切換到寬版
  • 3854閱讀
  • 71回復

測試你對lfo有幾多認識(由1.0-10.5) (以下問題不是copy,如有雷同實熟好合) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線火仔

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-04-08
問題1:比堤第一次出場係第幾關?

問題2:邪鬼同比堤真實姓名叫什麼?

問題3:龍翼為咩事憎恨悟地

問題4:請說出七聖尊中最強五尊者名字?(排名須分先後)

問題5:卓男一開始在日本什麼地方出場?

問題6:星奇同奧龍對決時給怪手抓入什麼地方

問題7:小丹給蓮娜踼出要塞之後,給什麼動物救回

問題8:請說出絕地猛虎口訣?

問題9:[比堤給什麼人抓到魔狼聖帝手中,魔狼聖帝又用了邊個的心臟把比堤重生?

問題10:邪鬼給什麼人從地獄拯救出來?

問題11:請說出古龍騎士團其中三位名字

問題12:請把七聖尊異轉後的名字和異轉信物以不分先後說出?

問題13:請說出邪鬼在關卡(決戰日)說過其中一部份對白?

問題14:請把x卡10最新閃卡以不分先後說出(須連賣最新異轉信物)?

問題15:邪鬼和比堤是什麼關係?

最後問題:撒卡為咩事憎恨迪倫?

低能問題:青狗三人組由邊3個組成(答中我送一張閃卡,唔可以介)
[ 火仔在2009-04-08 20:33重新編輯此帖 ]
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線jj俠

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-04-08
反問燃燒生命拳術第1招係咩?燃燒生命拳術有幾多招?
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-04-08
引用第1樓jj俠於2009-04-08 19:39發表的  :
反問燃燒生命拳術第1招係咩?燃燒生命拳術有幾多招?

果條打錯,我一震會修改
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-04-08
引用樓主火仔於2009-04-08 19:36發表的 測試你對lfo有幾多認識(由1.0-10.5) :
.......

我想問
第7條
點解隻動物要救佢?
問(勿筆戰,勿罵戰)
離線小戰士
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-04-08
問題1:第2關

問題2:唔記得

問題3:爸爸唔教虎長霸

問題4:天地人冰火

問題5:城堡中

問題6:終極魔的幻想世界

問題7:小烏

問題8:唯有到達絕對,猛虎才會出現

問題9:[撒旦教的人,用太陽爐XDD(答案:終極魔心臟)

問題10:黃金之蒼龍

問題11:勇心,安德魯,白帝

問題12:好煩呀!唔答啦

問題13:trans-am!!!

問題14:有排打,唔打

問題15:兄弟

離線哈呵嘻

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-04-08
第2關 體育館

鐵正男&鐵義心

問題3:龍翼為咩事憎恨悟地
佢老豆只將虎翔霸教比佢

問題4:請說出七聖尊中最強五尊者名字?(排名須分先後)
樂雲,宇歷斯,蓋亞,菲沙,菲雲

問題5:卓男一開始在日本什麼地方出場?
鶴丸城

問題6:星奇同奧龍對決時給怪手抓入什麼地方
終極魔人的思想世界 

問題7:小丹給蓮娜踼出要塞之後,給什麼動物救回
雀仔(阿魁)

問題8:請說出絕地猛虎口訣?
係絕地個陣,猛虎先會出現

問題9:[比堤給什麼人抓到魔狼聖帝手中,魔狼聖帝又用了邊個的心臟把比堤重生?
終極魔心臟

問題10:燃燒生命拳術最後一招叫什麼名字
真係唔知-3- (龜波氣功?!)

問題11:請說出古龍騎士團其中三位名字
勇心,安德魯,白帝

問題12:請把七聖尊異轉後的名字和異轉信物以不分先後說出?
超級宇歷斯(武元訣) 閻王蓋亞(閻王面具) 狂化樂雲(羅拉耳環)
強化菲沙(原始冰塊)強化菲雲(祝融匕首)強化霍雷(黑洞原子粒)強化溫蒂(鏡心婆婆的項鏈)

問題13:請說出邪鬼在關卡(決戰日)說過其中一部份對白?
我邪鬼從來唔相信命運,只相信我o既一對鐵拳

問題14:請把x卡10最新閃卡以不分先後說出(須連賣最新異轉信物)?
咁多...
廢x時打

問題15:邪鬼和比堤是什麼關係?
兄弟

迪倫係拳賽唔用全力同佢鬥
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-04-08
引用第3樓糯米滋於2009-04-08 19:42發表的  :
我想問
第7條
點解隻動物要救佢?
問(勿筆戰,勿罵戰)

天尊果隻呀豆係動物,咁故事入面唔係天尊救,係呀豆救
無可能話係魔物掛
離線ricky2008
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-04-08
我覺得第12題最易
離線chung456
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-04-08
根本有好多都唔係問題黎既,頭個幾題就知,後邊個d,咩邪鬼呀,比提比邊個捉就鬼知...
離線日日lfo
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-04-08
青狗三人組由邊3個組成:馬龍,歷奇,域多
離線哈呵嘻

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2009-04-08
低能問題:青狗三人組由邊3個組成(答中我送一張閃卡,唔可以介)
大力拳王-馬龍
壞神經-域多(斑馬頭)
小霸王-歷奇
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2009-04-08
問返條古老問題
係大街禁esc出現既女生叫乜名?
離線【龍翼】
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2009-04-08
引用第5樓哈呵嘻於2009-04-08 19:45發表的  :
第2關 體育館
鐵正男&鐵義心
.......

撒卡唔只因為咁先憎迪倫,唔好唔記得佢老豆點死
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2009-04-08
引用第4樓小戰士於2009-04-08 19:44發表的  :
問題1:第2關
.......

請完整作答是日本什麼城
離線r仔r仔

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2009-04-08
問題1:體育館
問題2:鐵正男,比提唔記得
問題3:覺得悟地係到扮哂野
問題4:天--->地--->人--->冰--->火
問題5:牛丸城
問題6:又唔記得
問題7:好似係不死鳳凰
問題8:唔知
問題9:好似比安得老,終極魔的心
問題10:黃金之蒼龍
問題11:心姐.安得老,ex
問題12:唔想講.好長
問題13:這把聲人真令人討厭!
問題14:唔想講,好長
問題15:兄弟
最後問題:令佢家破人亡,身體突變
低能問題:馬龍,域多,ricky
[ r仔r仔在2009-04-08 19:56重新編輯此帖 ]
每天上ibbs看鬼故~v~
離線magictoby
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2009-04-08
問題1:比堤第一次出場係第幾關?唔知wo 係唔係激戰大魔王啊

問題2:邪鬼同比堤真實姓名叫什麼?唔知wo

問題3:龍翼為咩事憎恨悟地 龍無教悟地唔教佢掛

問題4:請說出七聖尊中最強五尊者名字?(排名須分先後)天尊 人尊 冰尊 火尊 雷尊  

問題5:卓男一開始在日本什麼地方出場? 青狗社

問題6:星奇同奧龍對決時給怪手抓入什麼地方 死亡空間

問題7:小丹給蓮娜踼出要塞之後,給什麼動物救回 唔知

問題8:請說出絕地猛虎口訣?  絕地猛虎 虎虎虎

問題9:[比堤給什麼人抓到魔狼聖帝手中,魔狼聖帝又用了邊個的心臟把比堤重生? 你

問題10:邪鬼給什麼人從地獄拯救出來? 唔知

問題11:請說出古龍騎士團其中三位名字 唔知

問題12:請把七聖尊異轉後的名字和異轉信物以不分先後說出? 唔知

問題13:請說出邪鬼在關卡(決戰日)說過其中一部份對白? 死吧

問題14:請把x卡10最新閃卡以不分先後說出(須連賣最新異轉信物)? 鬼知

問題15:邪鬼和比堤是什麼關係? 兄弟

最後問題:撒卡為咩事憎恨迪倫? 輸左

青,狗,社
離線哈呵嘻

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2009-04-08
日本冇青狗社架
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2009-04-08
引用第15樓magictoby於2009-04-08 19:51發表的  :
問題1:比堤第一次出場係第幾關?唔知wo 係唔係激戰大魔王啊
.......

朋友,你究竟識唔識睇中文,第一次,就講到第三次
離線@woody@
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2009-04-08
引用第17樓火仔於2009-04-08 19:54發表的  :
朋友,你究竟識唔識睇中文,第一次,就講到第三次

你在DN COPY過黎的?
http://img2.gelbooru.com/images/387/1b6e29b46396a6b1216ef9b592c4f7d880d6f395.jpg
離線nmh
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2009-04-08
比堤叫鐵義心...
快速回復
限100 字節

上一個 下一個