切換到寬版
  • 1910閱讀
  • 13回復

ooo 其實 越一的業務 在4月時已經停止了 你還購買這間沒有公司業務產品? ooo [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線adam6hau

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-10-18
— 本帖被 皇道使者 執行鎖定操作(2008-10-18) —
其實 越一的業務 在4月時已經停止了 你還購買這間沒有公司業務產品?
http://www.u1technology.com/
而現在大量量產迪倫 真天魔等東西 情況如同那些就快執笠 租約期滿的店舖
減價大清倉 要錢唔要貨
之後 倒閉( ? )

在人工加 租金加 運輸費加 材料成本增加 大陸廠房倒閉 要向更昂貴的工廠落訂單 的時候 售賣的貨品
為什麼價錢畀以前便宜?
大家記住 無咁大隻青蛙隨街跳
一切 從貪心開始
貪字同貧字 只差一線 視各位好運
u-right 所以執 係因為 在昂貴的租金下 賣便宜的衫褲 現在u1這間公司 正是走u-right的後路? (大家都係叫u乜u乜 @o@)

整整6個月無業務更新了

[ 此帖被adam6hau在2008-10-18 14:11重新編輯 ]
互相理解
最後的對話
離線peter19220
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-10-18
Re:其實 越一的業務 在4月時已經停止了 你還購買這間沒有公司業務產品?
我絕對同意ad所講既野@.@"
因為我都已經冇玩這隻垃圾game
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-10-18
Re:xxx 其實 越一的業務 在4月時已經停止了 你還購買這間沒有公司業務產 ..
如果是真的
相信11月就會有答案
因為新公司某人話會有公告

p.s他說下個月會跟老朱打公司 但不可盡信

離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-10-18
Re:ooo 其實 越一的業務 在4月時已經停止了 你還購買這間沒有公司業務產 ..
連迪倫都賣得=_=
我諗真係想唔要呢隻game
離線薯仔片

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-10-18
Re:ooo 其實 越一的業務 在4月時已經停止了 你還購買這間沒有公司業務產 ..
唔係ma...咁11月1都唔知buy唔buy好...同人收算...... 最起碼出完新野等多幾個月比我地玩夠先執la..
離線愛你哈哈
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-10-18
而家u1係度大sell貨- -
迪倫同埋天魔異轉都大賣- -
迪倫d異轉招都不停咁出-v-
係執之前大搵一筆^^xd

p.s或者ad諗-v-
開呢個post就會少好多人去^^
到時我掃哂d貨佢再好好咁搵一筆
哈哈哈

與朋友2字告別...我永遠敗北
離線狂虎龍翼
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-10-18
真係wo,難道會..........

離線peter19220
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-10-18
引用第5樓愛你哈哈於2008-10-18 14:16發表的 Re:ooo 其實 越一的業務 在4月時已經停止了 你還購買這間沒有公司業務產 .. :
而家u1係度大sell貨- -
迪倫同埋天魔異轉都大賣- -
迪倫d異轉招都不停咁出-v-
係執之前大搵一筆^^xd
.......

最好你就自己買哂去,
到時你血本無歸就好笑,
之前已經有人試過,(真天魔公仔個條友)
佢係又係諗住好好賺,
買完之後令去抄,
點知冇人買。
唔介意你做第二個
離線神‧嵐
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-10-18
冇更新=執粒GD
離線牙奇

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-10-18
我自己覺得唔會係真- -

無咩好驚- -
離線k9999
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-10-18
您恩住比u1告    話您引起大量玩家擺買佢d野   引致佢損失  
佢冇新聞吾代表佢野出    量產迪倫佢有話幾多個  佢量產迪倫為左吸引人玩   人地吾出您話佢  比人炒貨  人出您話人倒閉  您講曬    租金高左就倒閉    人地依家出野拉留條數

相信大家都有時收到Yahoo! Games 快訊 -  今期焦點係海王之門  
您地為一間就汁公司會放係頭板到咩  就汁仲放 仲蝕錢
[ 此帖被k9999在2008-10-18 15:11重新編輯 ]
離線fung9
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-10-18
等11月答案囉,

到時就會知

離線四葉草
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-10-18
Re:ooo 其實 越一的業務 在4月時已經停止了
引用樓主adam6hau於2008-10-18 14:04發表的 ooo 其實 越一的業務 在4月時已經停止了 你還購買這間沒有公司業務產品? ooo :
其實 越一的業務 在4月時已經停止了 你還購買這間沒有公司業務產品?
http://www.u1technology.com/
而現在大量量產迪倫 真天魔等東西 情況如同那些就快執笠 租約期滿的店舖
減價大清倉 要錢唔要貨
之後 倒閉( ? )
.......

又係你叫人轉遊戲,唔岩唔岩,呢隻遊戲好在可以單機爆關,都算好,不過冇創意就真係勁差,5.0開始D招差唔多一樣,反觀察箭佬,招式都幾特別,再睇真天魔同迪倫,唔係走大範就秒殺,真係趕走好多客。我本來幾鍾意玩LFO,放學必玩,但呢年半比我感覺越黎越少人玩,而且奪寶王中搵到好多LFO舊玩家,其次就係個隻機甲乜鬼傳都搵到好多,天龍、勁舞同跑Online都有好多剛轉過去玩既LFO玩家,原因大致都係覺得隻遊戲越黎越悶,而且成日彈機兼多Bug狗派裝XD汗。我都諗緊轉其他遊戲,原因我班同學都轉左去奪寶王,唔走唔得,繼續升LV都要有朋友一齊玩先得,所以迪倫量產都有可能真係臨尾搵我地一筆錢跟住…,未確實真假,但LFO個勢已經走下坡,好耐之前已經有舊玩家講過,如果迪倫量產就代表隻遊戲接近滅亡,呢個傳說真係幾可怕。今年動漫會長賣卡都好困難,原因招式量產太濫,已經一發不可收拾,接近飽和,加上動漫後又黎封AC,結果個個覺得買左既珍貴物品都可能會損失,搞到人心亡亡,U1就賺到好忙。好彩我一早放左個真天魔,賺翻一倍錢,唔係被枉封AC就慘,連渣都冇,所以今次我決定唔買新招等到量產先收啦,睇定D算啦!費事佢又黎多次封AC大行動,建議大家剩玩箭佬好過,反正無敵又平,枉封AC都冇咁傷,亦建議大家唔好收陌生人既裝。
[ 此帖被四葉草在2008-10-18 15:38重新編輯 ]
離線乂百樂乂
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-10-18
AD 你係CZ比人禁言

走尼攪BBS

絕人憂天既想法 好心啦你

因住比U1 報警 告你

好似東亞單野甘