切換到寬版
  • 2177閱讀
  • 21回復

青狗社入面邊個最勁??? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線toby8123000

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-07-17
請講埋點解佢勁~plz!
8k f: http://i118.photobucket.com/albums/o106/toby8123000/2007_7_8_2021.46.jpg?t=1185192246
離線神‧嵐
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-07-17
我覺得域多勁,because破空閃夠屈
離線真-流星
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-07-17
=.= %+Nng<_U\T  
我唔明你講乜 KZg2`8F   
你係講緊決戰青狗社d個任務定係青狗社班人齊招,邊個最勁呀
有日,KERORO做緊家務時,忽然,有技箭插落佢個屎忽度,死左=.=
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-07-17
引用第2樓真-流星2006-07-17 12:48發表的“”: V2?{ebx`  
=.= S)z w[m  
我唔明你講乜 +~G:z|k  
你係講緊決戰青狗社d個任務定係青狗社班人齊招,邊個最勁呀
f@ |[pT  
[Uq`B &F:  
唔好意思,我係講緊佢地整招個陣,同mission冇關~
8k f: http://i118.photobucket.com/albums/o106/toby8123000/2007_7_8_2021.46.jpg?t=1185192246
離線皇道使者

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-07-17
力奇 q7aqbkwz}  
很屈。

我前路有右與左,面對決擇難兼顧... ...
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-07-17
馬龍,佢一招超咩龍鑽都屈死哂啦
88888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888
離線皇道使者

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-07-17
引用第5樓醉白虎2006-07-17 16:32發表的“”: ^o C>,%7  
馬龍,佢一招超咩龍鑽都屈死哂啦
A6_ER&9$>N  
老土d講:(各有各屈) l#ct;KZ  
力奇一打中人,果個人都還唔到手。 g1F9IB42@<  
馬龍就一擊過既方法打人。

我前路有右與左,面對決擇難兼顧... ...
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-07-17
引用第6樓金甲一簇2006-07-17 16:44發表的“”:
老土d講:(各有各屈) mDwuJf8}  
力奇一打中人,果個人都還唔到手。 (NnE\2  
馬龍就一擊過既方法打人。
hP[/xe  
域多都是
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-07-17
點解冇人選x女同埋車手既? (XD)
離線monica_fanz
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-07-17
引用第8樓toby81230002006-07-17 17:19發表的“”: /^si(BuC^*  
點解冇人選x女同埋車手既? (XD)
bWCtRli}  
........................milo,victor,ricky是但一隻都可以ko飛女同埋車手la...... # '#@H  
p.s.jessie唔係青狗社ga....
離線love_miko
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-07-17
域多無錯係好屈,不過得遠攻 lH,/N4 r*&  
所以我都係選歷奇
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-07-17
but歷奇得近功
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-07-17
你地覺得馬龍唔勁咩? D;oX*`  
我見有d人好馬龍用得好勁喎~我個隻lv106既龍翼EX都差d俾個lv96既馬龍屈死~ t\,X G  
定抑或係馬龍有其他缺點呢?有既請列明plz!!!我聽人講話馬龍d防禦好廢,係真定假嫁? $_W kI^  
=i Wn T  
wvEdZGO8!  
(5=B^9{R  
(不過我始終都覺得域多最好,佢真係又勁又屈機嫁!)
離線sam20041993
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-07-18
域多d招好快.一定中.佢最強勁
離線deep961
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2006-07-18
用得好就邊個都勁=.=
妖!簽咩名呀?唔識簽!
離線風神野郎

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2006-07-19
我用過域多 u:%Ln_S  
好屈 PI$K+}E  
基本上你有佢破空閃 t/(rB}  
崶可以玩哂
回歸IBBS..
人大了 . 成熟了 .
離線真-流星
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2006-07-19
引用第3樓toby81230002006-07-17 13:08發表的“”:
唔好意思,我係講緊佢地整招個陣,同mission冇關~
v8 pOA<s  
?dAy_| zD  
咁我明啦,我投馬龍囉 K5}0!_)G  
招旋風神拳好屈下,又小MP^^
有日,KERORO做緊家務時,忽然,有技箭插落佢個屎忽度,死左=.=
離線真-流星
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2006-07-19
引用第15樓king20002006-07-19 07:21發表的“”: FPukV^  
我用過域多 #;/ob-  
好屈 y1 a1UiHGP  
基本上你有佢破空閃 r>B|JPm  
崶可以玩哂
:?SD#Vvrh.  
y'm5Z-@o6  
但係破空閃好低攻,又高mp,丶屈都冇用
離線神風〞
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2006-07-19
哈哈..佢地屈到屈唔到我..佢地出招ge機會都冇 (h'Bz6K  
~~我覺得 域多!!因為d刀都幾勁

自創簽名~係咪好型呢@@
離線kelvin456
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2006-07-20
域多
Bank :
o0*Davis*0o (53LV)
o0*Jullian*0o (150LV)可以異轉了.D鬼靈波好怏
o0*Louis EX*0o(93v)