切換到寬版
  • 2007閱讀
  • 32回復

五大主甬的最好學招&+點次序finish la!!!!!!!!!!!!!!!!!! [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線小。肥羊

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-08-27
所有人的最好學招&+點次序 s2kynQ#a  
迪雲:
#$QY[rf=6  
龍光炮(貫穿,遠攻)->超昇->百烈(防身,底mp)->昇龍霸->氣攻波->氣攻散彈波->真昇->真嚎 2J <Z4Ap  
+點: ak&v/%N  
davids要多+一些 hp&mp&agi,其他不需要太多: } 4^UVdz  
每up10lv要+3次hp,3次mp(davidd招高mp),1次agi,2次str,1次def/sp >{8H==P  
3 g&mND  
星仔:
ybkN^OEJ  
破空拳(貫穿)->十字(攻高)->旋風砲拳(防身)->無影腳->破空腳->真十->爆裂(打關有用)->拳風 [ V~bo/n  
+點 | -<L :%  
stinky擅長近身攻擊,所以hp秏量特別多,但是佢hp一點+7,def1點+1.6,所以我建議: Reo0ZU>  
每up10lv要+3次hp,2次mp(stinky招),2次agi,2次str,1次def/sp &Gl&m@-j  
!ZdUW]  
悟地:
|+''d  
真狂->虎霸->音速->超虎->真虎->鬼x->xx王道->狂虎 QI<3N  
+點; R~([  
woody擅長打速戰,所以hp,mp,str,agi都要好高: \x}UjHYIc&  
每up10lv要+2次hp,3次mp(woody 招高mp),2次agi,2次str,1次def/sp GC2<K  
QJ?!_2Ax  
小丹:
>kT~X ,o  
x影->百烈腳->真x影->旋風->真旋風->x影星x->昇天 c i>=45@J  
+點: ,)G,[ih  
小丹agi較高,mp,sp,hp+點方面都好平均; b*i+uV?  
每up10lv要+2次hp,2次mp,3次agi,2次str,1次def/sp &B C#u.^!  
米兒:
+f+yh0Dj  
大天->愛轟(兩招turn都得)->龍飛->鳳腿->神之->天使->x榮 /0(KKZ)  
+點: RB!E>]   
cuite mp回得slow所以+到3000mp(+埋put 完eq之後)到就ok ga la: nm.d.A/]Z  
每up10lv要+3次hp,2次mp(1點+8,所以好快就到3000mp ga la),2次agi,2次str,1次def/sp
[ 此貼被auytfff123在2006-08-28 13:50重新編輯 ]
1條評分
離線love_miko
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-08-28
我有玩迪雲 O&uOm:/(  
學招應該係: y C#{nUdw  
龍光炮->超昇->真昇->百烈->昇龍霸->氣攻波->散彈波->真龍波->真龍怒嚎 3-5lO#&#  
+點就: EQ -\tWY  
一開始要爆左攻,因為攻係每個人物嘅必要物品,then爆def,因為迪雲always要撞招,def係超重要嘅,then+mp到3500-4000,因為迪雲D招太損mp啦,唔夠mp超難升lv同打story,then就你鍾意點+就點+ 。
離線幻影獵人
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-08-28
y冇米米ge!?

離線love_miko
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-08-28
引用第2樓小小獵人o8e 10:04發表的“”: 5o?bF3  
y冇米米ge!?
B^ h!F8DC  
佢刀話未完成
離線davis8794
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-08-28
其實agi到150左右[計自身](五主角)已經夠了~再加冇用&爆str,def必要的(好重要!)龍光要用太多mp,學超昇先!then學真昇.重有好多錯處ar!
[ 此貼被davis8794在2006-08-28 21:32重新編輯 ]
離線小。肥羊
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-08-28
係ar,多數d eq put 完之後都有50-60agi
離線love_miko
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-08-28
引用第4樓davis8794o8e 13:43發表的“”: SkY|.w.   
其實agi到150左右(五主角)已經夠了~再加冇用&爆str,def必要的(好重要!)龍光要用太多mp,學超昇先!then學真昇.重有好多錯處ar!
W>Zce="_gN  
你個迪雲lv? t{$t3>p-t  
如果低lv嘅唔好係度話人
離線toby8123000
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-08-28
唔係喎~ bH&[O`vf  
迪雲咁學好d喎: q*2ljcb55  
2rA`y8g(L  
龍光炮,超昇,百烈拳,真昇, ,氣功波,散彈波,真龍波,昇龍霸,真龍怒嚎 ZI1[jM{4^F  
fPst<)  
本人覺得咁好d喎
8k f: http://i118.photobucket.com/albums/o106/toby8123000/2007_7_8_2021.46.jpg?t=1185192246
離線love_miko
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-08-28
引用第7樓toby8123000o8e 13:50發表的“”: @}#$<6|  
唔係喎~ Ix"uk6 h  
迪雲咁學好d喎:
龍光炮,超昇,百烈拳,真昇, ,氣功波,散彈波,真龍波,昇龍霸,真龍怒嚎
.......
m@O gT<E]_  
如果咁,learn真昇果時要70 lv up ++xEMP)  
所以應該係咁: Rf7py)  
龍光炮->超昇->真昇->百烈->昇龍霸->氣攻波->散彈波->真龍波->真龍怒嚎
離線惡夢の戀

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-08-28
米兒學招次序好錯呀!! )'92{-A0  
你有冇用過米兒ga樓主~ H+F'K XP*K  
魔光咁有用你話最後先學~~好好笑!! K" Y,K  
你知唔知魔光舉手無敵仲有-mp用量效果ga? IeE+h-3p  
應該咁:大天>魔光>神寬>愛轟>龍鳳>之後你鐘意 eo"6 \3z  
如果大家覺得得招大天用..可以唔學神寬先 (1*?2u*j  
但係!!我之前都係咁唸.. v@[MX- ,8  
結果係好失敗 T5o9pm D  
大天太勁啦 R|`}z"4C  
搞到我正係出大天唔理其他野 u[y>DPPx  
所以我85%建議大家學神寬先!! W +C\/  
講完..
離線toby8123000
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-08-28
引用第8樓love_miko2006-08-28 14:04發表的“”:
如果咁,learn真昇果時要70 lv up j?#S M!f  
所以應該係咁: 0~Z2$`(  
龍光炮->超昇->真昇->百烈->昇龍霸->氣攻波->散彈波->真龍波->真龍怒嚎
=#SKN\4  
1vu=2|QN  
70lv學有乜所謂呀! UPA))Iv>  
你知唔知60lv開始就好易升嫁喻,個3,4lv,你唔係咁都同我計下話? E:L =>}  
^7V9\Q9  
仲有...你學左百烈拳仲學以連招tim!
8k f: http://i118.photobucket.com/albums/o106/toby8123000/2007_7_8_2021.46.jpg?t=1185192246
離線小。肥羊
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-08-28
我有用過AR N_UZu  
,你才唔KNOW {eMu"<  
我個個METHOD好好GA
離線牙然

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-08-28
請勿再爭論.... 8yF15['  
各人有各人的意見 ,g;~:  
呢d野無話邊個啱邊個錯 ,yNPD}@v>  
適合自己就得喇 >| rID  
人地都係建議啫
我不想飛翔,只是沒有立足的地方。
離線惡夢の戀

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-08-28
講多句得唔得@@" ]3BTL7r  
有魔光的話:用以用10大天~冇魔光?用得幾次咋!!=你鐘意點講啦下=.=
離線惡夢の戀

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2006-08-28
引用第12樓飛龍仔2006-08-28 17:23發表的“”: !h4S`2oZ/  
請勿再爭論.... Cg?D<l4  
各人有各人的意見 Py^F},?J  
呢d野無話邊個啱邊個錯 +y!dU{L^  
適合自己就得喇 w}c1zpa  
人地都係建議啫
-v'7;L0K  
我都係講反自己ge義見ja==
離線pcdog
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2006-08-28
引用第9樓2006-08-28 15:49發表的“”: S5*wUd*p#  
米兒學招次序好錯呀!! :~3sW< P R  
你有冇用過米兒ga樓主~ A)Wp W M  
魔光咁有用你話最後先學~~好好笑!! O`~G'l&@T  
你知唔知魔光舉手無敵仲有-mp用量效果ga? O@{ JB  
應該咁:大天>魔光>神寬>愛轟>龍鳳>之後你鐘意 :0$(umW@I"  
.......
wv>Pn0cO  
gV1&b (h  
你個好= =與其一開始唔+爆攻,走去+mp,不如學魔光先
離線惡夢の戀

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2006-08-28
唔明樓上講咩..講明少少得唔得
離線davis8794
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2006-08-28
引用第5樓auytfff1232006-08-28 13:44發表的“”: ,uqS q  
係ar,多數d eq put 完之後都有50-60agi
htk5\^(X  
唔係好明.
離線davis8794
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2006-08-28
引用第6樓love_miko2006-08-28 13:48發表的“”:
你個迪雲lv? mG@xehH  
如果低lv嘅唔好係度話人
EpSVHD:*  
我由1.0play到e+ 刪過迪雲三次[因改名唔好....](其中一次126lv) ,now我law個davis 75lv~,叫低嗎? D@*<p h=  
佢有錯處就要話,唔關lv 事.你老師冇講過?_?
離線惡夢の戀

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2006-08-28
佢話d人著完裝都有50-60~ hE0 p> R8  
但我有130-140
快速回復
限100 字節

上一個 下一個