切換到寬版
  • 6652閱讀
  • 121回復

[遊戲改圖]廁所改圖 從魔‧星奇變是垃圾堆(岩岩做左多3個垃圾) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 80樓  發表於: 2008-04-17
引用第79樓前!!davis!!於2008-04-17 23:55發表的  : h7|#7 d  
不知道.但認為佢唔鋸.... emo@&6*  
你點遺忘佢先? }0Qex=vkO  
找人回我post R(sPU>`MX  
就沉 ?6F\cl0.  
第一頁低
7Rf${Wv0  
好像是有找過他投 但沒說到 l#_(suo64  
停改圖都好= = I]|X6  
放鬆
離線前!!davis!!
發帖
icash
只看該作者 81樓  發表於: 2008-04-17
改唔改番動畫??? GRK+/1C  
回我post呀~
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 82樓  發表於: 2008-04-17
引用第80樓廁所為上於2008-04-17 23:56發表的  :
好像是有找過他投 但沒說到 YL_M=h>P  
停改圖都好= = J3Ox M--8"  
放鬆
1&JPyW  
唔好停啦= =你停左ge話改咩= . =
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 83樓  發表於: 2008-04-17
引用第81樓前!!davis!!於2008-04-17 23:58發表的  : $#VEC0  
改唔改番動畫??? >yr:L{{D}G  
回我post呀~
} + ]A?'&  
動畫 麻煩 我改得又簡單 改黎托? HjCW sQM  
引用第82樓我愛星奇於2008-04-17 23:58發表的  : km@V|"ac _  
vS#Y,H:yAj  
唔好停啦= =你停左ge話改咩= . =
pZo:\n5o  
當然是玩lfo :s |]--sUx:  
去把改圖的時間去升級(燃燒)
發帖
icash
只看該作者 84樓  發表於: 2008-04-17
改動畫咪得lo~ :G3PdQb^  
回下我d post呀~各位~
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 85樓  發表於: 2008-04-18
引用第84樓前!!davis!!於2008-04-17 23:58發表的  : %y96]e1  
改動畫咪得lo~ ZhqGUb  
回下我d post呀~各位~
olm0O  (9  
動畫不行呀 剛剛說了 我還是要安息
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 86樓  發表於: 2008-04-18
都好 改下動畫啦 Y0z)5),[U:  
加油 ~~ v(0I Q  
http://ibbs.hk/read.php?tid=54070 回下 ^^
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 87樓  發表於: 2008-04-18
引用第86樓我愛星奇於2008-04-18 00:03發表的  : m$.7) 24  
都好 改下動畫啦 >rhqhmh;W"  
加油 ~~ ' I g:-  
http://ibbs.hk/read.php?tid=54070 回下 ^^
C6JwJYa  
畫埋我就回:s -<6b[YA  
ps不要再說吧 有咩係msn 3個人講
發帖
icash
只看該作者 88樓  發表於: 2008-04-18
我愛你msn係咩??? Z!+n/ D-1  
我+埋你~
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 89樓  發表於: 2008-04-18
引用第69樓廁所為上於2008-04-17 23:42發表的  :
我問問又係唔信你 v*kX?J#]5  
我問你拎小費就係打劫你 ~#dfZa&   
我撞到你就話我非體你?
.......
N(kSE^skOa  
你不是對我起疑心你問來幹?  6o 1[fr  
你問我是否炎‧龍本人的時候你不是已經對我起疑心嗎? Y%!k'\n[2  
{wl7&25  
作品=改圖或LFO故事 -bgj<4R$p  
現在並不是你剪貼得很有心思 G '%ZPh89  
而是你的改圖根本沒有想過招式的樣子便亂貼一通。 u f1 s}/M  
~J0r%P  
引用第66樓廁所為上於2008-04-17 23:35發表的  : t~|`RMn"  
@d n& M9Z  
我? 你不就是話我跟你說你是滴? BS2'BS8  
我唔當係炎龍會同文件問你個個評級? ;> %wf3e  
就算當我真係有找過你 gSHN,8. `  
你認為我會記這些? ,:{+-v(  
.......
' ,1[rWyc  
甚麼? _4 YT2k  
你當我是炎龍的時候和你要求我投的時候是n件前與n件後的分別。 ?^ R"a##  
小氣? /&E]qc*-p  
我對你的改圖有意見便說我小氣? Uuktq)NU  
我真的無話可說。 5 0dx[v8  
pQ xv_4  
引用第61樓我愛星奇於2008-04-17 23:31發表的  : Ml ,in49  
http://ibbs.hk/read.php?tid=47281 +Mb}70^  
炎龍 你看看e個 係廁所為上ge改圖 jItVAmC=i  
是好差?唔覺喎 好好喎
;D<;pW  
請看看你給我的網址中的改圖,和這貼的改圖有甚麼分別? VFK]{!C_  
Q yhu=_&  
引用第72樓前!!davis!!於2008-04-17 23:47發表的  : T3Sz<K$E  
改圖唔一家靚 pI1g<pe  
唔靚到可以post !ZM*)6^  
等人比意見呀~ zhe~kI  
咁就可以改唔得的野了=]
g77:92  
那你給我說說你當初看到魔‧炮拳的時候 .dn#TtQv  
你覺得廁所改了甚麼? [M#(su0fv  
)=!|^M  
引用第76樓我愛星奇於2008-04-17 23:53發表的  : g)}q3-<AK>  
hGI5^!Cq  
講岩呀 係要靚咩 8yybZ@  
不如找個新手改 唔令唔好poss \'&,9lP  
炎龍 改d圖比大家看下
] I5&'#%2  
我只是給與評論。 bduHYs+rq  
你何否知道這貼出現後很多人都說糟話了。 xxG>Leml  
"g/UpnH  
要我改圖 = 殺死我。
[ 此帖被炎‧龍在2008-04-18 06:51重新編輯 ]
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 90樓  發表於: 2008-04-18
引用第89樓炎‧龍於2008-04-18 06:44發表的  :
我只是給與評論。 u~!Pzz3"  
你何否知道這貼出現後很多人都說糟話了。
要我改圖 = 殺死我。
Bw.?Me)mf|  
他們說糟話係他的事 D7Ds*X`!l  
洗唔洗叫佢黎鎖貼? g(R!M0hdF  
你唔改咁你想講什麼? 'X~CrgQl  
你唔改就唔好煩我 唔該
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 91樓  發表於: 2008-04-18
引用第90樓廁所為上於2008-04-18 12:34發表的  :
他們說糟話係他的事 n*hRlL  
洗唔洗叫佢黎鎖貼? 7??j}ob>  
你唔改咁你想講什麼? ( `d_DQ  
你唔改就唔好煩我 唔該
ah!fQLMH  
甚麼? /4 .]L~  
可能我一開始說了一些不能說的話吧? _<jccQ  
令你完全聽不進我說我話吧? Mvk#$:8e  
%p};Di[V  
請先看看你第....三/四的改圖吧.... wEEFpn_   
剪貼方面算是很好吧? >+S* Wtm5  
可惜招式的意念完全是不行 84gj%tw'-  
Ws[d.El  
你看 _m1WY7  
十字跳起在下面加多個旋風便算了 X'5+)dj  
u2 U4MV1C  
還有,我不改圖便不能說話。 7T?7KS  
那l創區有很多都是外人的話?
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 92樓  發表於: 2008-04-18
引用第91樓炎‧龍於2008-04-18 16:13發表的  :
甚麼? !n5s/"'H  
可能我一開始說了一些不能說的話吧? ] I0(_e|z}  
令你完全聽不進我說我話吧?
.......
G$  Ii  
要說不就叫他說吧 ]TKM.[[  
我只是叫你不要煩我 k N$L8U8f  
沒說你不能說話 ,lw<dB@7"5  
我講既係唔好煩[我]
離線劍‧心

發帖
icash
只看該作者 93樓  發表於: 2008-04-18
引用第61樓我愛星奇於2008-04-17 23:31發表的  : cX/ ["AM  
http://ibbs.hk/read.php?tid=47281 ] Q\/si&  
炎龍 你看看e個 係廁所為上ge改圖 ?{I]!gI  
是好差?唔覺喎 好好喎
TJp0^&Q  
不是很好..... :j0r~*z-  
原圖完全沒有修改.... (s.S n(E  
就算淨加野都加得好D.... {pNf & '  
你的圖.... 9}6^5f?|  
對一個識改圖既人有材料完全不會難 =24<d!R  
可以好快做到的說... yasKU6^R'  
看得出你有冇HEART去改- - gT6@ 0ANq  
引用第64樓前!!davis!!於2008-04-17 23:33發表的  : g:nU&-x#R  
改圖只要用左心機就係 G|Y9F|.!  
靚係第2 - '5OX/Szq  
心機先係第一呀~
}nJG<rY  
完全看不到心機-_
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 94樓  發表於: 2008-04-18
引用第93樓劍‧心於2008-04-18 16:43發表的  :
不是很好..... 6 4da~SEn  
原圖完全沒有修改.... 5? s$(Lt~  
就算淨加野都加得好D.... z_p/.kQ'5  
你的圖.... @u2nG:FG  
.......
\ oIVE+L/P  
我講真個句 }$ Am;%?p  
之前個貼 有好多我都有比心機去整囉 :d<;h:^_  
我改圖係唔叻 次次整都成幾粒鐘
離線劍‧心

發帖
icash
只看該作者 95樓  發表於: 2008-04-18
引用第94樓廁所為上於2008-04-18 16:45發表的  :
我講真個句 1;[\xqJ  
之前個貼 有好多我都有比心機去整囉 gC#PqK~  
我改圖係唔叻 次次整都成幾粒鐘
xh\{ dUPA  
呢D圖值一粒鐘.... "S43:VH  
只是CUT出來擺位.... KFd"JtPg  
不改其他...
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 96樓  發表於: 2008-04-18
引用第95樓劍‧心於2008-04-18 16:47發表的  :
呢D圖值一粒鐘.... tH<v1LEZN  
只是CUT出來擺位.... s,Cm}4L6  
不改其他...
$Tt@Xu  
最緊要的不是心機嗎?
離線劍‧心

發帖
icash
只看該作者 97樓  發表於: 2008-04-18
引用第96樓廁所為上於2008-04-18 16:47發表的  :
最緊要的不是心機嗎?
{>G\3|^D  
心機..... O9]j$,i  
都重要.... _$By c(.c  
但係都要比人睇到.... rB}UFS)  
相信你係搵到材料之後就CUT... G u<3*@Ng  
完全沒IDEA去改... I~MBR2$9  
有定IDEA改會好好多....
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 98樓  發表於: 2008-04-18
引用第97樓劍‧心於2008-04-18 16:49發表的  :
心機..... 3`J?as@^8  
都重要.... ?b:J6(-  
但係都要比人睇到.... t qbS!r  
相信你係搵到材料之後就CUT... 'rRo2oTN  
.......
jwTb09  
我有諗呀 D*`|MzlQ  
IDEA? ;or(:Yoc-  
諗係諗到 改唔改到係個問題 ^M  PU?k  
次次改到中途 就發現個到改唔到 1okL]VrI  
例如米兒射招龍光炮 &6PZX0M  
原本諗住係一格格唔係咁 N6$pOQ  
不過個愛心轟炸問題 oGly|L>  
最後先改到咁 |h*H;@$  
我想要個改色程式 之前個個壞左 J:'cj5@  
問人又冇人比我 ,|"tLN *m  
查又查唔到
離線劍‧心

發帖
icash
只看該作者 99樓  發表於: 2008-04-18
引用第98樓廁所為上於2008-04-18 16:52發表的  :
我有諗呀 II)\rVP5  
IDEA? -$?xR](f  
諗係諗到 改唔改到係個問題 $f*N  
次次改到中途 就發現個到改唔到 }q G{1Er  
.......
&'N{v@Oi)  
=_= , 4jkTQ*@2  
你不會看下自己識不識才改嗎=_=  <G{m=  
改色用PS都可以了-_-
快速回復
限100 字節

上一個 下一個