切換到寬版
  • 27459閱讀
  • 472回復

[遊戲手繪圖]為大家送上第9幅畫 茱迪 +琪琪的留言 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線我愛星奇

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-06-24
— (牙歷) 有點不雅= = (2008-07-02 21:53) —
今天好無聊..又悶 r\7F}ZW/  
畫下畫晒下時間...點知念念下念到呢樣>< (lbF/F>v  
睇來我把呢3個人物動漫化高左 8Xpf|? .  
呀...呢個夠景係咪迪迪 星星 米米來? 3V:{_~~  
又好似畫得唔係好好喎 44 bTx y  
jf0D  
可能唔夠清..我用手機影的.. =;DmD?nZ  
希望唔好踩到進 /(C?3 }}L  
yidUtSv=,  
x2p}0N  
E"!I[  
<V?M~u[7f  
2N_8ahc  
USz |Rh  
IXb]\ )  
大家可能頂不住性感米米吧  8 wGq:@# =  
大家唔覺有咩特別嗎  vK2sj1Hzr  
你唔見米兒見到咩吧 F"2v5F@  
====================== mdxa^#w  
性感安雅 色色迪雲 Q!DH8'|4?L  
rU?sUm,ch  
終於送出第二幅比大家古 / fBi9=}+  
oh!!唔小心把雅雅全祼= = q{v:T}Q|A  
用水刻住一半吧 那上半身點!!? D=}UKd  
用手吧=_= %H=d_Nm{  
我又把雅雅動漫身材好好化=_= C?@vBM}  
但我把迪迪色色化呢 n_;qB7,,  
性感安雅 色色迪雲 N3?hyR<T  
SN!TE,=I  
s*`_Ka57]~  
>ZMB}pt`  
4;anoqiG\  
M@$}Og  
/DOV/>@5%  
&u5OL?>  
hE>ux"_2/  
y<7C!E#b8  
Ay7I_" %  
}*.S=M]y $  
迪雲的真面目 仲被屈... e~tgd8a2a  
我對迪雲改觀 %lVc7L2]  
lej-,HX  
================ ~`'!nzP5H  
呢次畫得好差好差的講 `.3!  
肯景個d又單調 kO:|?}Koc  
其他野又間單 d-e6hI4b  
b-pZrnZ!  
當然= = '6l4MR$j&m  
我每日都好多野做 ^z&eD,  
依家又好眼訓 $4K( AEt[  
~WH4D+  
不果最性感要等到開古個時 8:9m< ^4S(  
就提早一日 明天吧 2xBIfmR^y  
大家古下之後吧 2=Sv#  
V~j:!=b%v  
f,QoA  
"`P/j+-rt  
`#O%ZZ +  
開古== ML6Y_|6 |  
又單調左 太累了本人 H;('h#=cD  
kev|AU (WX  
6H+'ezM  
^%(HZ'$wC  
f681i(q"  
cM&5SyxiuE  
======================= 5,/rh,?  
蓮娜同奧龍出場- - 3m RP.<=  
奧龍好淫喎 Dep.Qfv{-  
蓮娜唔會過火吧= = 2aQR#lcv  
B|%(0j8  
岩岩我老爸去左買電話 買左1700$= = ,(d\!T/]'  
太開心了 買左反來ke左唔夠一陣電 >*jcXao^  
就馬上貼了 >w< eVL #3|=  
${(v Er#}k  
我遲左到 無係星期六貼 >< <(6  
我錯了>< 我夜d貼張蓮娜q版當保數同明天古吧 3r{3HaN(^'  
>uVo 'S.  
P2y`d9,Q  
!*2cK>`  
wOW#A}m'vj  
`SDpOqfIrP  
 "R8:s  
sVdn>$KXk  
〔夜雲〕古中左 恭喜!! t8vR9]n  
  k'O^HMAn!  
VaYL#\;c<  
;bz|)[4/  
================== O~3<P3W  
性感回歸 唔玩開古 性感性感 唔太過火 = =冏 -Jqm0)2  
+ucj>g1(#  
旋旋丹丹的將來 G- _h 2  
丹丹成身雞肉 好像仲唔係畫得好像=_= 我仲要加油畫雞肉>< tK@|sZ>3\  
旋旋呢? orz GYv D*?uBc  
do左d咩來!? R _#x  
唔好問我吧- - 係咪好樣? #cHH<09 rl  
ug?gVK  
:bBLP7eyV  
Ew `(x30E  
嘔 呢d係將來 我們d將來呢? D~~"wos  
================= I,[njlO:  
成人版姬絲 Jo%`N#jG   
畫到成個十足十成人姬絲=0= g.L~Z1-  
畫得好像唔太好- - ^\<nOzU?  
ie<zc+*rW  
tX'`4!{@+  
================== a1^CpeG~  
亞真- - 唔知點講好 h%4aL38  
感覺上比我畫到=_=""" \!O3]k,r  
講真 畫反自己的畫風好d = = UA> 3,|gV1  
太動漫了=_= i}&& rr  
P{T\zT  
---------------------- }kJfTsFS  
幻音神巫 n ~c<[  
頭髪自已改 個嘴改左一d E[Xqyp!<  
今次畫得正常反=.= 0.pZlv  
本人覺得唔係好好lo SB1j$6]OR7  
;_$Q~X  
-DVoO2|Dv  
u{| Q[hf[  
================= EC9bCd-z  
0神先畫茱迪 = =沒咩心畫 好眼訓 #@pgB:~lB  
畫到茱迪 一種感覺唔知點講好>< b#uNdq3  
大家可能唔滿意茱迪吧=3= n*gr(S  
RIC\f_Dv  
6XP>qI,AJ  
"0*yD[2  
================== w!/\dqjv  
琪琪的留言 ^$FNu~|K  
H1bHQB  
fnXYp !  
琪琪畫完!? <x!q! ;  
錯- - 明天送上琪琪吧~~ (-}:'5|Yj  
================= GG0H3MSc  
畫完琪琪到(性感)楊玲 s=S 9y7i(R  
q?R^~r  
ps:全女角差邊隻?(巫神我一定唔畫) (M0"I1g|w  
[ 此帖被我愛星奇在2008-08-01 02:00重新編� ]
3條評分
離線箭神亨利
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-06-24
話說d人條腰...好幼-_-

樓主留言:

你指誰呢><””

離線iojknm
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-06-24
迪迪就好好,但星仔有DKK地= =  A`B>fI  
米兒淫笑中? "[QQ(]={  
+P &S0/  
P.S點解甘多藍藍路ga= = q"48U.}T  
      個個都比M記洗左腦?
[ 此帖被iojknm在2008-06-24 17:48重新編輯 ]
離線箭神亨利
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-06-24
迪雲同星仔-_- Zt"#'1  
{X\%7Zef+  
有雞肉但係條腰又咁幼-_- lt{D f~c  
\wKnX]xGf  
有d怪怪地

樓主留言:

我好少畫"雞"肉 <.Dg3RH  
本人仲未識畫=]

離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-06-24
引用第2樓iojknm於2008-06-24 17:16發表的  : iOtf7.@  
迪迪就好好,但星仔有DKK地= = =PjxMC._  
米兒淫笑中?
h-]c   
難度她望着你 R:`)*=rL%  
想走來你面前...然後..
離線夜雲
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-06-24
迪雲同星仔好似瘦左d...-_-

樓主留言:

難度你想距2個肥?

離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-06-24
米兒的動作令我好懷疑

樓主留言:

懷疑咩呢@@? iikMz|:7U  
唔通距想色有你>w<”?

本人放哂ac啦,都決定唔玩lfo
唔關lfo野唔好再搵我~
離線邦邦_lam
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-06-24
星仔.......個人認為 WtC&Qyuq  
JL [!8NyU  
Y8h 96  
好木水8- - y[zjs^-vCv  
qC B{dp/  
無啦啦變左大眼仔 -o-

樓主留言:

哇..動漫化真係唔得啦 XRTiC #6  
睇來唔好動漫化啦 C#B|^A_  
正常會唔會好呢 R\-]$\1D  

想像一切都是幻象.真理就是王道
離線cfalan2001
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-06-24
ok la.......= =
^_^徐子珊^_^
離線chung456
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-06-24
星仔隻腳超長= =

樓主留言:

我把呢3個人物動漫化高左 == "

離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-06-24
大家可能頂不住性感米米吧 &C)97E  
大家唔覺有咩特別嗎 "rfBYl`  
你唔見米兒見到咩吧 < +k dL  
好似好驚 我明天也送上米米見到咩吧
離線chung456
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-06-24
引用第10樓我愛星奇於2008-06-24 21:57發表的  : EEo I|  
大家可能頂不住性感米米吧[表情] Se37-  
大家唔覺有咩特別嗎 W}%"xy]N  
你唔見米兒見到咩吧 k+J63+obd  
好似好驚 我明天也送上米米見到咩吧
Z9*@w`x^u  
見到有兩個色狼撘住佢= =
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-06-24
全中 但前個到仲有d野 K5t.OAA :  
明天開古米米見到咩吧
離線嵐天白雲
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-06-24
迪雲同星奇好似吸毒咁
離線cooldude

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-06-24
肌肉腸

樓主留言:

ORZ 錯- -

離線@@俠俠@@

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-06-24
畫哂女角a_a
離線夜雲
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-06-24
引用第14樓cooldude於2008-06-24 22:19發表的  : 5INw#1~  
肌肉腸
-~ 4kh]7%  
我都係鍾意雞肉腸多d...  :D @KLX,1K  
芝士腸都好~ xcQ^y}JN  
D(dV{^} 9  
p.s.好鬼好奇米米到底見到d咩咁既樣-_-?

樓主留言:

司華力腸唔錯Y

離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-06-24
引用第15樓@@俠俠@@於2008-06-24 22:38發表的  : 1Ak0A6E  
畫哂女角a_a
'%*hs8s  
你想看下全性感女角a_a?
離線daviswys
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-06-24
引用第12樓我愛星奇於2008-06-24 22:12發表的  : <&)zT#"  
全中 但前個到仲有d野 @j%@Z  
明天開古米米見到咩吧 [表情]
G2@'S&2@s  
米米見到型男
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-06-24
引用第18樓daviswys於2008-06-24 22:48發表的  :
見到型男
YXdo&'Q<qX  
有咩可能呢  2IkyC`  
係人都知一定係惡搞野 e\*(F3r  
快速回復
限100 字節

上一個 下一個