切換到寬版
  • 3701閱讀
  • 54回復

lfo=嚇人-事實 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線cwhgarybb

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-10-12
早前bug裝風暴令大量玩家死曬
動漫節d野貴左
lfo 三國  海王  差唔多成個月又唔更新  維護呀  咩野官網都冇
lfo漫畫又停左出
番薯又係
lfo又話30日賣完燈籠  
兒家仲未更新

一連寸怪事重重.........

兒家又話咩LFO2 設計

到底咩事呢?

http://www.littlefighteronline.com/
http://nana.u1game.com/other_11.htm
http://w3k.u1games.com/hk/index.htm

就算唔係撿  唔係開新GAME  一定有D事發生
大家認同嗎?
離線zzzson

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-10-12
可能係開發us果邊
離線暗影《聰
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-10-12
LFO 2?你係邊到睇.....
離線magictoby
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-10-12
你打去客服問佢咪知
離線leehowa
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-10-12
lfo個官網既...本來係china依家轉左做US....
離線絕望吧
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-10-12
say byebye to lfo啦
離線甘道
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-10-12
唔通lfo真係要"沒"落?
離線夜雲
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-10-12
樓主唔好話u1因為金融海嘯所以唔得閒出新野-_-"
離線lung828828
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-10-12
認同
maybe開新GAME  
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-10-12
可能已經變咗隻靈異game
Respect The P G

ya  ya IDPX yo
壇規冇話要限字數,但係啲人就好鍾意喺到嘈嘈嘈嘈,又喺到扣,真係戇夠夠,
仲要話小過8個字就要當簡回,喂8個字?好耐之前都只係規定要4個字
簡得嚟,答到問題,主題,
你吹得我脹咩,我理得你咩,
啲版主爆粗可以冇人理,報告咗一樣唔理,冇人理,冇人理
版主包庇版主,班會員真係..唉,冇得避,冇掟企, 真係冇得頂呀!班版主真係冇得頂呀!
呢班版主真係勁.勁..勁...
你班低能仔,真係不知所謂,唔知喺到做乜鬼
唔該你哋收定皮返屋企冚被
自己作,係咪好膠
引用第4樓地獄の龍於2008-08-14 14:23發表的  :
話明千年帖梗係一千年先算
依家2008年8月14號
即係推1008年8月14號之前嘅帖先算
離線toys01
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-10-12
你又知以後唔會有更新?
係暑假太多更新搞到你以為無更新?
太心急了
正所謂唔聲唔聲,嚇你一驚
可能有大更新呢!
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-10-12
結果11月佢地會公開的了  : )

離線oaos121
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-10-12
可能係就快出個隻新game 所以冇乜理/ 佢整US個面掛
離線cwhgarybb
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-10-12
引用第7樓夜雲於2008-10-12 21:21發表的  :
樓主唔好話u1因為金融海嘯所以唔得閒出新野-_-"

我冇咁諗...金融問題之前漫畫已遲出
引用第11樓暴走疾風於2008-10-12 21:47發表的  :

係!?  唔通...........
引用第10樓toys01於2008-10-12 21:38發表的  :
你又知以後唔會有更新?
係暑假太多更新搞到你以為無更新?
太心急了
正所謂唔聲唔聲,嚇你一驚
可能有大更新呢!

唔會掛....3隻GAME都係遲   唔通3隻GAME都大更新咩
離線暗影《聰
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-10-12
引用第11樓暴走疾風於2008-10-12 21:47發表的  :

疾風...真的嗎?你點知ga
離線南貓
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-10-12
又會是另一次的大屠殺嗎?
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-10-12
而家都唔知仲賣唔賣ac好 ...

引用第14樓暗影《聰於2008-10-12 21:53發表的  :
疾風...真的嗎?你點知ga[表情]

別問我 , 我也不太知道是否真的。

就是知道不更新的原因  , U1炒左勁多人。

離線火仔

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-10-12
引用第16樓暴走疾風於2008-10-12 22:07發表的  :
.......

一般一間大公司,炒好多人,得3種原因 1:收夠錢等收香蕉皮 2:間野冇錢 3老細走佬,冇供d錢比d員工(朱仲x走佬 u1差員工1百萬),我都係係收到料有人講u1唔知搞咩,提意大家唔好買lfo卡住,就算買都幫交易post果d,仲有樣野,有人話如果e件事出左去,全部lfo ac會唔值錢(係一毛不值)
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線adam6hau
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-10-12
引用第16樓暴走疾風於2008-10-12 22:07發表的  :
.......

u1都就執 疾風先生 我地真係金石良言嫁 放棄u1吧 炒人是想縮減開支 但 u1再這樣下去 終會執笠 而且日子不遠矣 君不見u-right倒閉? 美國多間銀行執笠?(雷曼是大間 所以大肆報導) 好多行業都面臨危機 你看見地產經紀爭客的新聞嗎? 因為無客 先要爭客 u1已經面臨危機了 大家重玩? 最後u1倒閉 server關了 你地玩家乜都無晒 ac 卡序號 人物 乜都無晒 好慘嫁 我唔想見到你地慘過雷曼苦主但哭訴無門 早一日放棄 早一日覺醒 早一日重生
互相理解
最後的對話
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-10-12
引用第18樓adam6hau於2008-10-12 22:18發表的  :
u1都就執 疾風先生 我地真係金石良言嫁 放棄u1吧 炒人是想縮減開支 但 u1再這樣下去 終會執笠 而且日子不遠矣 君不見u-right倒閉? 美國多間銀行執笠?(雷曼是大間 所以大肆報導) 好多行業都面臨危機 你看見地產經紀爭客的新聞嗎? 因為無客 先要爭客 u1已經面臨危機了 大家重玩? 最後u1倒閉 server關了 你地玩家乜都無晒 ac 卡序號 人物 乜都無晒 好慘嫁 我唔想見到你地慘過雷曼苦主但哭訴無門 早一日放棄 早一日覺醒 早一日重生

想唔玩,想玩天龍,但張顯卡又唔勁(3d卡竟然玩唔到吹兵乒),個同學又玩緊,冇可能同佢講叫佢唔玩
我同學(仲話想玩ex同邪鬼)
佢買左菲雲,菲沙,域多,比堤各一張(域多佢幫請我)30+30+10+60
馬龍一套(連異信異招)70+15+5

黑日+新手+8.5+7.5 49+20+49+49
我同學d野都387蚊
我唔指啦
18+18+18+20+20+20+49+20+20+20+49+20+138+49+20+49+49
2.5+3.0+4.0+5.0+5.0+5.0+5.5+6.0+7.0+7.0+7.5+8.0+8.0x華+7.5+8.0+8.5+9.0+9.0黑日
買左一本奧義,一本闍黑,一個死亡之塔,1個元力多(實物)
ex120蚊 虎喂20 狂虎(同人換) 滅絕 120 饑虎(換) 異信(換) 異招(換),超氣功(買)
比堤(買闍黑) 異信買(闍黑) 異招(人地比) 異招(換)異招(買) 一轉換的(得音手買)
菲沙(全套換)冰河,絕對(係自己)
菲雲全套換(煉獄人地比)

好多人物,不能講哂
都1000幾蚊
我想唔玩,但唔知點唔玩,用咁多錢
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
快速回復
限100 字節

上一個 下一個