切換到寬版
  • 6651閱讀
  • 121回復

[遊戲改圖]廁所改圖 從魔‧星奇變是垃圾堆(岩岩做左多3個垃圾) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2008-04-17
引用第57樓廁所為上於2008-04-17 23:27發表的  :
我隨意修改呀修改呀修改呀修改呀 ,KM-DCwcG  
單單用小畫格用正方cut出黎就好比心機?
R a> k #pQ  
有冇心機係人地睇既-_- /b$0).fj@,  
舉個例子 Lc0 U-!{G  
你自己改一下圖,覺得好比心機 F(yx/W>Br_  
但係只不過cut圖.... BdK2I!mm  
咁樣人地係睇唔出你點比心機-_-
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2008-04-17
http://ibbs.hk/read.php?tid=47281 Sxj _gn  
炎龍 你看看e個 係廁所為上ge改圖 I jK  
是好差?唔覺喎 好好喎
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2008-04-17
引用第60樓慘絕人寰於2008-04-17 23:31發表的  :
有冇心機係人地睇既-_- i$Rlb5RU  
舉個例子 ][ ,NNXrc&  
你自己改一下圖,覺得好比心機 :s Mc}k?9S  
但係只不過cut圖.... Y|s?9'z  
.......
cY}Nr#%s@U  
大佬 Xv`c@n )  
小畫家個個正方cut個個 !PaDq+fB  
難通他也cut了很久嗎-- Is87 9_Z  
引用第61樓我愛星奇於2008-04-17 23:31發表的  : oic}Go  
http://ibbs.hk/read.php?tid=47281 p|W <xFk  
炎龍 你看看e個 係廁所為上ge改圖 D92#&,KD  
是好差?唔覺喎 好好喎
l c<&f  
他認為用小畫家正方cut個個比我有心機 5]Wkk~a  
冇計 佢喜歡
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2008-04-17
引用第62樓廁所為上於2008-04-17 23:32發表的  :
他認為用小畫家正方cut個個比我有心機 l )hg! (  
冇計 佢喜歡
n ..9F$a  
我想知道他是誰-.-
離線前!!davis!!
發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2008-04-17
改圖只要用左心機就係 uW.)(l  
靚係第2 Vx]{<}(gr  
心機先係第一呀~
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 65樓  發表於: 2008-04-17
引用第54樓廁所為上於2008-04-17 23:24發表的  :
什麼你不是人? Ksp!xFk  
我幾時有說你不是人 xh7#\m_U8  
誰找你? [!@&t:A  
不是在公會組織叫我比msn你的嗎? *k$":A  
.......
NqsIMCl  
當初是誰說要我投他? p^G:h6|+|  
然而你說只找了箭神同aswo ^&o38=70*  
那我呢?無視了嗎?不投你便忘了你和我說了甚麼嗎? *wml 4lh  
(6C%w)8'  
可能我用錯了語吧? DU6AlNx  
不是改圖王,是改圖那個好吧? |%F[.9Dp  
我都說了如果,你還以為是真的麼? U]!D=+  
並不是由我來說誰出戰便是誰? 0|0<[:(hc  
但投票的結果便是指著你 Rt$Q *`u   
如果找人去代表IBBS出戰改圖大會,我想之前的投票貼已經是要你去出戰吧?
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 66樓  發表於: 2008-04-17
引用第65樓炎‧龍於2008-04-17 23:33發表的  :
當初是誰說要我投他? b"+ J8W  
然而你說只找了箭神同aswo r) jj]$0  
那我呢?無視了嗎?不投你便忘了你和我說了甚麼嗎?
.......
_rQM[{Bkg  
我? 你不就是話我跟你說你是滴? @_&@M~ u  
我唔當係炎龍會同文件問你個個評級? Qt_LBJUWV  
就算當我真係有找過你 D0?l$]aE  
你認為我會記這些? 3|/<Pk  
原來你咁小氣 我都冇野講 'F'v/G~F  
`P&L. m]|  
如果佢要我出戰 不通知我  6?U2Et  
你認為會? ; c5Q"  
*KP 60T  
回橙 ?]S!-6:  
http://ibbs.hk/read.php?tid=47231&keyword=%E9%82%AA ;>o}/h  
你認為他很有心機?
發帖
icash
只看該作者 67樓  發表於: 2008-04-17
算啦~算啦~一人少句就最好~
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 68樓  發表於: 2008-04-17
引用第57樓廁所為上於2008-04-17 23:27發表的  :
我隨意修改呀修改呀修改呀修改呀 c43" o  
單單用小畫格用正方cut出黎就好比心機?
y%CaaK=V3  
問我是否迪路已經對我起了疑心吧? * pN,@ZV$  
ms'!E)  
廢? 9?)r0`:#  
不知是那一個會員發了一個作品出來。 W?m?r.K?  
之前你便說:「真差勁,先看看我的第一次作品吧!」 DXAA[hUjF  
你已經暗示了別人在發廢東[指]
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 69樓  發表於: 2008-04-17
引用第68樓炎‧龍於2008-04-17 23:40發表的  :
問我是否迪路已經對我起了疑心吧?
廢? |y@TI  
不知是那一個會員發了一個作品出來。 K,YKU? z6  
.......
p8F5b8]*  
我問問又係唔信你 )J+vmY~&  
我問你拎小費就係打劫你 SGMLs'D   
我撞到你就話我非體你? jcF/5u5e  
Sk@~}  
哈 第一次作品 你說改圖還是lfo故事? $l }MB7  
原來你係想講 UO}Kk*  
他用小畫家用得非常之好 b'fj  
非常有心機
發帖
icash
只看該作者 70樓  發表於: 2008-04-17
有呢事....係邊到呀~哥哥仔~
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 71樓  發表於: 2008-04-17
引用第70樓前!!davis!!於2008-04-17 23:42發表的  : r'fNQJ >  
有呢事....係邊到呀~哥哥仔~
( 3IM7  
有就一定有 我印象中係有 6l IFxc  
不過唔記得左係邊個貼
發帖
icash
只看該作者 72樓  發表於: 2008-04-17
改圖唔一家靚 *iS<]y  
唔靚到可以post kc `Q- N}  
等人比意見呀~ ;7&RmIXKh'  
咁就可以改唔得的野了=]
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 73樓  發表於: 2008-04-17
引用第72樓前!!davis!!於2008-04-17 23:47發表的  : k 61Ot3  
改圖唔一家靚 "#d}S)GlXM  
唔靚到可以post ^,'!j/w5  
等人比意見呀~ D_D<N(O  
X'e@(I!0  
唔一定靚 係呀 1Ah  
但單單只是用小畫家既正方cut個個亂cut 就放上來 & H;0 N"Fn  
不認為係差勁?
發帖
icash
只看該作者 74樓  發表於: 2008-04-17
有d人用小畫家亂畫放上來到冇野~ 5E?{>1  
唔明佢做咩罵你....
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 75樓  發表於: 2008-04-17
引用第74樓前!!davis!!於2008-04-17 23:51發表的  : }Zc.rk  
有d人用小畫家亂畫放上來到冇野~ ]6Kx0mW  
唔明佢做咩罵你....
+rfw)c'  
小畫家看不到他有罵呢 7"w r8  
佢罵我原因? L+7L0LbNU  
大約是遺忘了他? ir-srVoXy  
(S* T{OgO  
我改圖令到佢笑大個口 -("sp  
咁等我認為改得好既圖先再放上來 4*d$o=wa  
可能要等數星期 如果太快改番 {<o_6 z`$  
費時令到人地個口大晒就唔好
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 76樓  發表於: 2008-04-17
引用第72樓前!!davis!!於2008-04-17 23:47發表的  : 1[OCojo<  
改圖唔一家靚 W2P(!q>r]  
唔靚到可以post S*VG;m #  
等人比意見呀~ n=WwB(}q  
vx62u29m  
講岩呀 係要靚咩 *cz nokq6  
不如找個新手改 唔令唔好poss /J )MW{;O  
炎龍 改d圖比大家看下
發帖
icash
只看該作者 77樓  發表於: 2008-04-17
看來是唔鋸你多人支持掛....
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 78樓  發表於: 2008-04-17
引用第77樓前!!davis!!於2008-04-17 23:53發表的  : MIma:N_c  
看來是唔鋸你多人支持掛....
t66Cx  
不太認為他是這樣吧 /iURP-rl  
都說原因大約是 kT)[<`p  
遺...忘...了...他...還是我改圖傷到佢隻眼
發帖
icash
只看該作者 79樓  發表於: 2008-04-17
不知道.但認為佢唔鋸.... z7TMg^9 #  
你點遺忘佢先? c"D%c(:4|  
找人回我post N~NUBEKcp  
就沉 t 7GK\B8: