切換到寬版
  • 1884閱讀
  • 26回復

see下我隻菲沙仔仔宜家+what好? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線samwong0122

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-07-30
[ 此貼被samwong0122在2006-08-09 14:33重新編� ]
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-07-30
加mp
Respect The P G

ya  ya IDPX yo
壇規冇話要限字數,但係啲人就好鍾意喺到嘈嘈嘈嘈,又喺到扣,真係戇夠夠,
仲要話小過8個字就要當簡回,喂8個字?好耐之前都只係規定要4個字
簡得嚟,答到問題,主題,
你吹得我脹咩,我理得你咩,
啲版主爆粗可以冇人理,報告咗一樣唔理,冇人理,冇人理
版主包庇版主,班會員真係..唉,冇得避,冇掟企, 真係冇得頂呀!班版主真係冇得頂呀!
呢班版主真係勁.勁..勁...
你班低能仔,真係不知所謂,唔知喺到做乜鬼
唔該你哋收定皮返屋企冚被
自己作,係咪好膠
引用第4樓地獄の龍於2008-08-14 14:23發表的  :
話明千年帖梗係一千年先算
依家2008年8月14號
即係推1008年8月14號之前嘅帖先算
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-07-30
加sp,hp,mp
88888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888
離線evangeline
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-07-30
升多4lv(加mp) v@]SddP,?  
|Ogh-<|<  
到100lv之後加hp同sp囉-0-

簽名好細
離線wai
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-07-30
d點問題不大,但係d裝就.......... 9n i s8  
Freeze唔洗著+攻eq,反而著多d+防、mp、hp既裝 C[.Xi  
先將皇鍊換為謎耳
離線皇道使者

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-07-30
個皇頭轉炎冰頭,隻神鞋轉皇鞋。

我前路有右與左,面對決擇難兼顧... ...
離線bbapps123
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-07-30
同我打...Lv.97龐士在BOC.......叫"可怕大魔王"
離線abc123
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-07-30
唔用eq既圖plz
離線流氓兔

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-07-30
加曬hp啦-﹏-如果唔係一同人打得耐就死嫁啦
離線皇道使者

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-07-30
引用第8樓流氓兔2006-07-30 15:37發表的“”: )aGSZ1`/  
加曬hp啦-﹏-如果唔係一同人打得耐就死嫁啦
}R 16WY_'  
+咁多hp想做血牛????? o$</At  
ps.+下mp,+下hp就ok!

離線流氓兔

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-07-30
你同開d幾lv既打?通常佢地用咩人物嫁? 9o5D3 d K  
d無咩勁招既就唔洗講啦,不過如果同ex打你唔拉耐d唔通想用菲沙幾招ko佢咩-﹏-比d勁人物一屈機你就唔知去邊邊啦(我試過先咁講)當然我隻菲沙d攻無佢咁多啦-﹏-
離線皇道使者

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-07-31
引用第10樓流氓兔2006-07-30 15:49發表的“”: +`GtZnt#  
你同開d幾lv既打?通常佢地用咩人物嫁? GqRXNs!  
d無咩勁招既就唔洗講啦,不過如果同ex打你唔拉耐d唔通想用菲沙幾招ko佢咩-﹏-比d勁人物一屈機你就唔知去邊邊啦(我試過先咁講)當然我隻菲沙d攻無佢咁多啦-﹏-
FiiDmhu  
講得好,不過冰尊同EX玩近攻等於自殺(EX近攻超快) I)'bf/6?  
ps.比我就用冰河屈死EX啦,XD(注意:我所講既野,係小白行為,大家唔好試。) o:Kw<z,$H  
(速逃........)

離線kim哥
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-07-31
引用第11樓金甲一簇2006-07-31 20:03發表的“”:
講得好,不過冰尊同EX玩近攻等於自殺(EX近攻超快) 'M>m$cCMZ  
ps.比我就用冰河屈死EX啦,XD(注意:我所講既野,係小白行為,大家唔好試。) FoK2h!_  
(速逃........)
;`#R9\C=h  
話你知, ;Z{D @g+  
呢個世界係有滾呢樣野! swF{}S"  
而且你用ex慢慢滾,滾兩下又用氣功炮,  bOj)Wu  
滾到用氣功打到冰人時, VdK%m`;2  
冰人死得, NV4g5)D&L  
上次我就係咁屈死左隻百幾lv冰人 nf /*n  
p?Azn>qBa  
ps:我氣功10lv,其他招都5lv以上 *7Q6b 4~"  
GHGyeqNM  
重有, iwJ_~   
近攻打ex唔係自殺, !G;u )7'v  
因為冰人有鑽風
離線皇道使者

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-07-31
引用第12樓kim哥2006-07-31 20:35發表的“”:
話你知, ":Dm/g  
呢個世界係有滾呢樣野! ,>   zEG  
而且你用ex慢慢滾,滾兩下又用氣功炮, ||Zup\QB  
滾到用氣功打到冰人時, u7!9H<{>P  
.......
cSb;a\el$  
唉....我唔想有吵戰發生,大家唔好嘈

離線→俊←
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2006-07-31
喂,你唔好用裝la黎睇下d點
離線風神野郎

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2006-08-09
87lv............. lE:g A,  
得87lv就唔使扮神秘啦=.=
回歸IBBS..
人大了 . 成熟了 .
離線monica_fanz
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2006-08-09
係96Lv bor....= =" &gXh:.  
p.s.+HP,SP
離線風神野郎

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2006-08-09
=.= Gz[yD ~6a  
雞數機神左=.=
回歸IBBS..
人大了 . 成熟了 .
離線死神哥哥
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2006-08-09
你爆攻防未? / HTY>b  
同埋點解你唔升鑽風d招lv,好難升咩??(我係離題,但係....離題是不錯的, 2-&EkF4p'  
不但可以增進大家的友誼, qUe _B  
還可以令個論壇的貼數多d, pSZ2>^";  
何樂而不為呢? @f!X%)\;x  
何況個題目的討論價值極低, 1>!LK_  
離題吹下水可以令個壇無咁死條沉沉呢!)
離線yuenmu
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2006-08-09
+攻擊
~沉默是金~
快速回復
限100 字節

上一個 下一個