切換到寬版
  • 2428閱讀
  • 48回復

[自創小說]【原作故事】【火星】 火星上的歷險-紅魔鬼的出生地~馬龍異轉? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2007-02-10
引用第19樓rex叔叔2007-02-10 00:59發表的: B-p5;h>  
你個d文我集集追,但係俾個no佢,因唔知邊集係一同二~
|B WK"G  
係咪真ge多謝支持先-v-" E1Aa2  
另多想知NO幾去這http://bbs.games-bbs.com/read.php?tid=15593&page=1&toread=1 NP`ll0s  
這是我的商店POST...但係有故事的連結GE=0=個到有NO幾
離線陳強
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2007-02-10
真嫁,我上次係咁等有新,真係好好嫁~
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2007-02-10
引用第21樓rex叔叔2007-02-10 01:05發表的: bvvx(?!  
真嫁,我上次係咁等有新,真係好好嫁~
2_ DtzY:=  
@V@聽日再作過啦..作長D可能
離線陳強
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2007-02-10
原來我未睇第一集,仲有點解到左e度冇lv個d打出泥ge??
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2007-02-10
引用第23樓rex叔叔2007-02-10 01:09發表的: M" \y2   
原來我未睇第一集,仲有點解到左e度冇lv個d打出泥ge??
%"B$I>h  
人地話我打D LV出來有咩用喎.,,,,,我放在我的商店post上邊廢事我d故事沈落大海呀=.=" ^el:)$  
慢慢睇喇=v=就快要off
離線陳強
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2007-02-10
一早睇晒,真係睇一集想一集,諗下真ge會係點,拍戲好好,你可做編劇,正~
離線陳強
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2007-02-10
引用第24樓爪皇凌雨2007-02-10 01:11發表的:
人地話我打D LV出來有咩用喎.,,,,,我放在我的商店post上邊廢事我d故事沈落大海呀=.=" jws(`mIf\  
慢慢睇喇=v=就快要off
!b_I H0]U  
tL|Q{+i yE  
有d人覺得有人,好似我咁,有d人話冇聊,冇可俾免~
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2007-02-10
引用第26樓rex叔叔2007-02-10 01:14發表的:
有d人覺得有人,好似我咁,有d人話冇聊,冇可俾免~
2 r)c?  
認同~~仲要多謝一直支持我作故事的人!!!
離線陳強
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2007-02-10
你細我少少,你大個左如果u1仲係度佢一定請你~
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2007-02-10
引用第28樓rex叔叔2007-02-10 01:22發表的: :d;5Q\C`  
你細我少少,你大個左如果u1仲係度佢一定請你~
f$/D?q3N  
@v@係就好啦@v@有返一技旁身呀.....可惜....http://bbs.games-bbs.com/read.php?tid=16572&page=e#a ?bEYvHAzg  
去睇睇
離線陳強
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2007-02-10
細界末日會因南北極,你又可以用呢個作,話迪xx死左後細界ge第2個危機~(其實係比迪xx更有野心ge人搞) QZY (S*Up  
唔知好唔好~
離線浚仔
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2007-02-10
哈哈 ~ 6\`,blkX  
點解你咁勁ge ? X*sF-T$.  
100分 ~ Mo/xEB/O  
好好睇呀 ~ e1#}/U  
作快D ~ _VJb i,V  
好想睇 ~ cb+!H>+  
XD
離線陳強
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2007-02-10
你係比我個idea 100分ge我多謝先,你唔係講得好清楚,認錯唔好鬧我~
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2007-02-10
引用第30樓rex叔叔2007-02-10 01:26發表的: \+,jM6l}-  
細界末日會因南北極,你又可以用呢個作,話迪xx死左後細界ge第2個危機~(其實係比迪xx更有野心ge人搞) xsa* XR  
唔知好唔好~
`1P &  
@v@又多一個意見啦..多謝你ge提議(家下好似你係d 比意見比u1 d作故事 d人ge玩家咁=v=)
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2007-02-10
引用第32樓rex叔叔2007-02-10 01:28發表的: shi#K<gVC  
你係比我個idea 100分ge我多謝先,你唔係講得好清楚,認錯唔好鬧我~
R4o_zwWgPw  
你個idea同埋我作 ge野都100分@v@咁咪唔會錯囉kaka
離線陳強
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2007-02-10
我冇作任,對任個d人唔識佢地,唔識作~有時d故事係要睇下個個星期hit d 咩~
離線陳強
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2007-02-10
引用第34樓爪皇凌雨2007-02-10 01:30發表的:
你個idea同埋我作 ge野都100分@v@咁咪唔會錯囉kaka
aK,G6y  
D@! #79:)  
真好,咁都有100分,你作左個任俾u1一定用~
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2007-02-10
引用第36樓rex叔叔2007-02-10 01:31發表的:
真好,咁都有100分,你作左個任俾u1一定用~
XhhV 7J_F  
不過我又唔想作個任比u1因為....佢有指定ge人物..我會好難諗....同埋=0=仲有作得好過我ge人會有好多的..而我都唔可以咁快滿足..因為我會慢慢咁努力追求更好的創作故事的空間..希望更上一層樓呀 M|6 l  
岩唔岩???
離線陳強
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2007-02-10
我又有一個idea la,講2036年,雖然科技發達同元武會ge人令南北極的危機除去,但係仲未有一種技術可令廢物在細上消失,但係係塊雲ge人張d廢物變左做星球,人類意為有求,原來佢地一做左個星就打地球,最後元武會會上去個廢星(廢物做ge星)打塊雲d人~(頭先睇個廢物廣告諗到)
離線陳強
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2007-02-10
引用第37樓爪皇凌雨2007-02-10 01:34發表的:
不過我又唔想作個任比u1因為....佢有指定ge人物..我會好難諗....同埋=0=仲有作得好過我ge人會有好多的..而我都唔可以咁快滿足..因為我會慢慢咁努力追求更好的創作故事的空間..希望更上一層樓呀 #6* j+SX^  
岩唔岩??? [表情]
=Kqb V{!  
<#HQU<  
岩,但個d人又真係幾勁,而且d人物又難作,so我2介都冇參加~
快速回復
限100 字節

上一個 下一個