切換到寬版
  • 1795閱讀
  • 28回復

求域多學招次序>_< [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線samwong0122
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2006-08-06
破空閃>流星風暴>快速走佬>彗星閃刀>連環快刀>閃雷快刀
離線~~福仔~~

發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2006-08-06
引用第20樓samwong01222006-08-06 20:04發表的“”: Tp_L %F  
破空閃>流星風暴>快速走佬>彗星閃刀>連環快刀>閃雷快刀
9=V:&.L  
彗星閃刀唔好用咩? HOE_S!N  
做咩放到咁後...
離線小熊
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2006-08-09
走佬一定擺係最後了~~~ KB'qRnkc  
因為實戰先有用. lobGj8uxq  
建議先學破空閃 7~GB;1n  
因為起手快.攻也算幾高 B,@c; K  
想升lv的就學彗星. 6u`)QUmItg  
跟住落黎一定學閃雷快刀 }= 6'MjF]  
再流星 I S#FiH  
再連環 zOqn<Y@  
最後先走佬 j  S?xk  
唔識用域多的人唔好亂講野.... RQ'H$r.7g  
自認識用的同我打 'F _8j;  
peak-熊貓萬能俠 (''M{n  
歡迎使用域多挑戰,無任歡迎
離線~~福仔~~

發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2006-08-09
引用第22樓小熊2006-08-09 00:44發表的“”: zSSB>D  
走佬一定擺係最後了~~~ bV8!"{  
因為實戰先有用. z6?)3'  
建議先學破空閃 lmxr oHE  
因為起手快.攻也算幾高 B,K>rCZ/  
想升lv的就學彗星. FcRW;e8-  
.......
_jNj-)RB_  
y一定要閃雷快刀,好廢
離線小熊
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2006-08-09
引用第23樓~~福仔~~2006-08-09 00:46發表的“”:
y一定要閃雷快刀,好廢
h~p>re  
打vs用.要我用比你睇麼?
離線chiutszchun
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2006-08-09
引用第6樓~菲沙~2006-08-05 17:51發表的“”:
走佬廢,你差唔多死嗰陣用尼招可以令敵人唔理你,破空閃同彗星閃刀又易擋
n#:N;T;\a  
sL@U  
彗星閃刀又易擋?!彗星閃刀係擋唔到~避就得 sPpsq  
破關升lv都係靠果兩招清怪姐  V h k _  
唔理你= =?佢睇你冇哂mp追住你黎攻 x)JOClLr  
走佬又攻唔到人 仲要300mp 200技點 \N4 y<  
打怪冇用= =”咁低lv學mp又唔多又回得唔快= =! gF0q@My~  
高lvd學先有用~
離線死神哥哥
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2006-08-09
引用第17樓真-流星2006-08-06 09:42發表的“”: !p[9{U->o;  
破空閃>慧星閃刀>連環快刀(唔好睇小佢,幾屈架)>流星風暴>走佬>閃電快刀 !j\" w p  
咁樣會好好多 :gB[O>'<m  
連續快刀係一招又小mp,又出得快既招黎架
U TSL  
你可以避開第一把刀之後用d遠攻招打域多,域多出左第一把刀之後會停一停,就趁佢停個段時間黎打佢啦!
離線小熊
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2006-08-10
引用第25樓chiutszchun2006-08-09 09:02發表的“”:
彗星閃刀又易擋?!彗星閃刀係擋唔到~避就得 % ',F  
破關升lv都係靠果兩招清怪姐  Hh4 n  
唔理你= =?佢睇你冇哂mp追住你黎攻 Ic{F*nnM  
.......
xEltwuDd?  
升lv只用彗星就ok了 A+&xMM2Wj  
而走佬係出左第一下200mp S8l1"/?aHE  
再按多一下就用50mp. Rm5Kkzd0o  
唔係每一下都要200
離線小熊
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2006-08-10
引用第26樓魚旦一號2006-08-09 18:24發表的“”:
你可以避開第一把刀之後用d遠攻招打域多,域多出左第一把刀之後會停一停,就趁佢停個段時間黎打佢啦!
 x-'~Bu  
有時間麼??你避得黎你一定打空.我出左招都走人la 9Q!b t  
仲比你打咩.你仲話避wor....避得黎都打唔中
快速回復
限100 字節

上一個 下一個