切換到寬版
  • 3253閱讀
  • 70回復

迪倫並沒有廢到 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線林bad
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2008-11-09
不過我都係認為迪倫都一樣咁垃圾- -係(個人)
離線阿里路亞
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2008-11-09
引用樓主cwp0010於2008-11-09 09:12發表的 u1說迪倫並沒有廢到 :
你好
我們之前已將迪倫的資料作出討論
更新後的迪倫反而強勁了很多
龍皇噬勁在:攻擊力強,上下角度發出,只用了300 MP,mp用量算少,夠屈,有火燄效果,無限使出,迪倫加點強,攻擊力高於真昇龍霸(真昇龍霸需要1000MP,)和真虎翔霸(需要1000MP,),龍皇噬又可以連屈至敵人死為止,已經是全LFO最強的了.
.......

呢兩句我睇左之後我笑死了,攻擊力強,連迪下都扣得個1/10就叫強,咁回天腿d攻擊力叫咩?叫超強?
攻擊力高過真昇同真虎- -真係好笑如果真係高過呢兩招,打迪下只係扣得個1/10?真昇真虎都秒喎,仲話係lfo最強,佢慳d啦
離線adam6hau
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2008-11-09
引用第21樓阿里路亞於2008-11-09 12:45發表的  :
呢兩句我睇左之後我笑死了,攻擊力強,連迪下都扣得個1/10就叫強,咁回天腿d攻擊力叫咩?叫超強?
攻擊力高過真昇同真虎- -真係好笑如果真係高過呢兩招,打迪下只係扣得個1/10?真昇真虎都秒喎,仲話係lfo最強,佢慳d啦

現在 u1已經把最後的玩家
迪倫玩家激走了
因為 u1的手法太低俗
玩家無必要留守在詐騙公司下的遊戲
互相理解
最後的對話
離線阿里路亞
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2008-11-09
引用第22樓adam6hau於2008-11-09 12:47發表的  :
現在 u1已經把最後的玩家
迪倫玩家激走了
因為 u1的手法太低俗
玩家無必要留守在詐騙公司下的遊戲

錯,你打少左兩個字,係奸商
離線a332508
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2008-11-09
異轉米5廢lo-v-龍皇噬屈機姐,我5覺得攻擊力強
離線adam6hau
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2008-11-09
引用第23樓阿里路亞於2008-11-09 12:49發表的  :
錯,你打少左兩個字,係奸商

詐騙奸商?
無商不奸
但 奸得來唔好過左界線
完全唔理會玩家感受
這就是無威而作出詐騙玩家行為的公司 u1

引用第24樓a332508於2008-11-09 12:50發表的  :
異轉米5廢lo-v-龍皇噬屈機姐,我5覺得攻擊力強

不強
異轉三頭龍波不是貫穿
同龍皇比無得比
互相理解
最後的對話
離線francis
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2008-11-09
迪倫已被打入冷宮

放迪倫acc
離線adam6hau
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2008-11-09
引用第26樓francis於2008-11-09 13:06發表的  :
迪倫已被打入冷宮

玩家的心也同樣畀u1的詐騙行為打入冷宮中了
仍然相信u1的玩家 真可憐
互相理解
最後的對話
離線a332508
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2008-11-09
引用第25樓adam6hau於2008-11-09 12:50發表的 :
不強
異轉三頭龍波不是貫穿
同龍皇比無得比

甘重有昇龍殺,真武之道果d招加嘛
離線francis
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2008-11-09
引用第27樓adam6hau於2008-11-09 13:07發表的  :
玩家的心也同樣畀u1的詐騙行為打入冷宮中了
仍然相信u1的玩家 真可憐

始終有班追隨者相信................change

放迪倫acc
離線adam6hau
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2008-11-09
引用第28樓a332508於2008-11-09 13:10發表的  :
甘重有昇龍殺,真武之道果d招加嘛

你無睇我其他post的回文?
玩家打關 是需要使用遠攻招
遠攻招越了8勁
破關的能力越強
因為 現在的電腦怪
已經不容許玩家埋佢地身
你埋到佢身 你防禦都來不及
d電腦comd招係貫穿加高攻擊力
你又反唔到佢既攻擊
機械僕人是令我最難忘的屈機角色之一
只會畀佢地打到你裹唔到手
唯一可以取勝的
只有強勁遠攻招
而迪倫的貫穿高攻 龍皇 這一招
就是玩家購買迪倫的理由

真武之道?昇龍殺?
你根本埋唔到d怪身
近攻招是沒有用的

引用第29樓francis於2008-11-09 13:11發表的  :

始終有班追隨者相信................change

這是愚忠的表現
change?遲d只有在美國發生
在LFO?是不會發生的
別再對u1有任何期望
互相理解
最後的對話
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2008-11-09
引用第17樓adam6hau於2008-11-09 11:53發表的  :
如果佢改廢迪倫之後
先在ogs賣迪倫
相信 起碼少左大半人去買迪倫
迪倫都唔勁 點解要買迪倫?
.......

唔該你自己問下啲有魔狼聖帝既玩家啦

未更新之前...魔狼聖帝根本無用

更新左之後...招式有返實用度..
離線四葉草
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2008-11-09
引用樓主cwp0010於2008-11-09 09:12發表的 u1說迪倫並沒有廢到 :
你好
我們之前已將迪倫的資料作出討論
更新後的迪倫反而強勁了很多
龍皇噬勁在:攻擊力強,上下角度發出,只用了300 MP,mp用量算少,夠屈,有火燄效果,無限使出,迪倫加點強,攻擊力高於真昇龍霸(真昇龍霸需要1000MP,)和真虎翔霸(需要1000MP,),龍皇噬又可以連屈至敵人死為止,已經是全LFO最強的了.
.......

我唔明,迪倫廢左你地重嘈,唔玩佢咪得囉,你地齊齊放ac啦,我連EX都放埋佢,大家一齊轉天關戰記或勇者Online,兩隻都係動作Game。重有官方個個乜叉野邪神GM都話過迪倫冇廢到,重以非官方身份登入ibbs發Post力撐改廢係岩,為錯造勢,神又係佢鬼又係佢,唔係身有屎洗乜搞咁撚多野,重有班跟尾狗收聲啦,指鹿為馬都話岩,佢比左好撚多招你?本來我玩箭佬都唔理咁撚多野,不過OGS眼見兩個同學開開心心夾錢買左個迪倫返去玩,結果唔洗一個禮拜同我講話改成咁,重話好似被人昆左咁,兒家全校已經開始罷買LFO野,個個轉左去天關。

重有成日話技術、屈機同平衡呢D廢話,9Up!係就當初唔好出屈招,咁平衡就改曬全部角色出招冇防冇無敵,冇大範、普攻衝攻都有攻擊力,唔好再出垃圾裝同招愚弄玩家,重有咪當我地係3歲學生任你舞,指鹿為馬都話岩,頂!問下你先生岩唔岩啦。丟你老冇!屎忽鬼邪神GM!
[ 此帖被四葉草在2008-11-09 19:06重新編輯 ]
離線adam6hau
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2008-11-09
引用第31樓中毒魔人於2008-11-09 13:26發表的  :
唔該你自己問下啲有魔狼聖帝既玩家啦
未更新之前...魔狼聖帝根本無用
.......

真係好笑
之前的撒卡異轉個招狼波是貫穿
實用度幾高
而家取消左貫穿
玩撒卡的玩家大大減少
是不爭的事實
點解會變成咁樣? 因為之前u1要賣撒卡異轉
就當然整到佢勁一勁 波有貫穿效果
賣完啦 拿了你們玩家的錢在手
u1就又係用呢個方法
把撒卡異轉招波改弱
取消貫穿效果
而家撒卡d波速度快有乜用?
同以前既撒卡異轉貫穿波
根本無得比!
實用度以前是有的
現在沒有了

引用第32樓四葉草於2008-11-09 13:38發表的  :

我唔明,迪倫廢左你地重嘈,唔玩佢咪得囉,你地齊齊放ac啦,我連EX都放埋佢,大家一齊轉天關戰記或勇者Online,兩隻都係動作Game。重有官方個個乜叉野邪神GM都話過迪倫冇廢到,重以非官方身份登入ibbs發Post力撐改廢係岩,為錯造勢,神又係佢鬼又係佢,唔係身有屎洗乜搞咁多野,重有班跟尾狗收聲啦,指鹿為馬都話岩,佢比左好多招你?本來我玩箭佬都唔理咁多野,不過OGS眼見兩個同學開開心心夾錢買左個迪倫返去玩,結果唔洗一個禮拜同我講話改成咁,重話好似被人昆左咁,兒家全校已經開始罷買LFO野,個個轉左去天關。

重有成日話技術、屈機同平衡呢D廢話,9Up!係就當初唔好出屈招,咁平衡就改曬全部角色出招冇防冇無敵,冇大範、普攻衝攻都有攻擊力,唔好再出垃圾裝同招愚弄玩家,咪當我地係3歲學生任你舞,指鹿為馬,頂!

非常認同你的論點
u1現在是破壞online game市場
應該受到眾遊戲公司的嚴厲譴責!!
互相理解
最後的對話
離線阿里路亞
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2008-11-09
引用第32樓四葉草於2008-11-09 13:38發表的  :
  我唔明,迪倫廢左你地重嘈,唔玩佢咪得囉,你地齊齊放ac啦,我連EX都放埋佢,大家一齊轉天關戰記或勇者Online,兩隻都係動作Game。重有官方個個乜叉野邪神GM都話過迪倫冇廢到,重以非官方身份登入ibbs發Post力撐改廢係岩,為錯造勢,神又係佢鬼又係佢,唔係身有屎洗乜搞咁多野,重有班跟尾狗收聲啦,指鹿為馬都話岩,佢比左好多招你?本來我玩箭佬都唔理咁多野,不過OGS眼見兩個同學開開心心夾錢買左個迪倫返去玩,結果唔洗一個禮拜同我講話改成咁,重話好似被人昆左咁,兒家全校已經開始罷買LFO野,個個轉左去天關。
  重有成日話技術、屈機同平衡呢D廢話,9Up!係就當初唔好出屈招,咁平衡就改曬全部角色出招冇防冇無敵,冇大範、普攻衝攻都有攻擊力,唔好再出垃圾裝同招愚弄玩家,咪當我地係3歲學生任你舞,指鹿為馬,頂!

同意,個個起到話龍王屈,gm改到咁就叫平衡,咁ex招人性係咩?屈過龍王n陪啦,攻又高,轉地個陣防又高,屈到死,又唔見gm改到佢同龍王咁廢?都k-a-i既,明針對有迪倫既玩家,佢要改既就唔好淨改迪倫,改晒全部,最好刪埋佢個故事模式,迪倫招爆關招都比佢改到咁,點打關升lv,刪埋佢咪一了百了囉
離線adam6hau
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2008-11-09
引用第34樓阿里路亞於2008-11-09 13:44發表的  :
同意,個個起到話龍王屈,gm改到咁就叫平衡,咁ex招人性係咩?屈過龍王n陪啦,攻又高,轉地個陣防又高,屈到死,又唔見gm改到佢同龍王咁廢?都k-a-i既,明針對有迪倫既玩家,佢要改既就唔好淨改迪倫,改晒全部,最好刪埋佢個故事模式,迪倫招爆關招都比佢改到咁,點打關升lv,刪埋佢咪一了百了囉

龍翼ex咁強
是因為u1內部的gm有玩louisex關係
gm阿路 不 正確名稱應該是 gm_打雜工人才對
就是因為gm玩的人物角色
才會那麼霸道強橫

係 無錯 要平衡隻game
點解唔一出就平衡?
要製造出一個強勁的假象
令到玩家走晒去買迪倫?
點知買左唔夠一星期
就變做一個連普通人物都不如的超廢角色?
互相理解
最後的對話
離線阿里路亞
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2008-11-09
引用第35樓adam6hau於2008-11-09 13:48發表的  :
龍翼ex咁強
是因為u1內部的gm有玩louisex關係
gm阿路 不 正確名稱應該是 gm_打雜工人才對
就是因為gm玩的人物角色
.......

係垃圾都不如先岩,連茱迪都好過佢,唔係,係一開始茱迪都好過佢喇
離線francis
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2008-11-09
  重有成日話技術、屈機同平衡呢D廢話,9Up!係就當初唔好出屈招,咁平衡就改曬全部角色出招冇防冇無敵,冇大範、普攻衝攻都有攻擊力,唔好再出垃圾裝同招愚弄玩家,重有咪當我地係3歲學生任你舞,指鹿為馬都話岩,頂!問下你先生岩唔岩啦。丟你老冇!

你講既野好岩聽!不過世界1定有唔同既聲音!支持者可能真係3歲細佬哥

放迪倫acc
離線hk3286

發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2008-11-09
雖然冇以前咁強
不過昇龍同飛龍好用左超多
轉玩技術吧
離線春平

發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2008-11-09
玩屈和玩技術的人.....
一眼看得出
神起來........神起來........
大家神起來........!!!
快速回復
限100 字節

上一個 下一個