切換到寬版
  • 2096閱讀
  • 22回復

~~決戰x丸城攻略~~好有用ga~快d睇下(求版主+分) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線神風〞

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-08-08
大家係咪成日打死個deep/打到龐士改果到死左 YM(` E9{h  
]\8{z"  
其實係可以打死deep ga~ N)&(&2  
Vjc*D]  
60-90lv已經可以打得贏~(有遠攻人物) ^-|yF2>`  
eKT'd#o2R  
因為你可以買多d mp野飲 -j<g}IG  
vvDaL$  
狂用遠攻打d 怪.冇mp就飲野  j_I  
@|1/yQgi  
打到deep果到就打死佢 * I{)8  
:/1/i&a  
之後跳到下一章~ 0nDlqy6b1b  
JOA_2qa>\  
打橫跨大xx Bp.z6x4  
)RFE< Qcj  
一定要打贏wo~ -T   5$l  
Bv)4YU  
如果唔係又要由xx城果到打打打跟住又跳章 w2mLL?P  
7H=^~J  
咁樣好麻煩 Hh<3k- *d  
>d{O1by=d9  
打贏左橫跨  Du*O|  
LM~,`#3 Ru  
你再室開陣..就可以打衝上雲燒 pH'1be{K  
yVP 1=pz_[  
打贏埋咪打s25囉... -H;%1y$A-  
ju@5D h  
以上小攻略..都係我俾大家的貼示 j$f`:A  
[p%OIqC`pB  
希望版主+分
[ 此貼被神風〞在2006-08-10 13:58重新編輯 ]

自創簽名~係咪好型呢@@
離線toby8123000
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-08-08
你肯定可以打死阿deep???  B3Yj  
係唔係lag機呀??? g3i !>  
luEP5l2&  
(如果唔係lag機就真係真係唔該晒你喇!!!!!!)
8k f: http://i118.photobucket.com/albums/o106/toby8123000/2007_7_8_2021.46.jpg?t=1185192246
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-08-08
唔洗打deep...... Xu1tN9:oE  
去到打deep嗰到打死d武士就得架啦....跟住個deep會自動瓜柴-- f y|Ae  
所以個攻略...... m ST/u>'  
有啲唔啱--
[ 此貼被tony_1572003在2006-08-08 13:37重新編� ]
Respect The P G

ya  ya IDPX yo
壇規冇話要限字數,但係啲人就好鍾意喺到嘈嘈嘈嘈,又喺到扣,真係戇夠夠,
仲要話小過8個字就要當簡回,喂8個字?好耐之前都只係規定要4個字
簡得嚟,答到問題,主題,
你吹得我脹咩,我理得你咩,
啲版主爆粗可以冇人理,報告咗一樣唔理,冇人理,冇人理
版主包庇版主,班會員真係..唉,冇得避,冇掟企, 真係冇得頂呀!班版主真係冇得頂呀!
呢班版主真係勁.勁..勁...
你班低能仔,真係不知所謂,唔知喺到做乜鬼
唔該你哋收定皮返屋企冚被
自己作,係咪好膠
引用第4樓地獄の龍於2008-08-14 14:23發表的  :
話明千年帖梗係一千年先算
依家2008年8月14號
即係推1008年8月14號之前嘅帖先算
離線風神野郎

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-08-08
係真嫁=.= RyGce' q  
d武士勁過deep嫁=.= Mb I';Mq  
我一早知啦=.=
回歸IBBS..
人大了 . 成熟了 .
離線神風〞
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-08-08
引用第2樓tony_15720032006-08-08 13:31發表的“”: K"cN`Kj<*-  
唔洗打deep...... %#rH~E  
去到打deep嗰到打死d武士就得架啦....跟住個deep會自動瓜柴-- 3N) bJ  
所以個攻略...... HNA/LJl[VU  
有啲唔啱--
su}> >07  
你錯啦~ #^- U|~,  
用遠攻打死deep~洗鬼打武士 [T;0vv8  
deep防低到死..幾野就瓜啦..咁咪可以跳章囉

離線神風〞
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-08-08
引用第1樓toby81230002006-08-08 13:25發表的“”: 'IweN  
你肯定可以打死阿deep??? ic:_v?k  
係唔係lag機呀???
(如果唔係lag機就真係真係唔該晒你喇!!!!!!)
VRYj&s'@  
係..我試過好多次 n>tYeN)F<  
絕對唔係lag機..唔洗thx~

離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-08-08
引用第4樓神風〞2006-08-08 13:44發表的“”:
你錯啦~ }qlU  
用遠攻打死deep~洗鬼打武士 =dD<[Iz6  
deep防低到死..幾野就瓜啦..咁咪可以跳章囉
%D|27gh  
咁冇遠攻啲人點呀!!!?? "8wRx Dr+  
如果用歷奇嘅話又要點打呢?!!

壇規冇話要限字數,但係啲人就好鍾意喺到嘈嘈嘈嘈,又喺到扣,真係戇夠夠,
仲要話小過8個字就要當簡回,喂8個字?好耐之前都只係規定要4個字
版主包庇版主,班會員真係..唉,冇得避,冇掟企, 真係冇得頂呀!班版主真係冇得頂呀!
自己作,係咪好膠
引用第4樓地獄の龍於2008-08-14 14:23發表的  :
離線神風〞
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-08-08
咁易ja~ E~5r8gM,0  
主攻deep=_= F gM<2$h  
如果ricky冇招就唔鬼打..叫人幫啦..ricky冇招輸緊(技術好就唔知) _D:#M  
用大地劍打走哂d武士..主攻deep

離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-08-08
點解我次次叫人入打到就嚟打deep都會lag爆機--

自己作,係咪好膠
離線神風〞
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-08-08
係呀..果關去到果到不嬲lag爆- - S 8mqz.  
如果~lag的話..咁未咪鬼用力奇囉-.-冇招都用..

離線風舜子
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-08-08
唔該晒~~我之前用亨利成日射死左佢搞到過唔到=.=~~原來係可以咁過關~~
離線可樂
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-08-08
-_-咁不如打死埋龐士改......用遠攻屈....唔洗煩...可以直接打下一關...死左都唔洗驚=_=打多隻龐士改有幾可怕?
離線kim哥
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-08-08
我次次都係去到尾二果格連死幾次, Ub=g<MYHV  
點算= = ~;O| $xL  
PeGL Rbx34  
不過e家15mins都破到了[茶]
離線風舜子
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-08-09