切換到寬版
  • 5353閱讀
  • 143回復

『Dennis仔小店』急收『雷神之鎚』!!><”” [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線靚仔霍雷
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2007-12-29
引用第19樓未解決於2007-12-29 11:45發表的  :
300$ 有蚩尢同黃帝嗎??
.......

有哂啦緊係,m....現交好冇先
離線靚仔霍雷
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2007-12-29
Re:Re:Dennis仔小店!!!今個禮拜更新:光暗書內有寶物,剋絕,求敗及大量人物.)
引用第5樓靚仔霍雷於2007-12-28 09:05發表的 Re:Dennis仔小店!!!今個禮拜更新:光暗書內有寶物,剋絕,求敗及大量人物.) :
          推                                         推             推
          推                                        推                   推
推推推推推推                           推 推推推推推推推推推推   
          推                                  推推            推
          推       推                 推推  推推推推推推推推推                                  (推)
.......

推                                        推            推
          推                                        推                  推
推推推推推推                          推 推推推推推推推推推推   
          推                                  推推            推
          推      推                推推  推推推推推推推推推                                  (推)
          推  推                                推          推
    推  推                                      推          推
推      推                                      推推推推推推推推推
推    推                                      推          推
    推 推                                      推推推推推推推推推推推
          推                                      推
離線靚仔霍雷
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2007-12-29
          推                                        推            推
          推                                        推                  推
推推推推推推                          推 推推推推推推推推推推   
          推                        推推  推推推推推推推推推                                  (推)
          推      推                                推          推
          推  推                                    推          推
  推    推                                      推推推推推推推推推
          推                                      推          推
推    推                                      推推推推推推推推推推推
      推推                                      推
離線sze4562003
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2007-12-29
唯我點放?
pm回我
離線靚仔霍雷
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2007-12-29
引用第23樓sze4562003於2007-12-29 14:01發表的  :
唯我點放?
pm回我

pm左你啦
離線靚仔霍雷
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2007-12-29
          推                        推推  推推推推推推推推推                                  (推)
          推      推                                推          推
          推  推                                    推          推
  推    推                                      推推推推推推推推推
          推                                      推          推
推    推                                      推推推推推推推推推推推
      推推                                      推
離線靚仔霍雷
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2007-12-30
推推推推
離線靚仔霍雷
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2007-12-30
推post先
1條評分
離線icexxx
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2007-12-30
雷神之鎚你會唔會用$$收?

離線靚仔霍雷
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2007-12-30
引用第28樓icexxx於2007-12-30 14:24發表的  :
雷神之鎚你會唔會用$$收?

唔會
離線靚仔霍雷
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2007-12-31
Re:『Dennis仔小店』有大量正野!更新:綬龍箭~
急用求敗刀法換雷神之鎚
離線靚仔霍雷
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2007-12-31
推推推推
1條評分
離線靚仔霍雷
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2007-12-31
推推推推推推推推推
1條評分
離線小影乂

發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2007-12-31
我想代升霍雷..我係ibbs係白名單.. pm傾
影*爆收Gash點.20蚊有得買!
小店連結在下:
http://www.ibbs.hk/read.php?tid=37422

快快手手啦喂=] 貨品極平. !
離線牙暗
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2007-12-31
樓主你唔好扮白名單...
仲有,我想要唯我
http://ibbs.hk/read.php?tid=14922
離線靚仔霍雷
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2008-01-01
引用第34樓牙暗於2007-12-31 23:54發表的  :
樓主你唔好扮白名單...
仲有,我想要唯我
http://ibbs.hk/read.php?tid=14922

呀版主,你睇下我個白名單網先啦,再嘈我唔做你生意架!
離線牙暗
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2008-01-01
引用第35樓靚仔霍雷於2008-01-01 13:25發表的  :
呀版主,你睇下我個白名單網先啦,再嘈我唔做你生意架!

我幾時有嘈過- -
我想問清楚姐- -
你個白名單網,你係果到回過一次- -
得三個交易記錄
你係呢到個post又得11個交易記錄
冇咩可能做到白名囉
離線靚仔霍雷
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2008-01-01
引用第36樓牙暗於2008-01-01 13:40發表的  :
我幾時有嘈過- -
我想問清楚姐- -
你個白名單網,你係果到回過一次- -
得三個交易記錄
.......

首先,我冇話你嘈過,我係話你如果再嘈姐~
第2,你想問清楚?得!
第3,我白名單網你係睇樓主ge交易紀錄(有eyinchungx=我的記錄)唔係睇我覆
第4,得11個交易紀錄唔等如我唔係白名單姐~~~~
唔該比d尊重我啦!
離線牙暗
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2008-01-01
引用第37樓靚仔霍雷於2008-01-01 13:49發表的  :
首先,我冇話你嘈過,我係話你如果再嘈姐~
第2,你想問清楚?得!
第3,我白名單網你係睇樓主ge交易紀錄(有eyinchungx=我的記錄)唔係睇我覆
.......

你既記錄係邊樹???
ps.順便幫你推埋post...嘿嘿
離線靚仔霍雷
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2008-01-01
引用第38樓牙暗於2008-01-01 13:51發表的  :
你既記錄係邊樹???
ps.順便幫你推埋post...嘿嘿

『交易記錄成功』果度囉
另唔該幫我推post^^
快速回復
限100 字節

上一個 下一個