切換到寬版
  • 2541閱讀
  • 22回復

[其他類別]強化菲沙招式表Bug [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線cooldude

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-05-15
傳說中的3轉........ T Bco  
S}E@*t2 h  
+}Pa/8ybJ  
j; C(:6#J  
離線小。肥羊
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-05-15
改圖就改圖,好大破綻  `uU@(  
wKYfqNCH  
仲有係冇3轉li個嘢 38#(ruv  
bQ)r8[o!  
因為2轉係li個「異」,唔係「2」 +G~b-}  
# k6;~  
註明 Di6:r3sEO  
「2」係no2,係lfo元x即係2次強化(可以話係rlf2的二度強化)or(強化一次) _D:/?=y;e  
係生物angel說即係 n'gfB]H[  
由a變做a+b
?`r/_EKNv  
^vPa{+N  
而「異」係奇異的「異」,係異轉說即是 異常的元x進化 f6XWA_[i@  
兩個字係唔同ga uO6_lOT9n  
係生物angel說即係 S8y4 p0mV  
由a變做c
";~#epPkX  
所以係冇3轉       /[q@=X&  
,[~EThcq  
仲有我好憎3轉li個名 l^_X?L@  
因為好難listen
離線hinpotato951
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-05-15
我都唔like叫3轉-- xs:{%ki  
|gaZq!l  
不如叫掉轉呀   5 9X|l&/  
#Y:/^Q$_qS  
回:都幾好,不過 hImCy9i}  
招咩黎--

離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-05-15
= = P-mrH  
8}0 D?  
so怪= = ygPZkvZ  
%`TLs^  
玩野:bug嗎=v=那其他招又叫咩名呀=v=嘿嘿 `bm-ONK  
D9Z5g3s7R  
回上.冰封雪糕旁邊果招係冰寒穿心= = M}vPWWcl  
`+6HHtF  
其他就唔知了
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-05-15
你唔係你改圖來嫁.... LiRY -;8=  
下面個6招係菲沙:"無異轉"個時來既招... k8ck#%#}Wu  
why異轉左之後....個6招仲係到... 0 QpWt  
so我think係你既"超無聊改圖".... Z/x1?{z  
係到昆我地....如果係異轉既招,你say埋個name出來ar~
K49
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-05-15
改得幾好 p hdN9<Z  
但係好唔合情理=.=
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-05-15
樓主,你知唔知冰擊間離果招係味出既異招,有個上升既風果招係異轉板鑽石風暴,樓主你可以see6.0後面
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-05-15
引用第6樓火仔於2007-05-15 19:21發表的  : \a!<^|C&  
樓主,你知唔知冰擊間離果招係味出既異招,有個上升既風果招係異轉板鑽石風暴,樓主你可以see6.0後面
~iWSc8-  
個盒後面一共有兩張圖 93\,m+-  
第1張冇異轉冰尊 >MT)=4 9q  
第2張冰尊做緊擋 4pqZ!@45|  
咁又邊到有異轉版鑽風?
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-05-15
有就有啦,你係後面有張係講d game圖 0Y L0Oa+7  
一張冰尊擋前面有冰彈 Ei-OuDM;)  
第二張卓男2下面果個係冰尊,果招係升級板鑽石風暴
離線牙奇

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-05-15
改圖-"- R{vPn8X 6g  
不過都希望有3轉- -
離線小。肥羊
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-05-16
引用第9樓牙奇於2007-05-15 20:29發表的  : R:?vY!  
改圖-"- /&7Yi_] r  
不過都希望有3轉- -
lvi:I+VgA  
J B@VP{  
3轉唔好!! W?-BT >#s  
禁LFO D人唔係玩曬 "M^W:4_  
就算係都唔好係LI個名呀~ DT4RodE$  
我想叫做 FINAL PORWER
離線kenneth128
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-05-16
your frezee is 300lv? (the freeze is 300lv the skill is 10lv!)
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-05-16
引用第8樓火仔於2007-05-15 19:43發表的  : 3Lki7QW`  
有就有啦,你係後面有張係講d game圖 K/v-P <g  
一張冰尊擋前面有冰彈 cu!bg+,zl  
第二張卓男2下面果個係冰尊,果招係升級板鑽石風暴
9Pk3}f)a  
邊度? `sy &dyM  
係唔係6.0新手包後面? 3,I >.3  
定係豪華?
離線達人
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-05-17
有d招lv10都仲有得升既????
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-05-17
引用第12樓糯米滋於2007-05-16 23:45發表的  :
邊度? ^ Xy$is3  
係唔係6.0新手包後面? |;u%JW$4  
定係豪華?
G<-9U}~76  
新手後面
離線銀色火影
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-05-17
你這個圖很多問題
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-05-17
引用第14樓火仔於2007-05-17 16:18發表的  :
新手後面
3Da,] w<  
冇bo #ON#4WD?  
搵唔到 3aE[F f[  
第1張冇菲沙 ^M(`/1:  
第2張果個似鑽風的在火尊旁邊好大舊果個唔係鑽風黎嫁
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-05-18
引用第16樓糯米滋於2007-05-17 20:14發表的  :
冇bo qJ X+[PJ  
搵唔到 6R-C0_'h  
第1張冇菲沙 uhTKCR~  
第2張果個似鑽風的在火尊旁邊好大舊果個唔係鑽風黎嫁
~.W=  
卓男改出根招下面果個係菲沙,大隻佬係另一邊
離線clarence2424
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-05-19
引用第17樓火仔於2007-05-18 08:26發表的 :
卓男改出根招下面果個係菲沙,大隻佬係另一邊
qeQC&U y;  
我找不到唷... IOsXPf9@  
卓男改上邊就見到菲沙... vx\nr8'k  
或者你係唔係講呢張圖呢? 00` bL  
kZU "Xn  
[ clarence2424在2007-05-19 23:47重新編輯此貼 ]
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-05-20
引用第18樓clarence2424於2007-05-19 23:41發表的  :
我找不到唷... -@%t"8  
卓男改上邊就見到菲沙... uIYcmF\?  
或者你係唔係講呢張圖呢? gq H`GI  
Hi]vHG(  
.......
NniX/fk  
係下面呀呀哥
快速回復
限100 字節

上一個 下一個