切換到寬版
  • 3939閱讀
  • 32回復

LFO屈機復權悔過書 (台版) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線光明仔sky
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2009-03-12
唔封我免費快速升lv方法,咁u1就唔能夠屈人比錢升lv,加上唔知邊d茂利唔抵得人地咁勁想我死,所以就用我祭旗,大家happy =_=
果然係啦 依家出超級元力多,gm個日都同我講 "我地(u1)唔想d人升lv咁快"
搞到冇人敢戰回打波仔升,要比錢買超級元力多, u1成功了, 隻game 佢既=_=人地登入免費雙經=_=

u1由頭到尾想要錢, 如果真係要平衡 技術 應該唔會咁處理舊年我個case,
唔怪得ad 武憎寺個d集體離場, 隻game咁既負責人 真係好垃圾.....
越一隻海王之門關門大吉 下隻輪到LFO講BYE BYE
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2009-03-12
引用第1樓98557857於2009-03-10 00:23發表的  :
台灣果種好似太過放寬了...
但香港永久封又太那個了...(給人打)

事實上台灣人的信用是比香港人好的

離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2009-03-12
引用第20樓光明仔sky於2009-03-12 15:46發表的  :
唔封我免費快速升lv方法,咁u1就唔能夠屈人比錢升lv,加上唔知邊d茂利唔抵得人地咁勁想我死,所以就用我祭旗,大家happy =_=
果然係啦 依家出超級元力多,gm個日都同我講 "我地(u1)唔想d人升lv咁快"
搞到冇人敢戰回打波仔升,要比錢買超級元力多, u1成功了, 隻game 佢既=_=人地登入免費雙經=_=
u1由頭到尾想要錢, 如果真係要平衡 技術 應該唔會咁處理舊年我個case,
.......

無言囉.人地出game唔係為錢為咩!!
引用第21樓暴走疾風於2009-03-12 15:47發表的  :

事實上台灣人的信用是比香港人好的

香港onlime game 死小鬼當道呀!!
離線光明仔sky
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2009-03-12
引用第22樓無神論乂於2009-03-12 16:28發表的 :
香港onlime game 死小鬼當道呀!![表情]

lfo得番d 小鬼 03 04年的熱潮一早冇左=_=
香港競爭激烈 香港商人不嬲無信用, 全球暗化,黑日降臨,撒旦回歸, u188=_=
離線魚旦二號

發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2009-03-12
白癡

邊有人打機用外掛會同呀媽講

封左都唔講喇

低能
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2009-03-12
引用第20樓光明仔sky於2009-03-12 15:46發表的  :
.......

夠屈人錢?
哥仔,你打同音粗口,仲有你反lfo就收聲,成日反反反,番去搵你個腸粉團長,成日話人唔好,又唔見你開間公司
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線fongjack1
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2009-03-12
曬氣啦
如果係香港幾乎無人寫啦
(除左個d玩到好q勁個d)
如果唔係都唔寫啦
離線rayson111
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2009-03-13
洗唔洗咁認真呀???
離線999887766
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2009-03-22
斷章取義下結論不好吧= =
1條評分
離線5555886
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2009-03-22
真係慘,不過你個簽名仲好笑:快車手踩行油,極速失事變廢車手!!

好好笑     
離線0099090

發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2009-03-22
要填咁多野o既話我寧願唔玩
差唔多乜私人野都要比晒佢
ps.八器個簽名好似又有D野
離線hohopok123
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2009-03-24
唉....如果香港同台灣既制度調節一下會好d,永久封又太長(雖然有3日封鎖)台灣淨係寫悔過書,d玩家有機會求其寫兩寫,下次可能再犯,希望雙方儘快商量一下
離線光明仔sky
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2009-03-25
引用第29樓5555886於2009-03-22 21:15發表的 :
真係慘,不過你個簽名仲好笑:快車手踩行油,極速失事變廢車手!!
好好笑 [表情]  [表情]  [表情]

得番 死都要玩 死都維護越狗的爛玩家, 呢D好鍾意比爛野荼毒多年的爛玩家

越狗隻小契弟冒險好廢, 食$垃圾

.
.
.
.

,

$

.
.
.
.
垃圾
[ 光明仔sky在2010-03-15 21:38重新編輯此帖 ]