切換到寬版
  • 1522閱讀
  • 25回復

[討論]lfo質素有轉變? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線死u1

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-12-19
勸大家走吧啦,到現時為止,仍有好多投訴同bug,一出新野就一定有d bug,其實佢地係咪應該真係要檢討下?如果佢地真係有心,係唔會搞到咁多野出黎,打電話,接通既機率係幾多?email,佢講黎講去咪又係講埋個d野,最多咪俾多幾隻字應酬下你,有冇實行?好少
出左個序號檢查都一排啦 ,虧下虧下,近排先叫好番d
u1摩摩星,冇耐就加個行動計
有時真係唔知點好?摩摩星冇裝都出到招,天魔出到新招,天尊出到新招,開心就因為冇啦啦送左d野俾你,但係愁既就係幾個例子都證明左u1做野都幾大意,做錯好正常,喂,但唔係幾次,係好多次,我就咁講都講到
講場地,vs場,其實出來出去咪又係果d,道場唔計,冰地都算有d意思,其他場??如果u1有心出,有心思既話加d效果,降雷,場邊有釘,or地下有熔岩,都可以係一個沿崖,但想不到佢最新出既場只係比普通場細左小小,反而増加左屈招狗屈招既機會
再講story,有時故事對白有d怪,唔好講住,反而想講要跳果d場,有時真係跳左過去又死左,設計上真係好古怪下
道具店一d特別野都冇,買水買完又要再開過,修理材料樣樣齊,但個意義就冇哂,材料自己打先好玩,修理個時但又要去買,多此一擧
武器防具店早排bug裝都可能仲有用既,一件勁裝都冇,武器防具店係廢的~~
武器斬人又樣衰,膠到死,有冇話直斬橫斬果d

招,最火就係奧義,火尊招野勁廢,用黎封位?奧義拿來當封位?
4主角仲衰,vs命中率多少?打story實用多少?果幾招野lv難升,ex果招人性全食都高攻過其中一個,絕對冇講笑,人性400mp,奧義全mp,奧義應該都要有番咁上下傷害至係

遊戲上真的好多不平衡,魔化奧龍狂炮同地肉,蓮娜既血爪,攻擊力比得上真昇,真十,真虎
u1,真係信唔過,奧義初出夠話勁,睇下宜家d人屈招都破到

仲有,入場出場lag爆,以前都唔會咁,睇下宜家,咩質素?
以前8個人一齊玩既場面,新手未見過吧?
以前,幾咁開心,8個人一齊打冰火島,互相幫助,那種樂趣現在找不到了,我寧可lfo變回以前一個無bug,無屈招既遊戲環境!!!
[ 此帖被死u1在2008-12-20 12:45重新編輯 ]
離線黑旋影

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-12-19
最懷念1.0-2.0 GE時代~.~
離線lfoqazwsx
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-12-19
又開新ac牙你 等比人封ip 再見
離線愛你哈哈
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-12-19
1.0-5.0既時代lfo真係癲風-.-
果時.....真係1年洗成千蚊""
狂抽狂買佢d卡"
幾貴都買....ags都勁多人排通常~唉

與朋友2字告別...我永遠敗北
離線死u1
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-12-19
引用第2樓lfoqazwsx於2008-12-19 22:54發表的  :
又開新ac牙你 等比人封ip 再見

封咪封,我只是將事實反映,表達意見,下次不會再開post
反正我都唔記得左舊ac咩pw
離線s023241

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-12-19
好多game都係咁架喇= =
http://ibbs.hk/?u=6678          
↑↑Cick入去即可獲得LFO閃卡序號一組↑↑
離線汝吾之

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-12-19
引用第4樓死u1於2008-12-19 23:01發表的  :
封咪封,我只是將事實反映,表達意見,下次不會再開post

請隨便發表意見,但係要留意版規-茶-"

其實主角vs命中率你可以畫張曲折圖出黎
由1.0開始上升到約3.0之後慢慢轉落

離線francis
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-12-19
引用樓主死u1於2008-12-19 22:50發表的 [討論]lfo質素有轉變? :
勸大家走吧啦,到現時為止,仍有好多投訴同bug,一出新野就一定有d bug,其實佢地係咪應該真係要檢討下?如果佢地真係有心,係唔會搞到咁多野出黎,打電話,接通既機率係幾多?email,佢講黎講去咪又係講埋個d野,最多咪俾多幾隻字應酬下你,有冇實行?好少
出左個序號檢查都一排啦 ,虧下虧下,近排先叫好番d
u1摩摩星,冇耐就加個行動計
有時真係唔知點好?摩摩星冇裝都出到招,天魔出到新招,天尊出到新招,開心就因為冇啦啦送左d野俾你,但係愁既就係幾個例子都證明左u1做野都幾大意,做錯好正常,喂,但唔係幾次,係好多次,我就咁講都講到
講場地,vs場,其實出來出去咪又係果d,道場唔計,冰地都算有d意思,其他場??如果u1有心出,有心思既話加d效果,降雷,場邊有釘,or地下有熔岩,都可以係一個沿崖,但想不到佢最新出既場只係比普通場細左小小,反而増加左屈招狗屈招既機會
再講story,有時故事對白有d怪,唔好講住,反而想講要跳果d場,有時真係跳左過去又死左,設計上真係好古怪下
.......
我幾個fd就因為咁,不辭而別lfo

放迪倫acc
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-12-19
計ad係cz同e到講y理之後,你係第二個係到講y理呀,樓主,等比人鎖ip吧 kukukukuku
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線死u1
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-12-19
引用第8樓火仔於2008-12-19 23:13發表的  :
計ad係cz同e到講y理之後,你係第二個係到講y理呀,樓主,等比人鎖ip吧 kukukukuku

y埋???邊到,提出來我解答

引用第5樓s023241於2008-12-19 23:03發表的  :
好多game都係咁架喇= =

咩game?除左heatproject似個bug狗game之外
離線愛你哈哈
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-12-19
引用第7樓francis於2008-12-19 23:08發表的  :
我幾個fd就因為咁,不辭而別lfo

我也放棄lfo了~~由2.0開始玩/.\"
唉實在令人失望"
-.-y理-.-?
唔係好覺各有各睇姐-.-
你唔中意人地講既野-.-唔好話係y理-.-"

離線奪命中佬
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-12-19
依家d game or 招越出越屈,冇晒遊戲既意義

所以我都好同意樓主你講既野....

離線愛你哈哈
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-12-19
引用第11樓奪命中佬於2008-12-19 23:46發表的  :
依家d game or 招越出越屈,冇晒遊戲既意義
所以我都好同意樓主你講既野....

不是啦~~
他出的招只是暫時的屈/.\
很快被改...
是他的工作態度問題啦/.\~~

離線marco199311
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-12-20
引用第9樓死u1於2008-12-19 23:17發表的  :
咩game?除左heatproject似個bug狗game之外

heatproject個隻唔係game黎
係外掛玩家玩外掛
個個都用bug
你唔用就一定比人屈槍=]
我自己都係個少將!!
所以明白你苦心=]
不過lfo好過heatproject多多聲!!!
離線jason魔神
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-12-20
引用第3樓愛你哈哈於2008-12-19 22:55發表的  :
1.0-5.0既時代lfo真係癲風-.-
果時.....真係1年洗成千蚊""
狂抽狂買佢d卡"
幾貴都買....ags都勁多人排通常~唉

現在一年2000至少
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-12-20
我現在中三,,我還記得之前五年級時去買一個1,0豪華包,,

好記得儲左好耐錢,,98蚊,,係我之前戈時幾個月先有咁既數目

8人冰火皇后島我就未試過,,但我同我班同學都玩得好開心

佢整得愈黎愈屈,,其實我好同意你既講法

貪心不嬲就係人既本性 [[ 得罪了正直的人呢/___\別打臉

比著我,,我都會用BUG,,難道你看著自己一個月升一隻150LV

人地1粒鍾都吾洗就升到150以上?可能小部分會,,

但係相信人地肯教你,,90%人都會用囉,,

衣隻GAME返吾到轉頭架啦,,某D野佢一開始巳經整得吾好

衣家我淨係鍾意玩VS,,但係近日吾知我部機問題定係其他問題

連VS都有麻煩,,我開房既話,,人地見到我就係透明

如果我入人房,,我就見到人地係透明既,,

透明既意思係隻人好似趺落地岩岩起身咁閃戈種透明

連VS既MOOD都冇埋了,,,
離線乂百樂乂
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-12-20
引用第14樓jason魔神於2008-12-20 01:13發表的  :
現在一年2000至少

唔係1年 2000

係去一轉ags都岩岩好洗左2千 買LFO野
離線愛你哈哈
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-12-20
1日2千-.!

離線ming6339
發帖
icash