切換到寬版
  • 1580閱讀
  • 19回復

[求助]幫我睇下隻星奇加點^^ [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線tommy2713

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-09-16
我玩這個星奇只打vs/任務/故事 唔打死亡之塔的 去相去^^ (我這個星奇應該係頭一個做血牛白老鼠==) <d,Qi.G4  
Z~^)B8  
超級血牛白老鼠: sQrP,:=r#  
5V&3m@d0aq  
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-09-16
好有興趣知你用咩裝升lv:)
敗者無一死 將來富如山
離線chiyui1995
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-09-16
引用第1樓saizen於2009-09-16 08:48發表的  : v< qN -zG  
2mj?&p?  
+6tj w 6  
應該都係用番朱裝
離線sk001093
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-09-16
=0="...O曬咀...咁都得...咁奧龍同人尊咪仲屈機
LFO友交個朋友,可以既話加我FaceBook/Skype
加之前InBox我
[email protected]
離線tommy2713
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-09-16
引用第1樓saizen於2009-09-16 08:48發表的  : eHX;*~e6)  
J_-K"T|f  
)h0 3sv  
我頭20lv打生日 之後 20lv之後打 霸王果d npc帶到約70,果時我安了神朱約得600血到 之後用真十打故事 打到決戰日升的(找到好路人帶打某幾關,如惡魔的力 天空之城等) B7QuSo//  
(70lv到我5000血 扣佐得600血)之後加爆攻 甲 之後留點 去到150lv時全血去到8000 (我果時加到差不多8000)之後一直加攻 甲 去到現在差小小爆8000血 之後想加元力tim /9QC$Z):<  
kg/<<RO  
n,Gvgf  
回3樓: C3k[ipCN  
^uCZO  
-d+o\qp"#  
這個神朱玩法只可以係加一點有7血or以上的人物先用到 奧龍果d早期難去到5000血到 安神朱(唔計先自升到150 之後元力重組) d U}kimz  
星奇==加一點血 有7hp比較易加到5000早期,如果要快 加早期易升 加屈機 可以試下味有異轉人物的血狂=  =50lv 一定爆佐味異轉上限5000==之後加爆攻 甲 留點==重得tim(玩樂雲 比星奇重強大 I9VU,8~  
因天生血比較高 重有==加一點血=7 唔錯的選擇)
[ tommy2713在2009-09-16 14:05重新編輯此帖 ]
離線tommy2713
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-09-16
唔小心連回> <
離線手殘
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-09-16
lRe:幫我睇下隻星奇加點^^
引用第4樓tommy2713於2009-09-16 13:57發表的  :
我頭20lv打生日 之後 20lv之後打 霸王果d npc帶到約70,果時我安了神朱約得600血到 之後用真十打故事 打到決戰日升的(找到好路人帶打某幾關,如惡魔的力 天空之城等) {b,#l]v  
(70lv到我5000血 扣佐得600血)之後加爆攻 甲 之後留點 去到150lv時全血去到8000 (我果時加到差不多8000)之後一直加攻 甲 去到現在差小小爆8000血 之後想加元力tim
.......
}trQ<*D  
想問你70lv點用豬裝=]
u狗還我迪倫ac
離線結城リト
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-09-16
m.. XY)I~6$Y  
應該冇人咁配點.. LB\+*P6QM  
題外:STD隻屈招9原來咁配ge@@
離線tommy2713
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-09-16
引用第7樓結城リト於2009-09-16 18:00發表的  : 5c 69M5  
m.. *T-v^ndJh  
應該冇人咁配點.. PL*1-t?#  
題外:STD隻屈招9原來咁配ge@@
i:n1Di1~E  
jpt-5@5O  
首先 你冇證據,唔好亂屈,如果人地屈你昆人,你會如何呢? u!TMt8+c  
之後請你注意版規 {1L{   
9. 不得發表私人性質的文章(例如:(!評論某玩家行為)、應該如何做、名稱被人抄襲、 認不認識某人、人物學技、人物/招式比較 等)
離線手殘
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-09-16

引用第8樓tommy2713於2009-09-16 18:14發表的  :
首先 你冇證據,唔好亂屈,如果人地屈你昆人,你會如何呢? k *|WI$  
之後請你注意版規 >vZ^D  
9. 不得發表私人性質的文章(例如:(!評論某玩家行為)、應該如何做、名稱被人抄襲、 認不認識某人、人物學技、人物/招式比較 等)
KA{ JSi  
哇哇哇 u iR[V~  
你連回咪仲勁
u狗還我迪倫ac
離線zcbm13579
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2009-09-16
很多人不會像你這樣加點==
8個異轉了=]
離線手殘
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2009-09-16
引用第10樓zcbm13579於2009-09-16 18:29發表的  : U@"f(YL+"  
很多人不會像你這樣加點==
25/M2u?  
如果我識bug20e攻防 ?;ovh nY)  
我玩硬全agi之後全mp之後+氣 4rH:`494  
爽=[
u狗還我迪倫ac
離線tommy2713
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2009-09-16
Re:  
引用第9樓手殘於2009-09-16 18:16發表的    :
哇哇哇 lj "72   
你連回咪仲勁
9 M!U@>  
BB3wG*q  
連回係我錯,之前我唔小心按佐二下回3樓的說話 結果連回 我有編輯  話唔小心連回佐 QRlrcauM  
z~\Y*\f^Y3  
VD+y4t' ^  
回你6樓問題: z0xw0M+X  
70lv:690x7 =4830血 加星奇天生560血 70lv果時 爆佐5000血 重有點加攻和甲tim,但果時升比較難要歷奇 帶到70 比較唒時, 5sguv^;C5  
之後我自己爆故事 加有某d故事關卡死佐唔行 等人帶 帶到決戰日 之後自己用真十打決戰日 打黃狗 升到150 之後直到現在 xF7q9'/F  
k_](u91  
回你11樓: qTrb)95  
如果你會bug=要bug? 唔通lfo唔準bug=要bug嗎?,你電視之前有話唔好自殺 唔通你現在要自殺?
[ tommy2713在2009-09-16 19:27重新編輯此帖 ]
離線ngan1234
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2009-09-16
你咁樣一爆裝就死得啦
離線黑旋影

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2009-09-16
好恐怖的+點方法= = ~v^I*/uY  
升呢方面相信你挨左唔少苦頭- -(如果冇BUG GE話)
離線tommy2713
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2009-09-16
回13樓: ZFa<{J<2  
我收佐二SET神朱 1SET朋友送的 一SET向大陳買的 死佐1set咪換1set之後完佐一場去修理 @V71%D8{  
#/2W RN1L  
回14樓: XS`=8FQ  
唔難升 頭70lv(6xlv爆5000血了) 安到神朱之後 打到決戰日 唔難升 計普通神朱 只係扣到5000-4500=500 6}^6+@LG  
500血我深信打決戰日 黃狗 你唔會做盾打掛 重有 冇加攻 和甲 有2400攻 和2400甲了 怕什麼?元力和sp有4000幾了==
離線623
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2009-09-16
廢到嘔電
離線tommy2713
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2009-09-16
引用第16樓623於2009-09-16 19:56發表的  : ED=P  6u  
廢到嘔電
L"ob ))GF  
&HIG776  
請問你有幾強呢 可以給相嗎? 重有你粒膠太細粒 回去練大d先回來吧
離線手殘
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2009-09-16
引用第17樓tommy2713於2009-09-16 20:04發表的  :
請問你有幾強呢 可以給相嗎? 重有你粒膠太細粒 回去練大d先回來吧
g_2EH  
至少強過你 c>pbRUMH   
草泥馬
u狗還我迪倫ac
離線tommy2713
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2009-09-16
引用第18樓手殘於2009-09-16 20:27發表的  :
至少強過你 [yf&]0  
草泥馬
A:5B6Z  
#mvOhu  
哦你係強了 強係自認強人嗎? 算你強ok?