切換到寬版
  • 85591閱讀
  • 1499回復

[遊戲手繪圖](更新) 當變終極迪倫成女生時(請準備嘔吐袋) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1420樓  發表於: 2010-10-20
引用第1416樓dwchan於2010-10-20 14:41發表的  : iC2nHZ*,  
喔喔喔~ a-2 {x2O  
終於更新了~ zW`koRH@  
撒卡好性感@@
U+M?<4J) "  
我沒有感覺 cyeDZ)  
0\^2HjsJ  
引用第1417樓pinkyjohnny於2010-10-20 14:47發表的  : p+D 6Z'B  
小銀果然強 sB I%lrO  
撒卡個頭好專業 %Z0S"B 3  
用鼠繪的嗎? ov> L-  
BtApl)q#  
GlD'?Mk1  
.......
B;je|M!d  
不強.... X_@@v|UF  
專業? )#Bfd(F  
還差太遠... * %BI*p  
鼠繪不會上到美麗的筆的.... ,w>?N\w!}  
反而線我就是用鼠繪拉線絛 n{ WJ.Y*  
9?,.zc^  
引用第1418樓andickb123於2010-10-20 15:09發表的  : 5FKd{V'  
個頭髮既繪畫手法好好,我超喜歡喔=v=
{# _C  
是嗎... [ [CXMbD`*  
引用第1419樓無神論乂於2010-10-20 19:07發表的  : M 7$4KFNp  
好想拉開佢件杉 ==
g$LwXfg  
色鬼 ^i1:PlW]  
dph6aN(49  
===== *lO+^\HXD  
TBT*j&!L  
下回送上迪倫...
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 1421樓  發表於: 2010-10-20
我想知你頭髮的陰影用滑鼠點整
[ 10238252在2010-10-20 21:21重新編輯此帖 ]
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1422樓  發表於: 2010-10-20
引用第1421樓10238252於2010-10-20 20:57發表的 : B"v=Fr[  
我想知你頭髮的陰影用滑鼠點整[表情]
p3'+"sFU  
&EOh}O<  
先看清楚 然後發問 Ui&$/%Z|  
OLwxGRYX  
不強.... %5 4![-@  
專業? qT4s* kq r  
還差太遠... rge/jE,^~Z  
鼠繪不會上到美麗的筆的.... %*nZ,r  
反而線我就是用鼠繪拉線絛
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 1423樓  發表於: 2010-10-20
引用第1422樓小銀saki於2010-10-20 21:29發表的  : guvQISQlY  
/v[- KjTj7  
我的意思係用咩筆刷拉
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1424樓  發表於: 2010-10-20
引用第1423樓10238252於2010-10-20 22:21發表的  :
我的意思係用咩筆刷拉
&BgaFx**  
d,77L  
鼠繪不會上到美麗的筆的 O,cx9N  
($wYaw z  
那陰影 筆鼠繪是拉不到的! =EKJ!{  
RjDFc:bB  
但可以花功夫時間技巧去做到一樣 P(`IY +  
r2G<::<zL  
如果你沒有繪圖版是沒有可能做到這種效果筆刷的效果! 7XNfH@  
引用第1421樓10238252於2010-10-20 20:57發表的  : "hfwj`U  
我想知你頭髮的陰影用滑鼠點整[表情]
\&H%k   
可以做到 看你如何花功夫 !cZsIcIe  
[Z 0 e$  
但筆刷的效果滑鼠就一定做不到! f As:[  
============== ^{w&&+#,q  
+K?h]v]%  
什麼是線絛?怎用鼠繪拉? F!xK#~e   
b%kh:NV{S  
SAI J: LSGj;R  
用鋼筆 大小0..5/1.0 畫出一絛線 t`AD9 H"\!  
N]duv~JS  
然後按下 ctrl 看見那一些點 就可以拉出一絛不同彎曲的線 1jL?z6S  
g_=Q=y@,  
只要按下shift 就可以把全點一起拉去 ^. (]i \V_  
V/Q6v YX  
按下AIT 就可以把黠消除 ` G'V9Xs(  
% Y @3)  
明白沒有?
離線我唔係人
發帖
icash
只看該作者 1425樓  發表於: 2010-10-20
人來!!給我把她的褲子脫下來!~
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 1426樓  發表於: 2010-10-20
引用第1424樓小銀saki於2010-10-20 22:29發表的  :
可以做到 看你如何花功夫
但筆刷的效果滑鼠就一定做不到! 8]Pf:_e,+  
============== 3]!(^N>V  
.......
r[gV`khka  
.,c8cq?  
_uBf.Qfs  
鼠繪不會上到美麗的筆的 吾知你UP乜 d1,azM  
如果你沒有繪圖版是沒有可能做到這種效果筆刷的效果!  世上冇野係冇可能 E`i;9e'S  
R+m{nO~r  
什麼是線絛? 吾識答你 {>z.y1  
怎用鼠繪拉?  我地用字吾同姐
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1427樓  發表於: 2010-10-20
引用第1426樓10238252於2010-10-20 22:48發表的  :

鼠繪不會上到美麗的筆的 吾知你UP乜 Yux7kD\c  
如果你沒有繪圖版是沒有可能做到這種效果筆刷的效果!  世上冇野係冇可能 eSvu:euv  
.......
eZUK<&0x5  
我都更唔知道你講咩野! HloP NE&}  
我想講! BFMM6-Ve  
你要問可唔可以問清楚D! >V]> h&`  
咩野陰影效果! %o?fE4o'  
你是指什麼 .D7\Hao  
咩野線絛!? LJBoS]~  
可能我理解能力差啦! lFB Ka ,6  
你問點用鼠繪拉? Qc3 !FW<26  
你是指線線定係咩野!? !0w'S>e  
我都答左你點拉啦? uZqo"  
你唔知我講咩可能我語言有問題啦! >6aCBS?2  
9/nL3U@i1  
吾知你UP乜 P[Qr[74 )  
>>我係指鼠繪跟繪圖版唔一樣!!! t$}+oCnkv  
0^.q5#A2  
"世上冇野係冇可能" g]3-:&F{c  
>>哦! 真係唔好意思啦 不如你教反我啦 .M_;mhRI  
我真係想知道點用老鼠拉出一絛跟繪圖版一樣ge筆刷效果呀 EqOB 0\  
我對電繪仲未認識到更多 ! [*1c.&%(  
大大 請你教教我啦 i1/FNem  
我正係識用鼠繪用勁多時間畫出一幅跟筆刷效果差唔多ge野呀 K46mE   
但係就唔識點好像繪圖版一樣 一筆就搞掂呀 5B(|!Xq;I  
;B7>/q;g  
世上冇野係冇可能 Y(&phv&  
$mpfr#!&3o  
我要唔著太空衣 飛上天空 去咪太空 入咪太陽裹面=] Jb0]!*tV  
02SUyv(Mt  
引用第1樓10238252於2010-08-28 01:05發表的  : wo?C 7,-x  
最特別的係天尊生氣時會有瞳孔 i4->XvC  
其他時間係冇既 [表情]
!1!uB }  
你問咪d無聊野做咩? BkIvoW_  
我鍾意加咪加lor
[ 小銀saki在2010-10-20 23:02重新編輯此帖 ]
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 1428樓  發表於: 2010-10-20
引用第1426樓10238252於2010-10-20 22:48發表的  :

鼠繪不會上到美麗的筆的 吾知你UP乜 E fqa*,k  
如果你沒有繪圖版是沒有可能做到這種效果筆刷的效果!  世上冇野係冇可能 )`g[k" yB3  
.......
&*0!${ B  
嗯!請教人還這種語氣! smWA~Aq  
hI?<F^b  
回SAKI:冷靜
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 1429樓  發表於: 2010-10-20
引用第1427樓小銀saki於2010-10-20 22:56發表的  :
你問咪d無聊野做咩? uZ OUp8QQ  
我鍾意加咪加lor
]ImS@!Ajjx  
7\jH?Zi  
算啦 既然你都吾知我講咩野 xv1$,|^ts  
當我冇問過你 $'e.bh  
但係就唔識點好像繪圖版一樣 一筆就搞掂呀 `5x,N%9{  
我絕對冇話過一筆就可以搞掂呀 K<N0%c~  
我要唔著太空衣 飛上天空 去咪太空 入咪太陽裹面 m  81\cg  
你鍾意LOR =] o6{XT.z5qx  
請你教教我啦 c5U1N&k5&  
冇問題呀 有埋圖TIM 9N9|hy  
1a %*X UT  
I\4 I,ds  
` 3<#DZ;!  
PS: &9^c-;Vs  
你問咪d無聊野做咩? GZO,]%z  
我鍾意問咪問lor
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 1430樓  發表於: 2010-10-20
引用第1429樓10238252於2010-10-20 23:18發表的  :
算啦 既然你都吾知我講咩野 f *)t<1f  
當我冇問過你 'd/A+W  
但係就唔識點好像繪圖版一樣 一筆就搞掂呀 ;r8,Wx@f1C  
.......
ZVda0lex&  
我不是精通電繪,但以我所知,鼠繪不能做到 但能仿出呢個效果~
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 1431樓  發表於: 2010-10-20
引用第1430樓dwchan於2010-10-20 23:27發表的  :
我不是精通電繪,但以我所知,鼠繪不能做到 但能仿出呢個效果~
_pk=IHGsB  
不如你上網查下係筆壓係統出先定筆刷選項出先?
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1432樓  發表於: 2010-10-20
引用第1424樓小銀saki於2010-10-20 22:29發表的  :
鼠繪不會上到美麗的筆的  
那陰影 筆鼠繪是拉不到的!  
但可以花功夫時間技巧去做到一樣

如果你沒有繪圖版是沒有可能做到這種效果筆刷的效果!
可以做到 看你如何花功夫
但筆刷的效果滑鼠就一定做不到!

"PnYa)?1  
Ho*S >Y  
0]NjsOU =  
引用第1427樓小銀saki於2010-10-20 22:56發表的  : EYMwg_  
&>sG x K  
"世上冇野係冇可能" 5wr0+Xo  
>>哦! 真係唔好意思啦 不如你教反我啦 &Gxk~p<  
我真係想知道點用老鼠拉出一絛跟繪圖版一樣ge筆刷效果呀   `[Kh[|  
我對電繪仲未認識到更多 ! J6\<>5 A?  
大大 請你教教我啦 MI<hShc\  
我正係識用鼠繪用勁多時間畫出一幅跟筆刷效果差唔多ge野呀   )V~<8/)  
但係就唔識點好像繪圖版一樣 一筆就搞掂呀
4AUY8Pxp  
FL0[V,  
])0&el3-  
L"#Tas\5  
引用第1429樓10238252於2010-10-20 23:18發表的  : >>K) 4HYID  
&\K,kS[.r  
]+ug:E{7  
算啦 既然你都吾知我講咩野 %p^C,B{7w  
當我冇問過你 b(K.p?bt  
但係就唔識點好像繪圖版一樣 一筆就搞掂呀 mrk Q20D  
.......
3^ wJ4=^  
哇! pHKj*Y  
好勁啊!! nhQ.U>&-M  
小教學! >P+V!-%#  
仲要簽埋名! `7+?1 z  
這裡原來還有神人的! 我係時候收山 跟呢位師父學野啦!
2VMau.eQ  
YIt:_][*  
請問你教過我d啥?
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1433樓  發表於: 2010-10-20
— (dwchan) 連回警告 (2010-10-20 23:43) —
引用第1429樓10238252於2010-10-20 23:18發表的  : 6'|J ;  
算啦 既然你都吾知我講咩野 l AE$HP'o  
當我冇問過你 <<<有得當???我殺左人 當我無殺過得唔得? *slZ17xg  
但係就唔識點好像繪圖版一樣 一筆就搞掂呀 4hZ-^AL"(  
我絕對冇話過一筆就可以搞掂呀<< v#=WdaNz  
但我係問緊點一筆搞掂?
Mp"] =  
我要唔著太空衣 飛上天空 去咪太空 入咪太陽裹面 024*IoVZ  
你鍾意LOR =] <你估下有無可能? c$@,*c 0n  
請你教教我啦 80l(,0`,  
冇問題呀 有埋圖TIM 真係多謝你啊 但係我唔係想問呢d呀
l.fNkLC#  
;k(|ynXv  
sor連回了
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 1434樓  發表於: 2010-10-20
引用第1432樓小銀saki於2010-10-20 23:36發表的  :
哇! w.^k':,"  
好勁啊!!  //K]zu  
小教學! !Z<Z"R/  
仲要簽埋名! sfa T`q  
.......
~O |j*T  
多謝比面 +- c#UO>  
另外我吾係神人 y#YCc{K [  
致乎你收吾收山吾關我事 {l\v J#r:  
係時候收山 跟呢位師父學野啦! kd!f/'E!  
好呀 平時晚上10點後吾好揾我 因為我訓左~
離線呀榮
發帖
icash
只看該作者 1435樓  發表於: 2010-10-20
我想CC你畫的達爾 唔知可唔可以畫   
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 1436樓  發表於: 2010-10-20
引用第1434樓10238252於2010-10-20 23:43發表的  :
多謝比面 9K FWa0G  
另外我吾係神人 z`f1|Ok  
致乎你收吾收山吾關我事 "m /0>UU0  
係時候收山 跟呢位師父學野啦! 9dSKlB5J  
好呀 平時晚上10點後吾好揾我 因為我訓左~!
.......
Y 1LE.{  
T9N /;3  
請教我畫頭髮 = = #{i\t E  
請教我畫線條= =
GZ*cV3Y`&  
跪拜
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1437樓  發表於: 2010-10-20
— (dwchan) 給我冷靜一下 (2010-10-20 23:49) —
引用第1434樓10238252於2010-10-20 23:43發表的  :
多謝比面  d,+d8X  
另外我吾係神人 {p1# H`  
致乎你收吾收山吾關我事 ^e^M A.kM,  
係時候收山 跟呢位師父學野啦! |c dQJW  
好呀 平時晚上10點後吾好揾我 因為我訓左~
.......
$WrDZU 2z  
答左我問題先啦!369 h]vA%VuE'E  
你更係神人啦 問人仲要那麼勁的語氣 T+N%KRl  
我答左你你又要踩 V 7%rKK  
你入來踩場我緊係要收山啦 w*\)]bTs  
又理解唔到我講咩野 ?IGT!'  
哎...可能我理解錯誤啦!
/nGsl<  
FAIL 依家幾點?
1條評分
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 1438樓  發表於: 2010-10-20
引用第1433樓小銀saki於2010-10-20 23:42發表的  :
sor連回了
WF sa8qv  
你又吾知我講咩野 吾當當我冇問過你 甘你想點呀?? d%u|) =7  
冇問題呀 有埋圖TIM 真係多謝你啊 但係我唔係想問呢d呀 甘你想問咩呀 ?? ORyFE:p$  
我要唔著太空衣 飛上天空 去咪太空 入咪太陽裹面 你甘想飛去天空 你米自己諗計LOR
1條評分
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1439樓  發表於: 2010-10-20
引用第1438樓10238252於2010-10-20 23:50發表的  :
你又吾知我講咩野 吾當當我冇問過你 甘你想點呀??冇問題呀 有埋圖TIM 真係多謝你啊 但係我唔係想問呢d呀 甘你想問咩呀 ??我要唔著太空衣 飛上天空 去咪太空 入咪太陽裹面 你甘想飛去天空 你米自己諗計LOR
#\GWYWkR  
講清楚d會死?唔通真係當? k8Qm +r<p  
我想讚你炸 那麼大個點用一筆去做效果都見唔到 眼殘? {I&>`?7.  
你神人 你唔教我點得呢? @M?;~M?B]J  
我唔想罵戰鳥~ c7[|x%~  
因為唔小同d無聊的小_雞講野 C;-9_;&  
你要同我吵 我唔介意比msn你 請pm我 &S>m +m'  
你呢d無聊的問題 你想我點答? V<ziJ7H/  
問題係 你未答到我的重點
快速回復
限100 字節

上一個 下一個