切換到寬版
  • 2801閱讀
  • 46回復

問題: 澳門有無咩專門店可以收卡or放卡ga.... [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線kkleong2005

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-03-06
如題...希望有...
我就是我自己,不受別人的管制,這就是我.....
離線光明仔sky
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-03-06
強烈建議您搵大俠陳, 佢擺到明想食你呢d唔知乜頭乜路的水魚 岩晒
佢係度做呢D低級水魚生意之嘛, 專恰你D低級水魚等你地出高價買
你不滿,佢呢D咁既爛玩家就會話你唔小心唔睇清楚 或者話隻爛game D垃圾好鬼值錢
你情我願 最後一定你蝕, 個幾個玩家賣D野出晒名貴到死 搵佢地啦

得番 死都要玩 死都維護越狗的爛玩家, 呢D好鍾意比爛野荼毒多年的爛玩家

越狗隻小契弟冒險好廢, 食$垃圾

.
.
.
.

,

$

.
.
.
.
垃圾
[ 光明仔sky在2010-03-15 08:53重新編輯此帖 ]
越一隻海王之門關門大吉 下隻輪到LFO講BYE BYE
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-03-06
引用第1樓光明仔sky於2009-03-06 08:17發表的  :
強烈建議您搵大俠陳 佢可幫你搞掂啦 之前佢仲有去澳門, 佢想食你呢d唔知乜頭乜路的水魚 岩晒[表情]
你情我願 最後一定你蝕, 搵大俠陳啦, 其他lfo fans死有錢仔都可搵大俠陳[表情] 

有咩蝕唔蝕.交易你情我願!!唔好話出街比錢食飯.食完(啊)左出黎,又要(又)會蝕??
唔好大俠陳啦.中毒腦人.物超所值呀!!
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-03-06
可以係澳門交易? .... 我仲細個無可能會自己一個去香港0.0 同埋龍翼異信+破獄+虎牙+奧義幾錢?
[ kkleong2005在2009-03-06 17:15重新編輯此帖 ]
離線光明仔sky
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-03-06
d物品傳來傳去 最後一定有人放唔出, 即係實有人蝕,
賣家只係搵買家墊底已矣 都唔知幾想放出啊 因為冇人要=_=
lfo d卡依家凍過水 好快又唔值錢

d 水魚自己衰啫 買左至知原來唔使用咁多錢買,
買來玩都唔抵啦同大俠陳買 覺得貴得既都特別貴, 太貴啦佢d野 放到咁貴做咩 唔想買=_=
[ 光明仔sky在2010-03-15 08:52重新編輯此帖 ]
離線ro472531
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-03-06
引用樓主kkleong2005於2009-03-06 07:40發表的 問題: 澳門有無咩專門店可以收卡or放卡ga.... :
如題...希望有...

行星咪有囉  自己去搵啦
俺!登場!
離線↗滅絕↖
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-03-06
大俠陳會幫到你
腦人都得
你搵下佢地.
離線陸道
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-03-06
同5樓,新龍一直走上去,走到某位置(?)轉右,有間叫恆星的店(還是行星?忘記了)
離線狂虎龍翼
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-03-06
大俠陳幫到你

離線牙笨
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-03-06
就讓我,
支配孤獨
吞併寂寞
凌駕黑暗
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2009-03-06
行星?....澳門lfo專門店嗎?...新蟲模型店嗎?好似係濠江附近wo .... 不過我都5知邊到=.=
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2009-03-06
引用第4樓光明仔sky於2009-03-06 19:23發表的  :
d物品傳來傳去 最後一定有人放唔出, 即係實有人蝕, 賣家只係搵買家墊底已矣 都唔知幾想放出啊 因為冇人要=_=
lfo d卡依家凍過水 好快又唔值錢[表情]
.......

o曬咀囉!!買得出就話果d人水魚!!買唔出就話lfo卡先都唔先?
lfo卡兩年前夠有人話好快又唔值錢啦!!!
講就得!!
離線光明仔sky
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2009-03-06
唔係水魚係咩? 睇見d交易記錄都冇眼睇, 成日見到d記錄好過份=_=

以前d招50 60蚊個陣 我會放10 15,20蚊,
不應作為炒賣從中取利 adam6hau以前都平放的 好好人的, 不會像大俠陳咁樣

[ 光明仔sky在2010-03-15 08:52重新編輯此帖 ]
離線omegah4400
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2009-03-06
adam6hau真係放得好平
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2009-03-07
但係我想係澳門到買=.=
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2009-03-07
腦人同大俠chan絕對幫到樓主,雖然岩岩出既招2個都放好貴,但有好多之前既卡,仲有d抽極都唔中既
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線asdasdu22
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2009-03-07
行星果到都唔錯,去果到可能有你想要既招
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2009-03-07
係咪係澳門ga ? =.= 新蟲係邊...最好詳細d.....
離線5555886
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2009-03-07
引用第1樓光明仔sky於2009-03-06 08:17發表的  :
強烈建議您搵大俠陳 佢可幫你搞掂啦 之前佢仲有去澳門, 佢想食你呢d唔知乜頭乜路的水魚 岩晒[表情]
你情我願 最後一定你蝕, 搵大俠陳啦, 其他lfo fans死有錢仔都可搵大俠陳[表情] 

你請毒藥佢食呀????搵大俠陳,蝕到佢死呀!
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2009-03-07
我只係想問...行星係邊=.=人地又話新龍附近0.0咁新龍係邊,上lfo搵到個澳門fd,佢又話培正直上=.=邊條路先得ga...最好有人可以詳細話我聽
快速回復
限100 字節

上一個 下一個