切換到寬版
  • 1139閱讀
  • 19回復

[自創小說]重出江湖的第一部作品-永不忘記的教導 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線自己

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-06-04
(元武會裡) _$ixE~w-!  
'VJMi5Y(-  
達爾心想:過幾天便要與上帝之手對抗了,可...可是我的實力卻沒有增強!師父,我白費了你的       gn%#2:=pVu  
     教導 Y1k/ngH  
";s5It  
達爾想起以前他的師父教導他的情景... )SA$hwR  
%hrv~=  
達爾師父:達爾你的劍法有進步,為了獎勵你,這本【天刀秘笈】便送給你吧,只要你好好運用它, Qb|w\xT^Y  
?qO,=ms>-  
     你便能成以一個出色的劍士 Sa,N1r  
C2<y(GU[Bh  
達爾心想:天刀秘笈...啊!要增強力量便要運用它 =V5.c+  
V2VsJ  
達爾看看天刀秘笈的內容... h!K B%4V  
}0 <x4|=  
天刀秘笈的內容: Qlb@Az  
1.,mNY^UN  
欲得此秘笈者必為有緣之人 t C6c4j  
l7s=b4}c  
只要把天刀與秘笈放在一起,便能召喚劍神 Km,tfM5j  
n[4Nu`E9  
打敗他之後,便能令你成為新一代的劍神 CPVKz   
c6c^9*,V  
而天刀便在天刀派掌門處 tMAa$XrZj  
S OK2{xCG  
達爾:天刀派掌門...,那豈不是在師父處,啊!師父臨終前給了我的那把劍豈不是【天刀】? {6%uNT>|  
J$e.$ah;  
達爾:天刀,天刀秘笈,召喚出劍神吧! MT6kJDyLu  
W77JXD93  
劍神:小子,你便是天刀派的弟子吧,你打敗我便能成為新一代的劍神了! &V=54n=O?  
s=%HTfw  
達爾:好!【大地斬】 fykN\b  
{t=Nnc15K  
劍神:【迥旋斬】! k5/nAaiVE  
,x Tbt4J  
達爾:呀! &us8,x6yg  
l m  
劍神:這樣便受傷?太脆弱了! SAH\'v0  
^F"*;8$  
達爾:可惡!【絕龍劍】 *<Ddn&_  
\^#1~Kx  
劍神:【火龍斬】 EPa3Yb?BGb  
Tby+Pd;  
達爾:很強的力量!!! gE ,j\M*  
JG( <  
劍神:可別想休息啊!【火龍破壞彈】 ;~1r{kXxA"  
]UgA z  
達爾:【狂龍斬】! tjd"05"@:  
pM46I"  
劍神:想不到...你的力量還不弱呢...,那我們分個勝負吧!【天.下.第.一.劍】 Q ,;x;QR4  
3LXpe8$lJ  
達爾:【必殺一斬】! ("lcL2Bq  
?1N0+OW   
劍神:嘿,想不到天刀派會有你這種好弟子...,現在我的靈魂會存於天刀之中,給予你力量 zr[~wM  
|iwTzlt*#  
達爾:這種新能量... tLvli>y@  
D~?kv yJ  
新生達爾:我終於進步了,我要打敗上帝之手! P);Xke  
rmabm\QY  
達爾領悟到【劍】的真正能量,成為劍神,誓要與上帝之手決一死戰! `S~u4+y]  
L}21[ N~ky  
KPR{5  
XS!ZTb>[  
RChY+3,L)  
,gOQI S56  
1條評分

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-06-04
達爾唔係跟佐玄武去修行咩= =
歡迎分享新教(基督教信仰)
離線自己

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-06-04
引用第1樓牙痴於2007-06-04 16:25發表的  : }O>Zu[8a  
達爾唔係跟佐玄武去修行咩= =
nB]Q^~jX  
修行之後佢仲覺得自己太廢...

離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-06-04
引用第2樓自己於2007-06-04 16:28發表的  :
修行之後佢仲覺得自己太廢...
yT n@p(J  
= = 咁都比你諗到100分吧
離線hinpotato951
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-06-04
100分 作得好好

離線自己

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-06-04
回上面全部人:當然啦,我係呢個壇度除佐牙凌同牙奇之外作得最好的人XDD )|{{}w~`  
回:點解咁少人回的=〕

離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-06-04
引用第5樓自己於2007-06-04 18:44發表的  : dM UDLr-  
回上面全部人:當然啦,我係呢個壇度除佐牙凌同牙奇之外作得最好的人XDD !I [n|r"  
回:點解咁少人回的=〕
7fay:_  
幾好...但係打鬥太簡單...今次作得較小... 32iI :u  
ps:你升得lv未= =?我問問,..
離線hinpotato951
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-06-04
我係到玩出出入入 一定 好多xdxd sAoM=n}!  
回:你幾時再作?

離線自己

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-06-04
引用第6樓牙凌於2007-06-04 18:48發表的  :
幾好...但係打鬥太簡單...今次作得較小... Sx)Il~ x  
ps:你升得lv未= =?我問問,..
qffSq](D .  
今次好趕 <j\;>3Q  
另:升得,但...升得好慢 .4<U*X kt  
因為... A+*oT(`  
1:我唔係好多時間... !>< %\K  
2:你個元力拳套+122mp=],做咩放落銀行...

離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-06-04
引用第8樓自己於2007-06-04 18:51發表的  :
今次好趕 SP*JleQN  
另:升得,但...升得好慢 PdH`_/6  
因為... "&#W Mi  
1:我唔係好多時間... U|7Qw|I7  
.......
D}/=\J/  
哦...下次再作哦..= =" P5}[*k%DQw  
Q 95  
另:你做咩用個bug的元手= ="我叫你加到150敏就夠了= =" P%`R7yk  
我幫你轉返個元手..你要著到龍戰鞋...加返d野..唔留點都得...總之要著到龍戰鞋
離線自己

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-06-04
引用第9樓牙凌於2007-06-04 18:53發表的  :
哦...下次再作哦..= ="
另:你做咩用個bug的元手= ="我叫你加到150敏就夠了= =" FPMSaN P  
我幫你轉返個元手..你要著到龍戰鞋...加返d野..唔留點都得...總之要著到龍戰鞋
$',GkK{NX  
好,咁我升了 X c2B2c  
回:下次作的日期最遲的都唔會星期五之後

離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-06-05
好似怪怪地咁=3= OgXZ-<'  
達爾:好!【大地斬】 sMfFm@\N  
達爾唔講開始就打人,好似怪怪地bo... K"k"ml<4E  
同埋話打敗劍神就會有新一代力量...但係劍神未死bo=3=只係話佢好勁,但仲未打敗佢bo "dK|]w8  
如果改下衣到我覺得會100分
離線牙歷

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-06-06
卡通片咩劍神- - moVa'1ul  
80分喇- -
離線自己

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-06-07
引用第11樓波仔xd於2007-06-05 21:26發表的  : y#Mc4?  
好似怪怪地咁=3= TRk ?8  
達爾:好!【大地斬】 {(M&-~Yh  
達爾唔講開始就打人,好似怪怪地bo... qP;{3FSkAF  
同埋話打敗劍神就會有新一代力量...但係劍神未死bo=3=只係話佢好勁,但仲未打敗佢bo d(X\B{  
如果改下衣到我覺得會100分
&N/|(<C B  
比起我的話,係呢個壇仲有好多人差過我吧[茶](牙奇,牙凌除外)

離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-06-07
引用第12樓牙歷於2007-06-06 22:00發表的  : hF{x')(#l  
卡通片咩劍神- - nc3ltT,R  
80分喇- -
GhG%>U#&a  
= = 劍神- - 好多人玩LFO叫達爾都叫做劍神有咩問題
離線阿剎
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-06-07
引用第14樓牙痴於2007-06-07 16:31發表的  :
= = 劍神- - 好多人玩LFO叫達爾都叫做劍神有咩問題
J6)efX)j-p  
:`+|'*b(A  
唔係劍王咩?
離線自己

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-06-07
引用第15樓阿剎於2007-06-07 17:06發表的  :
唔係劍王咩?
Q=d.y&4%  
好多人都叫劍神 |RR"'o_E  
神嵐個達爾就係叫終極劍神啦(無記錯的話)

離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-06-07
= =故仔太差了 f"vk# 3  
,試下加多一點內容!
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-06-07
怎麼會這麼短的 uCw>}3