切換到寬版
  • 5214閱讀
  • 89回復

星期四被暗改既野 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2008-11-29
唔玩LFO,咪乜事都冇囉
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2008-11-29
我想知浮空技10lv布冇改??
離線諾乂
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2008-11-29
女媧下凡之前都好似係700-_-
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2008-11-29
車,升到150lv怕鬼咩,回又回得快,攻擊力又高,仲有,有d招唔洗理,原子能量同逆空咒唔洗理,有d低mp都唔洗理,就係理風尊果d算,不過旋風散300mp叫正常,有d異轉好高,算好
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線tsunate
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2008-11-29
你先新手,改Server數值唔洗更新Patch,呢D叫暗改,死蠢!你有冇收呢招,自己開個風尊睇啦。

不嬲冇乜點玩LFO,玩故事任務多,費事同班傻仔鬥屈浮空大範。玩唔玩LFO同開心或唔開心係兩樣野,即係你做功課一樣,唔鍾意都要做,兒家玩LFO唔開心未玩少D囉,對我冇損失,我剩知改黎改去就越走越多玩家,唔明得閒留意交易版,心都涼曬。兒家LFO已經去到谷底,比起以前少左9成客。
[ 此帖被tsunate在2008-11-29 18:20重新編輯 ]
離線versus
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2008-11-29
我覺得版主你地應該查返清楚

依招根本就冇改過

需要話比玩家聽囉
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2008-11-29
引用第28樓愛你哈哈於2008-11-29 15:08發表的  :
佢只不過係講左lfo d gm做法唔岩姐"
咁我地聽完都味必一定受佢影響ga"~
聽完米自己揀囉""
.......

改廢就是u1的錯 ?
請問這是道理 ?
愈廢的人物 , 就要愈高技術。
就如我的150等級佛恆 , 能夠打到152的迪倫一樣。
廢有甚麼問題 ?
u1喜歡改到如何就如何。
你們喜歡如何說也可以。
但是
你要知道
他們沒有做錯過。
這遊戲是u1的 。

離線99636
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2008-11-29
樓主.好心你唔好咁講野好.撥風吹雨500mp唔好呀?招野起手收手咁快.680mp我都覺得小呀!

講加點廢.多mp?
好.我就同你講羅.

咁紅魔鬼算咩?

血加一點4.mp5 sp5 攻1 防1.1 agi1.5

咁紅魔鬼算咩先.佢d招仲勁.一招打唔死迪下的怪仲要680mp起收手無防.咁佢算咩(但我都有玩紅魔鬼-.-)

風尊佢d點算好加la.佢d招又多hit.想走都難la.個500mp唔算咩.又大範圍.又可連技.可算一級一強招的了,
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2008-11-29
引用第44樓tsunate於2008-11-29 18:06發表的  :
你先新手,改Server數值唔洗更新Patch,呢D叫暗改,死蠢!你有冇收呢招,自己開個風尊睇啦。
不嬲冇乜點玩LFO,玩故事任務多,費事同班傻仔鬥屈浮空大範。玩唔玩LFO同開心或唔開心係兩樣野,即係你做功課一樣,唔鍾意都要做,兒家玩LFO唔開心未玩少D囉,對我冇損失,我剩知改黎改去就越走越多玩家,唔明得閒留意交易版,心都涼曬。兒家LFO已經去到谷底,比起以前少左9成客。

下,咁你又講,算唔算係到講廢話,我好懷疑你係果個ad,自己唔多玩lfo,就話我地鬥屈浮空,ed都有叫屈既咩.風尊果d算好,新招350變500mp,拿來連十級一流到爆,升到150lv你理得佢高mp定低mp,都係扣得少,1000mp都係扣得少,500mp又係扣少d,我用ex招招都500幾400幾,用成10幾分鍾先冇mp,你唔識唔好講啦,屈,暗咩改,改佢有更新,暗中改味又係迪倫果d改,就算係又點,識玩技術果d,都知點做,迪倫冇龍皇,未用飛龍/昇龍拳/神龍百裂vs囉,風尊果招高mp未150lv先用,都kai kai低
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線magictoby
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2008-11-29
引用第28樓愛你哈哈於2008-11-29 15:08發表的  :
佢只不過係講左lfo d gm做法唔岩姐"
咁我地聽完都味必一定受佢影響ga"~
聽完米自己揀囉""
.......

你都識講自己有自己睇法
咁你唔好講叫人團結唔好買卡啦
佢地自己識諗就唔好玩分化啦
離線adam6hau
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2008-11-30
引用第48樓火仔於2008-11-29 22:43發表的  :
下,咁你又講,算唔算係到講廢話,我好懷疑你係果個ad,自己唔多玩lfo,就話我地鬥屈浮空,ed都有叫屈既咩.風尊果d算好,新招350變500mp,拿來連十級一流到爆,升到150lv你理得佢高mp定低mp,都係扣得少,1000mp都係扣得少,500mp又係扣少d,我用ex招招都500幾400幾,用成10幾分鍾先冇mp,你唔識唔好講啦,屈,暗咩改,改佢有更新,暗中改味又係迪倫果d改,就算係又點,識玩技術果d,都知點做,迪倫冇龍皇,未用飛龍/昇龍拳/神龍百裂vs囉,風尊果招高mp未150lv先用,都kai kai低

佢唔係我 唔好老屈
這個樓主的証據不太充實同不太正確 我自己都充滿疑問
如果我係佢 講出o既一定會係更有力 更有說服力
先唔會出現被17樓反駁的情況
你咪亂咁屈人 +_+"""

回題:u1真係改o左由350MP到500MP?
互相理解
最後的對話
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2008-11-30
敢問官方叫所有人登出係幾時?

仲有樓主話風尊成日被人「暗」改
敢問有冇發生過?
[ 此帖被炎‧龍在2008-11-30 00:28重新編輯 ]
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
離線adam6hau
發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2008-11-30
引用第51樓炎‧龍於2008-11-30 00:15發表的  :
敢問官方叫所有人登出係幾時?
仲有樓主話風尊成日被人「暗」改
敢問有冇發生過?

唔講其他
單單講把原本加血招的天降甘露
被u1改成加AGI已經可以顯示出
風尊被人「暗」改

不要說u1未set好
未set好就唔應該推出住
正式推出時應該乜都set好晒
唔應該再改
如果把原本非常有用的加血招 變成了加敏招
實用性加敏一定不夠加血好用同勁
因為 LFO是以誰的血最快無晒為取勝
如果你有加血招 那麼 就一定唔會咁快死咁易死

先營造一個好似好強o既感覺
去呃大家去買
好啦 大家買o左回家啦
錢畀u1賺o左啦
之後 u1就急急把招式改弱 有咁弱改咁弱
同你原先買o左o既o野
你想得到o既能力 完全係兩回事
狂龍斬係咁 邪神怒吼係咁 核子爆彈係咁
撒卡人物係咁 撒卡信物係咁 黑羅剎人物係咁
迪倫招式龍皇噬係咁 摩摩星人係咁 天降甘露係咁 等等 無數咁多例子
都係 先量產 後改弱

睇透了 u1的呃人手法 睇透了
互相理解
最後的對話
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2008-11-30
引用第52樓adam6hau於2008-11-30 00:46發表的  :
唔講其他
單單講把原本加血招的天降甘露
被u1改成加AGI已經可以顯示出
風尊被人「暗」改
.......

按照樓主的意思
暗改不就是「沒有通知的情況下,暗中把招式的設定改掉」
怎麼你把意思改掉了?
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
離線四葉草
發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2008-11-30
引用第48樓火仔於2008-11-29 22:43發表的  :

乜唔係玩得風尊就係高手,我見玩風既高手連我箭佬都贏到,你講乜.撚野技術,有就唔洗丟9樓主啦,玩浮空都話叫技術,妓你老母啦,你個撚.樣學人講技術,收撚皮啦你。

你條福街,原來就係你地D福街們搞到LFO咁,丟你個老母西,唔怪得最近多撚左你呢D撚.樣,我入親vs room就狂屈浮空同-SP,之前未出女下邊有你D撚丟西,樓主都係講事實,改左未改左囉,點解要指鹿為馬就個個撚.樣邪神GM,丟你老母啦火仔。
2條評分
離線adam6hau
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2008-11-30
引用第53樓炎‧龍於2008-11-30 01:42發表的  :
按照樓主的意思
怎麼你把意思改掉了?

我的意思一直都是 按照樓主的意思
我沒有把意思改掉

因為 u1的確是在沒有通知玩家情況下
把天降甘露由加HP改成了加AGI
暗中把招式的設定改掉
的確如此 請問哪裡有問題?
互相理解
最後的對話
離線牙彥
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2008-11-30
撥風吹雨 不是一向500的么-_-?
HI
離線99636
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2008-11-30
引用第54樓四葉草於2008-11-30 05:53發表的  :
乜唔係玩得風尊就係高手,我見玩風既高手連我箭佬都贏到,你講乜.撚野技術,有就唔洗丟9樓主啦,玩浮空都話叫技術,妓你老母啦,你個撚.樣學人講技術,收撚皮啦你。
你條福街,原來就係你地D福街們搞到LFO咁,丟你個老母西,唔怪得最近多撚左你呢D撚.樣,我入親vs room就狂屈浮空同-SP,之前未出女下邊有你D撚丟西,樓主都係講事實,改左未改左囉,點解要指鹿為馬就個個撚.樣邪神GM,丟你老母啦火仔。

死6+1頭.無la la做咩罵邪神呀.佢出現lfo先平衡反.你有種話箭佬唔屈呀!我見到d箭佬個個講技術.邊好似你咁.玩浮空唔洗技術?你咁勁.你咪試下玩原子能量.就算d無品人士係咁屈呀.但又咪係要打得中先屈到.vs你唔可以小用浮空技家.你小用無人話你屈.你用得好無人話你廢.你唔見e家好小浮空技la咩.都係多得邪神呀!你再講邪神咩壞話我就中8+1你.
1條評分
離線小可愛~
發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2008-11-30
引用第54樓四葉草於2008-11-30 05:53發表的  :

玩浮空咁都唔算技術?唔通好似你咁玩穿心就叫技術啦wo~你比人-sp係你垃圾姐,咁你講乜.撚.野技術ar,你都on撚.尻,如果gm出黎係累人既話,咁個個game都唔洗玩啦.
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2008-11-30
引用第57樓99636於2008-11-30 09:30發表的  :
死6+1頭.無la la做咩罵邪神呀.佢出現lfo先平衡反.你有種話箭佬唔屈呀!我見到d箭佬個個講技術.邊好似你咁.玩浮空唔洗技術?你咁勁.你咪試下玩原子能量.就算d無品人士係咁屈呀.但又咪係要打得中先屈到.vs你唔可以小用浮空技家.你小用無人話你屈.你用得好無人話你廢.你唔見e家好小浮空技la咩.都係多得邪神呀!你再講邪神咩壞話我就中8+1你.

引用第58樓小可愛~於2008-11-30 09:56發表的  :

玩浮空咁都唔算技術?唔通好似你咁玩穿心就叫技術啦wo~你比人-sp係你垃圾姐,咁你講乜.撚.野技術ar,你都on撚.尻,如果gm出黎係累人既話,咁個個game都唔洗玩啦.

你同人vs個陣係咪知佢係屈招or技術 人地屈 自己咪屈番佢lo 打機姐 洗唔洗咁火 又粗口 又問候人地伯母伯父

浮空係好屈........我都比人屈過= =" 不過好多人都可以避到架wo 有品既人唔會連出 大多數浮空都唔可以秒殺

你唔想人出浮空你咪係vs之前講比人知lo 唔好咁冇品 屈人地屈招 你冇講過唔比屈招

只係我既睇法

ps:粗口引用刪自汝
[ 此帖被汝吾之在2008-12-01 18:09重新編輯 ]
快速回復
限100 字節

上一個 下一個