切換到寬版
  • 2766閱讀
  • 28回復

3.0關全部(BOSS)分析(完成)睇完唔該回覆一下 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線死神哥哥

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-08-14
我好比心機去整架,加我分啦><(最好上精華~哈哈) xU |8.,@  
投左票既唔該講低你係邊個投 Z5[g[Q  
Ce} m_  
竹林深處 Uf~5Fc1d =  
大佬:熊貓 |q Pu*vR  
分析:成隻死肥仔咁樣 jH37{S-  
d招好易防 Y9B"yV  
唔好成日同佢行咁近就ok d/\ajQ1::  
Am#Pa,g  
暗黑秦王陵 5`q#~fJ2  
大佬:邪殺將軍 1?,C d  
分析:d個大佬唔易對付,除時一招鈔左你 XjTu`?Na;  
唔好同佢行咁近就得,打佢先好行近 Xl E0oN~{  
唔係就唔好同佢打 MaZS|Zei[  
除非你狂用攻,係咁屈佢 )oZ2,]us!  
iK8jX?  
秦王的陰謀 Myh?=:1~(c  
大佬:秦王 /?*ut&hwv  
分析:d個大佬變化多多 &a'LOq+r'  
一時極地大火山 ,vuC0{C^  
一時又$245既招(究極怪),邊個中曬都係一招死=.=(分明係囉命) j k&\{  
一時又飛彈 e /L([  
只要小心咁唔好中招就ok HP:[aR!2P  
AL|3_+G  
富士湖畔 D{JwZL@7k2  
大佬:天狗 $5>m\wrl  
分析:d個大佬有d煩,有招破空拳,又識放屁(好臭>.<) f0*_& rP  
你只要用你既招陰佢就ok =:\5*  
ow#8oUf=  
鳥居林 ]N:Wt2  
大佬:7夜妖加天狗 0+AMN-  
分析:d兩個大佬好咁屈,一個就一個拳頭,一係就爆你sp,再唔係就一拳打到你得番半條人命 N\Ab0mDOV.  
天狗就上面講左 ;&MnPFmq  
`k(m2k ?  
決戰xx城 ~iq=J5IN#  
大佬:龐士改加(復製龐士改x3) X#o;`QM  
龐士改係一個變態既敵人,佢有幾招係一招囉你命,爆對翼出黎(有電),霸雷彈(又係一招囉你命) _.SpU`>/f  
加上又多血,之後又要再打多次,另外既3個復製龐士改,就冇咁多血,不過都係同龐士改(*正版*)一樣咁變態 o+Q2lO5  
aTs9lr:  
橫x大x谷 fP llN8n  
大佬:機械牛仔同機械馬(一開始係一齊,之後係分開) p:3w8#)MZ  
分析:一開始佢會用隻馬狂撞你(你低防血就會囉你命=.=") $ SZIJe"K  
分開個時機械牛仔會彈d子彈爆你,好易打中你(除時囉你命) So4#n7  
zO0K*s.yK  
衝上雲霄 Jv!f6*&<  
大佬:龍翼EX 4|DN^F~iut  
分析:比佢打中左除時(落街=死) @?& i   
小心d唔好落街,同小心咁唔好比佢打到你落街就ok IH.EvierJ  
fr&p0)85>B  
究極研究所 t|*UlTLm  
大佬:龍翼EX加卓男 XY<KLO%  
分析:d兩個大佬就真係變態中既變態 LdnTdh?  
好多時都會一齊黎頂你招(唔好同佢鬥撞,你多數會輸) X,D ]S@  
(只要唔好正面咁同佢打,最好用鈄面攻勢) ]hZk #rp}  
bb$1zSA  
逃離研究所 'h[7AZ&)#  
大佬:電磁怪魔(~正版~)加一隻暴龍仔 co' qVsOiH  
先講電磁怪魔,同龐士改,一樣又係咁變態=.= 38%"#T3#  
都係一招囉你命,暴龍就要打佢個紅心先有效 CiTWjE? |7  
但係佢個紅心會射野出黎打你,小心d,唔好比佢打中呀 <eZrb6a'  
打中左你就死得(因為佢唔係1招囉你命,就係兩招,電磁怪魔就要係咁屈佢,唔係你就死得=.= Bf" ZmG9  
gl!ht@;>ak  
Q+Eqaz`  
d個BOSS分析到到d度,大家投下我一票,d個係本人版權所有,請不要抄襲,如有人以身試法,本人將會以景察作最後決定權
[ 此貼被keroro軍曹在2006-08-24 07:08重新編� ]
1條評分
離線皇道使者

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-08-14
你打d字好粗老@@

我前路有右與左,面對決擇難兼顧... ...
離線死神哥哥
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-08-14
引用第1樓金甲一簇2006-08-14 12:57發表的“”: &09G9GsnQ  
你打d字好粗老@@
01IfvK  
Gi&/`vm  
係咩? 6L2Wv5C  
你好似離題喎,唔該講番覺得點先啦
離線呀樂

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-08-14
d字好小- -
高登童子軍不停侵入各大論壇
各壇主小心: )

離線死神哥哥
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-08-14
引用第3樓aesopc7782006-08-14 13:51發表的“”: j)}TZx4~  
d字好小- -
b+$-f:mj  
TH+TcYqO  
夠大未呀?
離線呀樂

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-08-14
引用第4樓keroro軍曹2006-08-14 13:53發表的“”:
夠大未呀?
dj3E20Ws  
2X=*;r"{J  
唔係細/大 9tB:1n}  
係唔狗多- -
高登童子軍不停侵入各大論壇
各壇主小心: )

離線死神哥哥
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-08-14
引用第5樓aesopc7782006-08-14 14:27發表的“”:
唔係細/大 200Fd8Ju  
係唔狗多- -
0+_:^z  
邊度唔夠呀?唔明喎
離線神風〞
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-08-14
唔好整斜d字

自創簽名~係咪好型呢@@
離線死神哥哥
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-08-14
引用第7樓神風〞2006-08-14 15:34發表的“”: Y1U\VU  
唔好整斜d字
YBY!!qjPx  
收到! .k:Uj-&  
依家整番冇鈄啦
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-08-14
富士湖畔 **lT ' D  
大佬:天狗 >-<7 r?~  
分析:d個大佬有d煩,有招破空拳,又識放屁(好臭>.<) h**mAa0fo  
你只要用你既招陰佢就ok <--廢話-_-
離線惡夢の戀

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-08-14
你整好哂我先黎評評評
離線死神哥哥
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-08-14
引用第10樓2006-08-14 17:09發表的“”: -{'WIG m  
你整好哂我先黎評評評
R-2V C  
整好曬啦
離線swordgx

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-08-14
同天狗唔好係同一行都ok &;O)Dw  
破空扣得少又慢=.= ,>Lj>g{~  
最廢既boss,xdd
sleep
離線死神哥哥
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-08-14
引用第12樓swordgx2006-08-14 17:33發表的“”: !?~>f>js_l  
同天狗唔好係同一行都ok ] oh.w  
破空扣得少又慢=.= Y$SwQ;wl  
最廢既boss,xdd
y! lEGA7  
_;1H2o2f  
dd係我既分析黎=.= wUbs9y<  
唔係你既分析
離線swordgx

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2006-08-14
意見only f4TNy^-  
睇睇就算.xdd
sleep
離線samwong0122
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2006-08-15
秦王的陰謀 +80yyn#  
大佬:秦王   3:;2Av2(X.  
分析:d個大佬變化多多   yA/b7x-c  
一時極地大火山   6fOh *  
一時又$245既招(究極怪),邊個中曬都係一招死=.=(分明係囉命)   #6%9*Rh  
一時又飛彈 uS%Y$ v  
只要小心咁唔好中招就ok C {GSf`D!T  
 Mk-Rl  
@}{~Ofs  
有極地大火山咩? = =
離線皇道使者

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2006-08-15
引用第16樓keroro軍曹2006-08-14 19:44發表的“”:
你唔識就咪嘈啦
g`}+K U  
唔係,我只係話你作d野好離譜,個個關卡都講大佢..... ]i3 1@O  
又話一招死,唉.......(我中佢4下都未死得,你講得咁離譜,好易會學懷d新手 :()
[ 此貼被金甲一簇在2006-08-15 00:30重新編� ]

我前路有右與左,面對決擇難兼顧... ...
離線卡超_125
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2006-08-15
好差,未致於分析好好 h7( R/Rf  
D破解大佬方法又不是竹林-逃離都有寫 (eg大佬出招,收招快唔快 ,格招度....) MMpGI^x!-X  
有寫ge ,亦未致於詳細
離線死神哥哥
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2006-08-18
引用第18樓samwong01222006-08-15 00:17發表的“”: ;_.%S*W\  
秦王的陰謀 ~v 2E<S3  
大佬:秦王   +w ;2kw  
分析:d個大佬變化多多   A{5^A)$  
一時極地大火山   M>pcG.6V  
一時又$245既招(究極怪),邊個中曬都係一招死=.=(分明係囉命)   `Ns$HV  
.......
ZYy,gu<  
J!$q"0G'WT  
有,我見過一次
離線幻影獵人
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2006-08-19
引用第12樓swordgx2006-08-14 17:33發表的“”: "T`Q,  
同天狗唔好係同一行都ok 6]=$c<.&  
破空扣得少又慢=.= ^:.=S`,^  
最廢既boss,xdd
de?Bn+mvi.  
nonono七夜妖先最廢,她得果兩招,仲要係近攻Tim,但天狗有一招遠攻(破空拳)同一招近攻(放屁=.=')所以天狗勁七夜妖少少,不過天狗都廢...

快速回復
限100 字節

上一個 下一個