切換到寬版
  • 2522閱讀
  • 52回復

4本奧義大全? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2008-12-16
引用第38樓乂百樂乂於2008-12-16 20:08發表的  :
4本
係1400元[表情]
.......

計錯姐,不過1400都可以單買psp/nds啦,咁你諗下d人想d招量產佢先買定係ags買,月歷我怕佢比衰野,話就話頭一個月比百力支,某一個月出神秘人物異信未公開
150x4都600,隻係你買哂暗黑都600蚊
再加上冇可能個個都買4本,我就買人聖獸(但唔夠錢,屋企都唔會比咁多)
玩邪鬼,比堤就獸 一本就夠
但如果多人物,隻係菲沙+風尊+霍雷+連啦+邪鬼+比堤就要3本,我諗冇人會買到4本,一係佢係想放
我單菲沙+風尊+比堤+陸道都要3本
比我都唔制啦呀嗎,買d野值你先會買架嗎,係未先
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線武魂
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2008-12-16
引用第40樓火仔於2008-12-16 20:13發表的  :
計錯姐,不過1400都可以單買psp/nds啦,咁你諗下d人想d招量產佢先買定係ags買,月歷我怕佢比衰野,話就話頭一個月比百力支,某一個月出神秘人物異信未公開
再加上冇可能個個都買4本,我就買人聖獸(但唔夠錢,屋企都唔會比咁多)
.......

[人]、[魔]、[聖]、[獸]四冊。每本只售港幣$350,一套購買就可以用優惠價港幣$1200購得。
每款只售港幣$150,內附相應的暗黑人物1個,如果一套購買,更可用港幣$650
[ 此帖被武魂在2008-12-16 20:20重新編輯 ]
離線小夜
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2008-12-16
2380"?點計嫁"?
離線乂百樂乂
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2008-12-16
引用第40樓火仔於2008-12-16 20:13發表的  :
.......

自己買野 冇話值唔值

如果樣樣野 都要諗 我買左 值唔值架

甘做人 邊有意思 樣樣都要度住度住

PSP同NDSL我都有 你話個價 買到部XBOX360或Wii(呢兩部 我都係有) 都好D

PSP 衣家唔貴 8GB卡 又係唔貴
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2008-12-16
引用第42樓小夜於2008-12-16 20:50發表的  :
2380"?點計嫁"?

好難計 : (

我點加減乖除都計唔到 , 難到死 :(

離線火仔

發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2008-12-17
引用第43樓乂百樂乂於2008-12-16 20:52發表的  :
自己買野 冇話值唔值
.......

離題 psp8gb好似都要400蚊
1000機改賣都係得2手機/行貨
3000機都2000幾(仲要冇得改)
上面離左少少
總結:可以話今次ags既野唔多值(奧義唔計)
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2008-12-17
引用第43樓乂百樂乂於2008-12-16 20:52發表的  :
自己買野 冇話值唔值
.......

講得岩,不過Psp ,psp2000,psp3000 d價都5同la(雖然3000岩岩買完都5用ge)
而且8GB card 5洗400ar= =,識人平好多=]
而且2380買x-box360 洗5洗ar= =",我2000都有交易la=],Will更加5洗添=]
不過買PS3就差5多

不過四本奧義1200真係有d 5值
敗者無一死 將來富如山
離線乂百樂乂
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2008-12-17
引用第46樓saizen於2008-12-17 12:18發表的  :
講得岩,不過Psp ,psp2000,psp3000 d價都5同la(雖然3000岩岩買完都5用ge)
而且8GB card 5洗400ar= =,識人平好多=]
而且2380買x-box360 洗5洗ar= =",我2000都有交易la=],Will更加5洗添=]
不過買PS3就差5多[表情]
.......

XBOX360 我買20GB HDMI版 都要27XX (買PS3 都冇用啦)

你話唔係20GB版本 個隻就話平姐

你買個隻 點都要買番個硬碟 唔係你邊有位DOWN野

你都有玩360既 可以ADD我一齊玩下

我既ID:CALVIN tse08
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2008-12-17
引用第47樓乂百樂乂於2008-12-17 12:56發表的  :
XBOX360 我買20GB HDMI版 都要27XX (買PS3 都冇用啦[表情])
你話唔係20GB版本 個隻就話平姐
.......

得閒就add你la=]
因為我小玩xbox360,d野買番黎都係擺ge
敗者無一死 將來富如山
離線aesopsbbo
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2008-12-17
引用第48樓saizen於2008-12-17 13:08發表的  :
得閒就add你la=]
因為我小玩xbox360,d野買番黎都係擺ge[表情]

咁樣送比我算.....
http://ibbs.hk/read.php?tid=36957
我post!]
離線小酷狼
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2008-12-22
d奧義唔係要500點仙可以用咩
y?300點可以用?
離線ken輝
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2008-12-22
好貴,,,我冇錢買,,窮-,-