切換到寬版
  • 2146閱讀
  • 31回復

龐士主角的學招次序和加點次序~~~ [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線皇太子

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-08-28
人物名稱:龐士(我本人都係用龐士)(叫~暗黑天使~) mZvG|P$}  
招式次序:閃電砲(電擊)--->霸雷彈(電擊)--->風捲殘雲(沒有)--->無極地獄(焚燒) _YHu96H;  
加點次序:速度值(100)->氣力值(1000)->元力值(4000)->攻擊值(400)->防守值(400)->血力值(2000) ,^s  
不需要加太多的點:血(2000)--->氣力值(1000) )R) a@op  
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= 40P) 4w  
總結:龐士是以攻擊來截擊對手致不受傷害,例如使出霸雷彈令對手飛彈,以風捲殘雲截停對手之行動或攻擊,只要反應快,於對手攻擊前先行截擊,要埋身不是易事. Q9?t[ir  
m7|RD]q&  
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= ( (3}LQ  
連技範例: z(HaRB3l  
~,gXaw  
 1yqoA *  
初級 ;3ft1  
)@g;j>  
閃電擊 ~6[*q~B  
閃電砲,→→攻(a) e$/B_o7(  
→→攻(a),閃電砲  u\e\'\  
zA+@FR?  
閃雷砲彈 !]?$f=  
閃電砲,霸雷彈 P\R27Jd  
→→攻(a),閃電砲,霸雷彈 tpf7_YP_!-  
+C{p%`<  
閃電捲殘雲 A}VYb :u/  
閃電砲,風捲殘雲 8HErE< _(  
風捲殘雲,閃電砲  Qo0H  
→→攻(a),閃電砲,風捲殘雲 I4_d[O9  
→→攻(a),閃電砲,風捲殘雲,閃電砲 lX!`zy{3k  
6j9)/H P  
風雲霸雷彈 U9d:@9Y  
風捲殘雲,霸雷彈 }ZOFYu0f  
@ GDX7TPV  
中級 H=MCjh&$q  
=_TaA(79  
風雲擊 i8pU|VpA  
→→攻(a),風捲殘雲,跳攻(j)(a),風捲殘雲 {U11^w1"3  
C?Zw6M+  
電風雷 Sr.;GS5i  
U]4pA#*{|  
閃電砲,風捲殘雲,霸雷彈 yfNX7  
→→攻(a),閃電砲,風捲殘雲,霸雷彈 y&J@?Hc>  
$ 0Yh!L?\  
閃風擊 34 AP(3w  
:os z  
閃電砲,→→攻(a),風捲殘雲 !dcwq;Ea  
閃電砲,→→攻(a),風捲殘雲,跳攻(j)(a),風捲殘雲
[ 此貼被皇太子在2006-09-03 08:43重新編輯 ]
離線danielchanhk
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-08-28
元力值(4000).... 5_o$<\I\  
Xh+ia#K  
你屈機乎?
離線皇太子
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-08-28
引用第1樓danielchanhk2006-08-28 20:29發表的“”: L):U"M>]=  
元力值(4000)....
你屈機乎?
pb;")Q'  
(zo^Nn9VJ  
他加埋d裝.你只係加2000幾mp.咁就可以用多幾下閃雷砲啦!
[ 此貼被皇太子在2006-08-29 11:15重新編輯 ]
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-08-28
引用第2樓皇太子2006-08-28 20:33發表的“”:
他加埋d裝.你只係加2000幾mp.咁就可你閃雷砲多幾下啦!
WV<tyx9Z  
反而HP同SP唔夠= =" gz#4{iT~  
5rxA<G s  
MP對龐士D SKILL唔係太多GA JA......
離線皇太子
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-08-28
引用第3樓~瘋人~2006-08-28 20:47發表的“”:
反而HP同SP唔夠= ="
MP對龐士D SKILL唔係太多GA JA......
Iq5pAHm>M6  
w:=V@-S 8  
因為龐士係攻擊型呀.雖然,mp係唔係幾多.小又唔可以話小.咁就得啦
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-08-28
留主,龐士攻擊力雖然大,但係招的弱點好多,錯機會出會好容易比人送上致命一擊,所以唔洗成日出招的
離線pcdog
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-08-28
信danielchanhk吧樓主,佢都係1個用龐士既高手黎架= =(惡搞的~)
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-08-28
引用第6樓pcdog2006-08-28 21:47發表的“”: j BS4vvX?  
信danielchanhk吧樓主,佢都係1個用龐士既高手黎架= =(惡搞的~)
zQ)+/e(8  
lu\o`m5wF  
識貨識貨 4YA./j%'  
我用乜都勁傢la[炸飛]
離線皇太子
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-08-29
引用第5樓danielchanhk2006-08-28 21:40發表的“”: 2W$lQ;iO  
留主,龐士攻擊力雖然大,但係招的弱點好多,錯機會出會好容易比人送上致命一擊,所以唔洗成日出招的
bH9Le  
唔係呀!!!雖然龐士弱點好多,但是如果你用多一些.用用下.龐士的弱點就會變做優點.
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-08-29
引用第8樓皇太子2006-08-29 11:03發表的“”:
唔係呀!!!雖然龐士弱點好多,但是如果你用多一些.用用下.龐士的弱點就會變做優點.
Go8F5a@j  
#+jUhxq  
無錯,龐士弱點的確好多,當然我發揮到la,我係話唔洗咁多mp,咁多mp狂出招嗎。 >)Dhi+D  
狂出招會暴露弱點,所以唔洗咁多mp....
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-08-29
嘩-_-,咁樣太咩LA-__-,我覺得爆攻爆防,之後再MP到1500,再加SP到1000,之後再加爆血就OK
離線皇太子
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-08-29
引用第10樓012342006-08-29 12:38發表的“”: r%-n*_?.s  
嘩-_-,咁樣太咩LA-__-,我覺得爆攻爆防,之後再MP到1500,再加SP到1000,之後再加爆血就OK
c E76L%O  
你咁加.我都唔可以話你錯...
離線皇太子
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-08-29
明天就有圖片
離線swordgx

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-08-29
omega D招攻擊力大 Bz:0L1@,4a  
但係背部空空 ptR  
成日出招可以講係自殺 / 0\QL+^!  
同mp又唔係扣得多
sleep
離線皇太子
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2006-08-29
引用第13樓swordgx2006-08-29 20:09發表的“”: m)k-uWc$C  
omega D招攻擊力大  8bGD  
但係背部空空 % mmxA6I  
成日出招可以講係自殺 T#N80BH[  
同mp又唔係扣得多
Zh? V,39  
佢D招可以話係好多育點,你唔好SEE佢的背部呀!!!雖然係可以話佢自殺,但是.你有無想過佢的前面,你如果中左真虎呀.都擋得到啦,你一唔可以話SEE背部.因為我係LOVE姅龐士的.
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2006-08-29
龐士係一個強勁的人,但係冇左霸雷彈就好鬼廢~
離線swordgx

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2006-08-29
無極個bug整好就勁返D
sleep
離線魔法王子
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2006-08-29
引用第15樓糯米滋2006-08-29 21:32發表的“”: R'r|E_  
龐士係一個強勁的人,但係冇左霸雷彈就好鬼廢~
a0)vvo=bz  
我個龐士高lv高過你, Lv.106
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2006-08-29
知啦~我都無霸雷弾,所以一定係你勁過我~
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2006-08-30
講真我覺得龐士最好用的招係閃電炮 QZWoKGd}+  
霸雷彈攻擊力大,但破綻多,唔識好好用的人會比人送上致命一擊 gp%tMT I1  
記住LA,攻擊力大=/=勁
快速回復
限100 字節

上一個 下一個