切換到寬版
  • 2649閱讀
  • 12回復

[原創]琪琪分析 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線至尊

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-05-19
琪琪 -Kiki h# "$W ;(  
#kASy 2t  
就讀文光中學附屬的文光小學的三年級生,是小丹的表妹,性格古惑任性,雖然年紀小小,但說話卻十分老成,而且十分喜歡星仔。 ,bXZ<RY $  
B Z|A&;  
角色取得方法: ^L5-2;s<U'  
產品包 對戰咭 Yahoo!game 3q}j"x?  
ok      ok        ok fCx (  
e ~'lWJD  
能力   能力值   每加1點的效果 gT_KOO0n  
HP   550     7 \$ipnQ v  
MP   500     7 t$z[ ja=  
SP   500     6 _0v+'&bz  
STR   12     1.2 sde>LZet/  
DEF   12     1.2 }VZE xqm)  
AGI   13     1.3 itP`{[  
GM0Q@`d  
招式:大噴嚏      xy[#LX)RW  
29,ET}~  
mp消耗:150MP IGcq*mR=  
學習點數:60 <- !1`@l>  
附加效果:暈眩 /O}<e TR  
出招方法:防前攻 s{Y4wvQyB  
學習方法:開創角色時 UMR?q0J  
距離:中  vUJ; D  
優點:透明的,同人vs人地睇唔到 0mujf  
缺點:因為透明,所以自己都睇唔到,要知道距離 /@k#tdj  
@wgd 3BU  
招式:親親大地     ]~I+d/k d  
~_vSMX  
mp消耗:200MP )rK2%\Z  
學習點數:85 \~ChbPnc  
附加效果:- +ODua@ULFB  
出招方法:防下跳 OALNZKP  
學習方法:開創角色時 yl~_~<s6  
距離:近-中(本身) ^~;ia7V&2  
優點:碌得快,可以突擊 +Cw_qS"=  
缺點:碌得唔遠,對遠攻唔掂 W~'x J  
)"pvF8JR%3  
招式:氹氹轉       R~4X?@ZB  
Q !;syJBb.  
mp消耗:400MP RyJy%| \-S  
學習點數:350 xKG 7d8=  
附加效果:- 3$nK   
出招方法:防攻攻 ^obuMQ;  
學習方法:開創角色時 z~pp7  
距離:近-中(本身) V_gl#e#  
優點:間接攻擊(用冬冬鼠) x/umwT,ov  
缺點:出完的一刻,好易給別人突襲 `y3'v]  
yx5e   
招式:臀臀旋風炮     Sl G v  
zHb [.ry~  
mp消耗:100MP t1adS:)s  
學習點數:200 Ev5~= ]  
附加效果: -   LigB!M  
出招方法:防上跳 ?`piie9V  
學習方法:抽LFO對戰咭 #y83tNev  
距離:近-中(本身) ,r~+ 9i0N  
優點:攻擊力唔錯,連出都得 25)9R^  
缺點:又係太易給別人突襲
[ 此貼被hhhkkkhihi在2006-05-19 22:44重新編輯 ]
1條評分
勇氣誓言 威望 +2 thx for sharing 2011-10-30
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-05-19
大噴嚏 唔係透明,係有個三角形既物體
離線至尊

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-05-19
其實係d鼻涕,但大致上係透明
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-05-19
引用第2樓七聖尊2006-05-19 21:30發表的“”: G(&[1V%x  
其實係d鼻涕,但大致上係透明
 )d2Z g  
就比你睇睇!!! J/je/PC  
←三角形鼻涕,服未?
離線至尊

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-05-19
好好,係半透明三角形鼻涕(好勁,kiki次次都係打呢個形)
離線牙然

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-05-19
鼻涕唔係前面d都打到架咩=_= @yTu/U  
好似唔係淨係個三角形打到.... k \OZ 'dS  
比d飛沫打到會有非典架(好爛呀....)
我不想飛翔,只是沒有立足的地方。
離線至尊

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-05-19
可能kiki 有愛滋呢,話唔定d鼻涕有「負食」性,但應該係元力鼻涕
2條評分
離線神‧嵐
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-05-19
引用第6樓七聖尊2006-05-19 21:48發表的“”: }w f8y   
可能kiki 有愛滋呢,話唔定d鼻涕有「負食」性,但應該係元力鼻涕
cC8$oCR?  
元力鼻涕=.=,好笑
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-05-19
各位唔好再離題 u/tJ])~@  
否則就發警告
離線牙然

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-05-19
引用第8樓hhhkkkhihi2006-05-19 22:08發表的“”:  !5 S#  
各位唔好再離題  5+GTK)D  
否則就發警告
0o/;cBH  
咁樣都可以警告得架喇 ,$]m1|t@z  
否則既話就係扣分=_=
我不想飛翔,只是沒有立足的地方。
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-05-19
全部扣哂好唔好???
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-05-19
引用第7樓tony仔2006-05-19 22:02發表的“”:
元力鼻涕=.=,好笑
Z'AjeZyyE  
無意義文章   J?p|Vy|9  
口頭警告1次 c7rC!v  
會在"犯規會員"post記錄1次
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-05-19
引用第6樓七聖尊2006-05-19 21:48發表的“”: 'mU\X!- 4<  
CJ;D&qo  
無意義文章 ~N2 [j  
口頭警告1次   i;2V   
會在"犯規會員"post記錄
快速回復
限100 字節

上一個 下一個