切換到寬版
  • 13006閱讀
  • 246回復

蕃薯集中營 七十四(附圖) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線汝吾之

發帖
icash
只看該作者 200樓  發表於: 2009-03-25
提示
上面的人夠了吧-,-+
這層開始不能以圖代字,多多少少也要有夠足字數
不然小弟會心痛地下手T^T

離線lfoqazwsx
發帖
icash
只看該作者 201樓  發表於: 2009-03-25
引用第195樓光明仔sky於2009-03-25 15:27發表的  :
頻頻量產係將量產冇錯強加在呢班玩家身上, 可是佢地覺得唔應該量產都係成立,
.......

乜你仲係到死都唔離開lfo牙 真強的意志力 我都廢事再同你依個傳教士理論了 根本就係人同雞講 對牛彈琴
離線光明仔sky
發帖
icash
只看該作者 202樓  發表於: 2009-03-26
引用第201樓lfoqazwsx於2009-03-25 23:03發表的 :
乜你仲係到死都唔離開lfo牙 真強的意志力[表情] 我都廢事再同你依個傳教士理論了 根本就係人同雞講 對牛彈琴

死雞可以撐飯蓋=_="
話u1唔昆的全部都係唔想lfo摺, 唔想lfo摺的 全部有玩或者持有有關交易,
搵個唔想摺但沒有玩或者交易的人都唔知去邊搵, 依家仲有參與lfo的人好多都不喜歡u1所作所為啦老實講,
u1無恥 利用中小學生對LF的熱情不斷屈錢, 廢車手d舊玩家都覺u1昆錢 而紛紛放ac離開,
u1搞得越來越差 u1出名昆錢  難怪越來越多人唔願意比錢落lfo=_="
越一隻海王之門關門大吉 下隻輪到LFO講BYE BYE
離線623
發帖
icash
只看該作者 203樓  發表於: 2009-03-26
引用第201樓lfoqazwsx於2009-03-25 23:03發表的  :
乜你仲係到死都唔離開lfo牙 真強的意志力[表情] 我都廢事再同你依個傳教士理論了 根本就係人同雞講 對牛彈琴

什麼傳教士理論?

離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 204樓  發表於: 2009-03-26
引用第202樓光明仔sky於2009-03-26 00:00發表的  :
死雞可以撐飯蓋=_="
話u1唔昆的全部都係唔想lfo摺, 唔想lfo摺的 全部有玩或者持有有關交易,
搵個唔想摺但沒有玩或者交易的人都唔知去邊搵, 依家仲有參與lfo的人好多都不喜歡u1所作所為啦老實講,
.......

你已經為反對而反對,無論u1做咩都是錯,買賣u1野也是錯,玩lfo又是錯,玩快車手都是錯,支持u1也是錯。
對你來說,反u1就是最岩,你目標只有一個,不論點做點講都是想u1收工。
閃卡平又話是垃圾,貴又話貴無人玩得起,量產又話佢無良,其實你過份執著了,你會唔會覺得用咁多時間在一個已經唔玩的game度是浪費人生?又得到咩呢?
人生苦短,珍惜一分一秒,唔好浪費時間在一個你討厭的遊戲公司上吧,你將來一定覺得今天咁做確是好無謂同浪費時間。
我唔介意你反u1,人有自由,但總覺得你只是浪費緊自己的時光,你的頑固、執著真係令人佩服,留返d時間去做自己應該做的事吧。

你曾經極度熱愛lfo的人,無論d關幾難打、幾難爆,你都會天天打,用幾小時去爆一關,無論角色幾弱你都會去衝破極限,呢一份耐力今天你已用了去反u1,我清楚知道你的耐性,知道你會不停反對u1,也知道你不會停。
而家d關好難打,有新關出我就會想起以前一起爆關的戰友,光明仔最後一鑊同你一起爆的是死亡塔,會展當天早上同你一起去爆,真是多麼的高興,今時今日要你再同我一齊爆關打新故事已經無可能了,你只會說一句,呢間無良公司…………
[ 大俠陳在2009-03-26 03:10重新編輯此帖 ]
WhatsApp、WeChat:61301310
離線光明仔sky
發帖
icash
只看該作者 205樓  發表於: 2009-03-26
引用第204樓大俠陳於2009-03-26 02:44發表的 :
你已經為反對而反對,無論u1做咩都是錯,買賣u1野也是錯,玩lfo又是錯,玩快車手都是錯,支持u1也是錯。
對你來說,反u1就是最岩,你目標只有一個,不論點做點講都是想u1收工。
閃卡平又話是垃圾,貴又話貴無人玩得起,量產又話佢無良,其實你過份執著了,你會唔會覺得用咁多時間在一個已經唔玩的game度是浪費人生?又得到咩呢?
人生苦短,珍惜一分一秒,唔好浪費時間在一個你討厭的遊戲公司上吧,你將來一定覺得今天咁做確是好無謂同浪費時間。
.......

我成pat偉論都係d人呢幾年累積的大量不滿越一聲音, 係真係咁多無辦法, d人好鍾意當冇左件事 只睇眼前,
u1出名昆錢, 廢車手我見唔少舊玩家憎越一而離開呀,

超級元力多150蚊12個序 咁11蚊12蚊一個序之嘛, 你賣50蚊?
大俠你真係不知所謂 完全唔係小朋友價錢 乜你咁對d小朋友你過唔過意得去呀,
你又唔減價u1又唔減價 玩家一樣可以唔鬼買你地d野, 唔挨啦價咁貴挨乜鬼啫 挨落去都冇意思,
你真慘越一浪費晒你呢d忠心玩家 搞到你都要灌輸d唔知咩錢財觀比後生 我都唔知你係度做緊乜,
量產會令好多人受影響 在坐請問有幾多人會好似你咁勁可以頂到量產ga,  闇黑攻略你依家放50蚊呀? =_="
d人一次又一次比錢買咪縱容u1量產囉, 唔喜歡量產的玩家真係咪買 唔好支持u1量產 亦有好多人真係唔鬼買,
u1梗係會留住大俠陳你呢個大客啦 利用完你呢個合作伙伴都會唔當你係咩啦,
呃細路仔咩半夜出更新檔 等小朋友以為佢地工作辛苦, 佢係鬼,
夜晚8點臨走前set個放更新檔時間半夜唔得呀, set到每朝6點自動維護都得啦 程式set時間乍嘛,
佢地搵錢辛苦乍嘛 關玩家差事, 變炒賣game都係u1造成啦 隻game質素都好差 玩家根本唔想留住自己d ac,
越一係一間好無良的遊戲公司, u1早就應該以死謝罪啦, 全部只係呢幾年人地聲音 我幫佢地講清楚d乍嘛 =_="
唔該你比錢支持我反越一啦
越一隻海王之門關門大吉 下隻輪到LFO講BYE BYE
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 206樓  發表於: 2009-03-26
引用第205樓光明仔sky於2009-03-26 05:52發表的  :
我成pat偉論都係d人呢幾年累積的大量不滿越一聲音, 係真係咁多無辦法, d人好鍾意當冇左件事 只睇眼前,
.......

你真係慘,因為打機,搞成咁,比lfo搞成你咁樣,放開懷抱吧,得閒多d出外打下波吸下新鮮空氣,我真係怕你精神太過緊張。
光書到今日還有幾多人有呢?最多當然是我啦,我都唔介意了,有讚有蝕嫁啦,今time蠢了,咁下一time唯有學醒d啦,而且打機根本是娛樂比錢就必然嫁啦。
  幾十元有皇帝有信物平到震啦,都唔會有幾多人會唔滿意,你不停叫人唔好去買d人咪一樣去買,玩家會分析著唔著數的,覺得岩咪買囉,貴佢都唔會買的,玩家是買來玩不是買來抄,佢理得佢量產啦,佢地最好佢量產多d啦,咁可以平d嘛。
你上年買了個新出的電話,今日見到上台0機價,你會唔會走去話佢做咩我上年買時咁貴而家唔洗錢嫁?
係人都唔會啦。而且上年都一定有新機同舊機你選擇,你選擇新機証明你當時鐘意先買,跌價是正常,你唔會去通街唱呢間公司好無人性嘛。

至於月歷咩11元賣到50元,係人都知點解啦,唔係包賣得晒,唔係樣樣都賣得出嘛,玩家都不是傻的,會分析值唔值得先去買,玩家不是你想象中咁傻。
我諗我都是最後一偏同你講道理了,因為你根本是盲目地去反,其實最大受害人不是比錢買野的玩家是你,搞到你而家咁,記住relax
[ 大俠陳在2009-03-26 14:13重新編輯此帖 ]
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 207樓  發表於: 2009-03-26
引用第205樓光明仔sky於2009-03-26 05:52發表的 :
.......

你玩得咁辛苦不如唔好玩啦
人地大俠陳個價冇理由要同U1一樣架麻,係咁駛鬼賺錢呀
你仲不知所謂啦,咩咁對小朋友過唔過意得去﹖你有錢買得起就買架啦,冇錢就過主啦!又冇人叫你一定要買佢d野架
你接受到又覺得冇所謂先買架者,呢d只係你情我願!大俠陳又冇迫你買!
而家咩時勢呀,金融風暴想搵多d錢U1梗係會諗方法賺錢啦!有時搵錢既野就係要靠d手段。識變招架啦

呃細路仔咩半夜出更新檔﹖扮辛苦﹖仲要set每朝六點自動維護﹖
細佬!你冇野呀,每間公司都有佢自己個制度,你話咁就咁呀,咁不如叫你學校d老師set你年年考第一好冇呀!
佢搵錢辛苦關玩家差事﹖呢d好明顯係自私既諗法,冇錯係同你冇咩關係!但U1有時賣d野咁貴夠同你冇關係啦!比得起錢咪買囉!
你可能仲未出黎做野,體會唔到搵錢係幾咁辛苦,但將來到你搵野做你既諗法就會唔同左!
唔好忘記你曾經都支持過隻Game,你呢d咪係反骨仔囉!
仲有,你叫人唔好玩,你有權叫哂所有人唔好玩咩﹖你既影響力有冇咁大呀!
反U1反到你咁盲目,又想要人地d新野!又比唔起,比唔起又話人地呃錢!你比得起錢買佢d野呀,就證明你就繼續想玩LFO喇!
仲要叫人比錢你反U1﹖冇野呀,比錢你買新野呀!呢度冇人介意你反U1!但你反U1既point完全唔得囉!又冇說服力!
況且有好多舊玩家放棄LFO唔一定係你講果d理由架!而家出咁鬼多online Game,想玩第2隻放棄都可以架!
你不如諗好D point先打出黎吧啦!

離線jj俠

發帖
icash
只看該作者 208樓  發表於: 2009-03-26
引用第206樓大俠陳於2009-03-26 07:18發表的  :
你真係慘,因為打機,搞成咁,比lfo搞成你咁樣,放開懷抱吧,得閒多d出外打下波吸下新鮮空氣,我真係怕你精神太過緊張。
光書到今日還有幾多人有呢?最多當然是我啦,我都唔介意了,有讚有舌嫁啦,今time蠢了,咁下一time唯有學醒d啦,而且打機根本是娛樂比錢就必然嫁啦。
  幾十元有皇帝有信物平到震啦,都唔會有幾多人會唔滿意,你不停叫人唔好去買d人咪一樣去買,玩家會分析著唔著數的,覺得岩咪買囉,貴佢都唔會買的,玩家是買來玩不是買來抄,佢理得佢量產啦,佢地最好佢量產多d啦,咁可以平d嘛。
你上年買了個新出的電話,今日見到上台0機價,你會唔會走去話佢做咩我上年買時咁貴而家唔洗錢嫁?
.......

應該不是每位玩家傻...而是他本人
離線@woody@
發帖
icash
只看該作者 209樓  發表於: 2009-03-26
引用第206樓大俠陳於2009-03-26 07:18發表的  :
光書到今日還有幾多人有呢?最多當然是我啦,我都唔介意了,有讚有舌嫁啦,今time蠢了,咁下一time唯有學醒d啦,而且打機根本是娛樂比錢就必然嫁啦。
.......

其實你地2個都有唔岩
講到尾光明仔咁佢個FREEZE件事姐 扮晒偉大咁樣

大俠陳D野貴 但係細路仔邊識諗呀 佢地只係想satisify their wants, no matter what is cost is.

你賣平D駛死咩
因住最尾果幾年lor:(
http://img2.gelbooru.com/images/387/1b6e29b46396a6b1216ef9b592c4f7d880d6f395.jpg
離線達人
發帖
icash
只看該作者 210樓  發表於: 2009-03-26
咁快又出10.5- -
岩岩先出完入魔~
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 211樓  發表於: 2009-03-26
引用第205樓光明仔sky於2009-03-26 05:52發表的  :
.......

你真係慘,因為打機,搞成咁,比lfo搞成你咁樣,放開懷抱吧,得閒多d出外打下波吸下新鮮空氣,我真係怕你精神太過緊張。光書到今日還有幾多人有呢?最多當然是我啦,我都唔介意了,有讚有舌嫁啦,今time蠢了,咁下一time唯有學醒d啦,而且打機根本是娛樂比錢就必然嫁啦。   幾十元有皇帝有信物平到震啦,都唔會有幾多人會唔滿意,你不停叫人唔好去買d人咪一樣去買,玩家會分析著唔著數的,覺得岩咪買囉,貴佢都唔會買的,玩家是買來玩不是買來抄,佢理得佢量產啦,佢地最好佢量產多d啦,咁可以平d嘛。你上年買了個新出的電話,今日見到上台0機價,你會唔會走去話佢做咩我上年買時咁貴而家唔洗錢嫁?係人都唔會啦。而且上年都一定有新機同舊機你選擇,你選擇新機証明你當時鐘意先買,跌價是正常,你唔會去通街唱呢間公司好無人性嘛。 至於月歷咩11元賣到50元,係人都知點解啦,唔係包賣得晒,唔係樣樣都賣得出嘛,玩家都不是傻的,會分析值唔值得先去買,玩家不是你想象中咁傻。 我諗我都是最後一偏同你講道理了,因為你根本是盲目地去反,其實最大受害人不是比錢買野的玩家是你,搞到你而家咁,記住relax

應該不是每位玩家傻...而是他本人

離線小。肥羊
發帖
icash
只看該作者 212樓  發表於: 2009-03-26
幻音異轉有啦!!!!!yeah....我要up137lv的幻音了
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 213樓  發表於: 2009-03-26
引用第207樓龍翼87於2009-03-26 09:38發表的  :
你玩得咁辛苦不如唔好玩啦
人地大俠陳個價冇理由要同U1一樣架麻,係咁駛鬼賺錢呀
.......

算把啦..理佢9up做咩.佢有佢講都冇人理啦!!

引用第211樓暴走疾風於2009-03-26 13:06發表的  :

你邊到搵咁多咁ge圖過黎!!
ps:版主!!發圖加一兩隻字好喎!!
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 214樓  發表於: 2009-03-26
引用第213樓無神論乂於2009-03-26 13:36發表的  :
你邊到搵咁多咁ge圖過黎!!
ps:版主!!發圖加一兩隻字好喎!!

下一次吧=]
但首先回返題先=]

離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 215樓  發表於: 2009-03-26
引用第214樓暴走疾風於2009-03-26 13:39發表的 :
下一次吧=]
但首先回返題先=]

(圖加字如下)

引用第209樓@woody@於2009-03-26 11:12發表的 :

其實你地2個都有唔岩
講到尾光明仔咁佢個FREEZE件事姐 扮晒偉大咁樣
.......

你去餐廳食野會唔會叫人平d呀!!
有人要有就市埸!!
冇錢買過主啦!!

離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 216樓  發表於: 2009-03-26
引用第215樓無神論乂於2009-03-26 13:52發表的  :
你去餐廳食野會唔會叫人平d呀!!
有人要有就市埸!!
冇錢買過主啦!!

幹啥引用不良動作的圖= =
我也不敢啊= =

回:還是討論對新產品的看法吧

離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 217樓  發表於: 2009-03-26
引用第216樓暴走疾風於2009-03-26 14:04發表的  :
幹啥引用不良動作的圖= =
我也不敢啊= =
回:還是討論對新產品的看法吧

1個全新角色、2個全新異轉信物、9招全新招式及7招全新的異轉招式。
聽講出招如下
1個全新角色:
女媧
2個全新異轉信物:異轉信物:
潔淨的聖服-幻音異信,???????-黑羅殺
9招全新招式:
迪倫招式紫炎彈
桐生雪姬招式忍殺.吹霜
鬼鎧招???
幻塚招???
勇心招???
邪狼丸招??
黑羅剎招??
歷奇招??
域多招??
7招全新的異轉招式:
黑羅殺異招??
幻音異招??
新生亨利異招??
新生陸道異招??
永生佛覺異招??
新生璇瓏異招??
機甲馬龍異招??
大約係咁
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 218樓  發表於: 2009-03-26
引用第217樓無神論乂於2009-03-26 14:17發表的  :
1個全新角色、2個全新異轉信物、9招全新招式及7招全新的異轉招式。
聽講出招如下
1個全新角色:
.......

聽講出招如下
1個全新角色:
女媧
2個全新異轉信物:異轉信物:
潔淨的聖服-幻音異信,???????-黑羅殺
9招全新招式:
迪倫招式紫炎彈
桐生雪姬招式忍殺.吹霜
鬼鎧招???
幻塚招???
勇心招???
邪狼丸招??
(黑羅剎招??
歷奇招??
域多招??)呢三個應該是無
7招全新的異轉招式:
黑羅殺異招??
幻音異招??
新生陸道異招??
永生佛覺異招??

(新生亨利異招??
新生璇瓏異招??
機甲馬龍異招??)呢三個應該也沒有吧
大約係咁

請不要再發表提問越一未公開的資料,我見到論壇有呢個限制。
[ 大俠陳在2009-03-26 14:41重新編輯此帖 ]
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 219樓  發表於: 2009-03-26
引用第218樓大俠陳於2009-03-26 14:35發表的  :
聽講出招如下
1個全新角色:
女媧
.......

所以話邊個定咁囧ge版規!!
你地又知係未公開的資料!話明未公開點會知!!?
快速回復
限100 字節

上一個 下一個