回
白鴿阿魁

問題8:請說出絕地猛虎口訣?
唯有在絕地時,猛虎才會出現

問題9:[比堤給什麼人抓到魔狼聖帝手中,魔狼聖帝又用了邊個的心臟把比堤重生?
終極魔心臟

問題10:燃燒生命拳術最後一招叫什麼名字
黃金之蒼龍

問題11:請說出古龍騎士團其中三位名字
勇心,安德魯,白帝

問題12:請把七聖尊異轉後的名字和異轉信物以不分先後說出?
超級宇歷斯:武元訣
閻王蓋亞:閰王面具
狂化樂雲:蘿拉耳環
強化菲沙:原始冰塊
強化菲雲:祝融匕首
強化霍雷:黑洞原子粒
強化溫蒂:鏡心婆婆的項鏈

問題13:請說出邪鬼在關卡(決戰日)說過其中一部份對白?
我邪鬼從來不相信命運,只相信我的一雙鐵拳

問題14:請把x卡10最新閃卡以不分先後說出(須連賣最新異轉信物)?
官網有寫

問題15:邪鬼和比堤是什麼關係?
兄弟

撒卡根本不是憎恨迪倫
離線法伊
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2009-04-15
總覺得好多都係我個度出過..
離線fcwk9226
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2009-04-15
引用第48樓法伊於2009-04-15 17:03發表的  :
總覺得好多都係我個度出過..

我認得呢條
請說出絕地猛虎口訣
離線武魂
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2009-04-15
迪倫放D凶獸出黎殺左佢老豆
又搞到佢去左魔界所以憎佢= =?
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2009-04-15
1"]] 體育館,,第二關 ( 我玩域多XD )

2"]] 邪鬼係鐵正男,,比提係鐵義心

3"]] 因為龍武係龍翼牙爸,,但係都吾教龍翼虎翔霸
     但係教個外人-悟地,,所以就憎左佢

4"]] 天尊>>地尊>>人尊>>冰尊>>火尊 ( 後兩個係估- - )

5"]] 吾記得- -汗

6"]] 吾記得- -汗

7"]] 類似雀仔既物體

8"]] 只要到達絕地,才能見到猛虎 ( 記得好似係咁 )

9"]] 終極魔

10"]] 迪雲 ( 估 )

11"]] 龍翼EX,"凡"華,勇心,白帝,安德魯

12"]] 火尊-祝融"備"手,冰尊-原始冰塊,雷尊-黑洞原子粒,風尊-鏡心婆婆的項練
      天尊-武玄"決",人尊-羅拉耳環,地尊-巳經無玩LFO,,所以冇留心留意- -

13"]] 根本冇玩過- -

14"]] 你玩哂啦,,我淨係知係地尊異轉同埋安雅異轉- -汗

15"]] 兄弟關係

低能問題"]] 我最愛青狗三人組! 域多,,馬龍,,歷奇

我終於知道我原來對LFO好多野都吾知囉-____-|||
發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2009-04-15
Re:我識越一昆人錢 好能卜街
引用第50樓吊越一呀於2009-04-15 17:28發表的 我識越一昆人錢 好能卜街 :
我識越一昆人錢 好能卜街

唔好呃post,多謝合作
仲有....呢d問題好似係邊度見過-.-
離線chong14
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2009-04-16
低能問題是馬龍,域多,歷奇
離線william
發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2009-04-16
1.第2
2.鐵正男同鐵義心
3.佢呀爸唔教佢虎長霸(意思一樣,別怪我)
15.兄弟
16.唔真真正正同佢打
離線kit大
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2009-04-16
ibbs ac 第1post
-------------------------------------------
問題1:比堤第一次出場係第幾關?
第2,體育館

問題2:邪鬼同比堤真實姓名叫什麼?
鐵正男(邪鬼),鐵義心(比堤)

問題3:龍翼為咩事憎恨悟地
龍武教左虎翔霸俾外人悟地,而唔教俾佢自己個仔(louis)

問題4:請說出七聖尊中最強五尊者名字?(排名須分先後)
天,冰,火,風,雷
問題5:卓男一開始在日本什麼地方出場?
決戰鶴丸城
問題6:星奇同奧龍對決時給怪手抓入什麼地方
終極魔人既思想世界
問題7:小丹給蓮娜踼出要塞之後,給什麼動物救回
雀仔(阿魁)
問題8:請說出絕地猛虎口訣?
唯有達到絕地,猛虎才會出現
問題9:[比堤給什麼人抓到魔狼聖帝手中,魔狼聖帝又用了邊個的心臟把比堤重生?
終極魔心臟
問題10:邪鬼給什麼人從地獄拯救出來?
地尊者蓋亞
問題11:請說出古龍騎士團其中三位名字
勇心,白帝,安德魯
問題12:請把七聖尊異轉後的名字和異轉信物以不分先後說出?
Firen(祝融匕首) Freeze(原始冰塊) Fox(黑洞原子粒) Windy(鏡心婆婆的項鍊) Rova(蘿莉耳環) Gaia(閻王面具) Uranus(武元訣)

問題13:請說出邪鬼在關卡(決戰日)說過其中一部份對白?
「可惜我從來就不相信命運這種東西,我只信任我的一雙鐵拳!」
問題14:請把x卡10最新閃卡以不分先後說出(須連賣最新異轉信物)?
可抽到的人物一覽
樂雲 安雅 勇心 邪狼丸 幻音神巫 幻塚 女媧
-------------------------------------------------------------------
可抽到的異轉信物一覽
佛覺異轉信物_永恆信心 樂雲異轉信物_蘿拉耳環 蓋亞異轉信物_閻王面具 安雅異轉信物_黑印封帶 幻音神巫異轉信物_潔淨的聖服 黑羅剎異轉信物_重組份子
-------------------------------------------------------------------
可抽到的招式一覽
樂雲_民族之心 蓋亞_大地之武 宇歷斯_天罰 溫蒂_撥風吹雨
終極魔人_毀天滅地 龐士_萬念俱灰 烏邪_封天空襲 血狂_血肉模糊
馬龍_捐血救人 龍翼EX_成魔之路 亨利_五連箭 玄武_怒虎棍法
玄武_醉虎神道 菲沙_冰鋒巨刃 黑羅剎_黑幕再現 樊嬅_暗殺刺雨
黑羅剎_獵剎勾魂 夜剎_水鬼纏身 魔姥_寄生虫 邪鬼_邪殺破壞拳
地藏十兵衛_閃影斬 天魔_灼冰展翅 域多_彈地小刀 龍翼_虎牙炮轟
達爾_回天斬 璇瓏_超璇瓏拳 陸島橋之助_浮月 夜剎_赤鬼酷刑
巫神_森羅咒 樊嬅_穿心箭 地藏十兵衛_ 忍殺.土流葬 鬼鎧_忍殺.大劍碑
邪狼丸_葉子飛鏢 幻塚_符文替身術 白帝_白龍吐焰 撒卡_逆狼牙襲
勇心_心.欲斷 迪倫_紫炎彈 桐生雪姬_忍殺.吹霜 黃帝_太陽彈
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
可抽到的異轉招式一覽
強化溫蒂_天災風暴 強化菲雲_赤道之焰 新生小丹_銀河旋風 魔化奧龍_絕對粉碎
狂化樂雲_忘我之道 永生佛覺_聖光鴿子 域多Z_穿梭破空閃 強化霍雷_雷鳥昇空
強化菲沙_連環冷凍錐 強化霍雷_失樂的雷嗚 新生約翰_魔法破邪彈 Kawaii琪琪_粉紅絲帶
閻王蓋亞_半月破 新生安雅_血煉魔爪 新生璇瓏_旋龍焰舞 新生米兒_聖天使降臨
超級宇歷斯_天神轟臨 幻音紫鈴_深夜鈴聲 魔化蓮娜_異角之門 卓男改_極光刺擊
冥王羅剎_冥王破 新生邪鬼_巨大戰魂 狂化樂雲_破雷 終極迪倫_昇龍殺
歷奇Z_霸王重鎚Z 永生佛覺_聖杖蛇擊 新生陸道_索命出鞘

問題15:邪鬼和比堤是什麼關係?
兄弟
唔知個咩拳賽,迪倫冇認真同佢打
低能問題:青狗三人組由邊3個組成(答中我送一張閃卡,唔可以介)
Ricky,Milo,Victor
離線@woody@
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2009-04-16
其實唔多唔小有D係COPY番黎的(?)
http://img2.gelbooru.com/images/387/1b6e29b46396a6b1216ef9b592c4f7d880d6f395.jpg
離線愛你哈哈
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2009-04-16
比堤第一次出現-.-
唔同人物係唔同-.-5主入邊得3個先會見到比堤體管出現-.-
其他人物都唔係-.-
睇來樓主對自己都唔係有十分準確的答案
開學人家開post~~~真是不知醜~

與朋友2字告別...我永遠敗北
離線623
發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2009-04-16
引用第56樓@woody@於2009-04-16 12:08發表的  :
其實唔多唔小有D係COPY番黎的(?)

(以下問題不是copy,如有雷同實熟好合)
離線愛你哈哈
發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2009-04-16
引用第58樓623於2009-04-16 14:12發表的  :
(以下問題不是copy,如有雷同實熟好合)

()<<單打呢個扣分嗎^^?
除了笑無話可說^^

與朋友2字告別...我永遠敗北
快速回復
限100 字節

上一個 下一個