切換到寬版
  • 46769閱讀
  • 505回復

★クリプトンの小さな店☆執左粒唔好pm我 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線davis555
發帖
icash
只看該作者 120樓  發表於: 2007-07-17
引用第117樓暴走疾風於2007-07-13 22:47發表的  :
樓主,有野想問你,點解我做左你個黑名單,比個解釋我。
係咪我警告你,你就加我黑名單???咁你都幾咩下wo=.=

我咩?
灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌
灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌  灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌
灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌  灌灌灌灌灌  灌灌灌灌
灌灌             灌灌灌    灌灌灌灌
灌灌灌灌灌灌灌灌    灌灌灌  灌灌灌灌灌灌
灌灌灌灌灌灌灌灌 灌  灌   灌灌灌灌灌灌灌
灌灌灌灌灌灌灌  灌     灌灌灌灌灌灌灌灌
灌灌灌灌灌灌  灌灌    灌灌灌灌灌灌灌灌灌
灌灌灌灌灌灌 灌灌灌  灌  灌灌灌灌灌灌灌灌
灌灌灌灌灌 灌灌灌灌  灌灌  灌灌灌灌灌灌灌
灌灌灌灌 灌灌灌灌灌  灌灌灌  灌灌灌灌灌灌
灌灌灌 灌灌灌灌灌灌  灌灌灌灌  灌灌灌灌灌
灌  灌灌灌  灌灌  灌灌灌灌灌  灌灌灌灌
俺は天の道を往き、総てを司る男、天道総司だ
離線davis555
發帖
icash
只看該作者 121樓  發表於: 2007-07-17
引用第116樓yaya123於2007-07-13 19:12發表的  :
why暴走疾風and y.k.h is黑名單

引用第117樓暴走疾風於2007-07-13 22:47發表的  :
樓主,有野想問你,點解我做左你個黑名單,比個解釋我。

係咪我警告你,你就加我黑名單???咁你都幾咩下wo=.=

引用第119樓吾尊者於2007-07-16 17:56發表的  :
暴走疾風都係黑名單,唔好玩ok?

唔該你地唔係要野就走啦
1條評分
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 122樓  發表於: 2007-07-17
嚴重警告:樓主請勿再胡亂舉報,否則下次就要禁言五日以作懲戒!!!

離線davis555
發帖
icash
只看該作者 123樓  發表於: 2007-07-17
引用第122樓暴走疾風於2007-07-17 19:32發表的  :
嚴重警告:樓主請勿再胡亂舉報,否則下次就要禁言五日以作懲戒!!!

在交易post又唔係話要買野咁我咪舉lo
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 124樓  發表於: 2007-07-17
引用第123樓davis555於2007-07-17 19:36發表的  :
在交易post又唔係話要買野咁我咪舉lo

咁你交易post內,整一個黑名單,入放左我個名落去,咁即係同交易有關啦,冇離題wo!!!

離線davis555
發帖
icash
只看該作者 125樓  發表於: 2007-07-17
引用第124樓暴走疾風於2007-07-17 19:41發表的  :
咁你交易post內,整一個黑名單,入放左我個名落去,咁即係同交易有關啦,冇離題wo!!!

講都係你本人講啦
佢地又講仲唔係呃
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 126樓  發表於: 2007-07-17
引用第125樓davis555於2007-07-17 19:46發表的  :
講都係你本人講啦
佢地又講仲唔係呃

亦不算,因為佢地都係問同e個交易post有關嘅野。

離線davis555
發帖
icash
只看該作者 127樓  發表於: 2007-07-19
離線davis555
發帖
icash
只看該作者 128樓  發表於: 2007-07-21
離線davis555
發帖
icash
只看該作者 129樓  發表於: 2007-07-23
離線davis555
發帖
icash
只看該作者 130樓  發表於: 2007-07-24
7月24日一推
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 131樓  發表於: 2007-07-24
有人嗎,我有天怒
離線davis555
發帖
icash
只看該作者 132樓  發表於: 2007-07-24
引用第131樓中毒魔人於2007-07-24 22:47發表的  :
有人嗎,我有天怒

60ya ok?
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 133樓  發表於: 2007-07-24
引用第132樓davis555於2007-07-24 23:34發表的  :
60ya ok?

算了,有人用110,你出高價嗎?
離線davis555
發帖
icash
只看該作者 134樓  發表於: 2007-07-24
咁我唔要喇
得60
離線davis555
發帖
icash
只看該作者 135樓  發表於: 2007-07-25
7月25日一推
離線davis555
發帖
icash
只看該作者 136樓  發表於: 2007-07-26
7月26日一推
離線拉登
發帖
icash
只看該作者 137樓  發表於: 2007-07-26
你on msn sin 
now call 我
離線天翼

發帖
icash
只看該作者 138樓  發表於: 2007-07-26
why你個黑名單有疾風??
離線davis555
發帖
icash
只看該作者 139樓  發表於: 2007-07-26
引用第138樓天翼於2007-07-26 17:48發表的  :
why你個黑名單有疾風??

不要再問同樣的問題
我Del左喇
快速回復
限100 字節

上一個 下一個