切換到寬版
  • 5211閱讀
  • 89回復

星期四被暗改既野 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線adam6hau
發帖
icash
只看該作者 80樓  發表於: 2008-12-02
引用第74樓火仔於2008-12-01 17:59發表的  :
講事實旺,你150lv洗咩怕佢用得多唔多mp姐,你100lv都開始扣少左mp,150lv就好似冇扣咁,佢冇搞攻擊力就得啦係味,佢搞攻擊力我幫樓主,但佢搞mp e方面我認為理唔理都吧

如果在MP方面輸蝕畀其他角色
就會畀其他角色比下去
風尊就會變成力量低一層次的角色
這就不是平衡了

引用第77樓tsunate於2008-12-01 21:45發表的  :

加點差唔多,但紅魔鬼主攻招都係300-680MP,招招都好好攻,高攻招比風尊還多,而且相當實用,90Lv後熔岩彈已經可掃尋找隱世任務既怪,而且有火燒效果,即係格招力好過風尊。你唔好當我冇玩紅魔鬼先得,呢個角色我最早玩,講埋比你聽啦!佛恆先最難升Lv,重有紅魔鬼vs好勁。

樓上唔知邊位話150Lv後回得快就唔驚,你都傻,由頭到尾係講緊暗改MP值又唔公報,唔係回得快唔快既問題,加上有幾多新手由150Lv開始玩起,重有撥風冇攻,即係撥風+烈風就變成900MP都秒唔到怪,重有呢招唔係夾十級最好用,風尊高手就知道點解,你唔識唔好嘈啦,唔該。

紅魔鬼同佛恆一樣難升
佛恆的如來神掌攻太低了
招式太平衡了=﹏=

對 講緊o既係暗改招式設定由強轉弱
MP回得快回得慢不是主題的重點
150LV開始? 是由1 LV開始
由1 LV 開始升上去150LV 路途遙遠- -"""

引用第78樓終。大帝於2008-12-01 21:47發表的  :
佢改完我地加左ge點會自動加番-.-?

不可能

引用第79樓623於2008-12-01 21:50發表的  :
吹佢唔漲。

我o地唔玩LFO以及U1其他遊戲
轉玩其他遊戲公司的遊戲
就輪到U1吹我o地唔漲
決定權在玩家之手
互相理解
最後的對話
離線前!!davis!!
發帖
icash
只看該作者 81樓  發表於: 2008-12-03
一開始就係樓主的錯[指]
跟本冇比人改過,係11-22-08
撥風吹雨就而跟係500mp
唔信!?
自己去睇
http://ibbs.hk/read.php?tid=70744&keyword=%E6%92%A5%E9%A2%A8%E5%90%B9%E9%9B%A8
離線tytf0203
發帖
icash
只看該作者 82樓  發表於: 2008-12-03
冇嫁喇冇嫁喇...
好多野都係先出引我地買
之後就改左佢
想起我之前諗住摩摩星人好勁,搞到我買左幾張點去買佢
之後改到咁,搞到我覺得有星人=係一個負累.............其實迪倫又係咁...
感覺自己由2.5投放左成皮野落去好似有d..........................
所以我都少玩左好多..就黎放棄
離線奇牙
發帖
icash
只看該作者 83樓  發表於: 2008-12-06
哇,唔說真係唔覺哦,謝謝
離線法伊
發帖
icash
只看該作者 84樓  發表於: 2008-12-06
沒想到一句謊言可以令到咁多人相信

佩服
離線623
發帖
icash
只看該作者 85樓  發表於: 2008-12-07
咁又點 ?!

都吹佢哋唔漲  
離線94301721
發帖
icash
只看該作者 86樓  發表於: 2008-12-08
十分衰的u1!!
離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 87樓  發表於: 2008-12-10
勁比你see  到

離線阿路
發帖
icash
只看該作者 88樓  發表於: 2008-12-10
唔更新點樣改= =?

只能說事實是一種錯覺,那時只是官網打錯而已

有輸入這招招式的玩家,根本一早明白MP是沒有改

可見所謂"暗改"而有所謂此事的人

只是"羊群效應",而那些是"羊",相信各位會員很清楚
說好的極星天呢?
爆盒中鬼斬+紫炎+光六武(拖
離線britney
發帖
icash
只看該作者 89樓  發表於: 2008-12-10
引用第88樓阿路於2008-12-10 12:48發表的  :
唔更新點樣改= =?
只能說事實是一種錯覺,那時只是官網打錯而已
有輸入這招招式的玩家,根本一早明白MP是沒有改
.......

U1錯先誤導玩家,我覺得樓主被U1誤導在先,不能怪樓主,何況樓主唔出聲U1又點知呢?未一路錯落去?只怪U1成日做漏野同做錯野。而且500MP或350MP都好,風尊已經冇乜人敢洗錢去玩,LFO女角除米兒連娜外,已經死曬Lu。
快速回復
限100 字節

上一個 下一個