切換到寬版
  • 1144閱讀
  • 10回復

[個人分享][日記]呢2日運動會既經歷 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線汝吾之

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-02-01
呢2日去左九龍灣運動場有陸運會
好可惜唔係水運會T^T

我無啦啦去左做跳遠既工作人員
呢2日得幾度......(大家都知的啦.....)

係跳遠場地勁食風T^T
好彩仲有幾個女同學一齊做.....不過見到佢地拎左張毛被自己用.....我就係咁振T^T

頭一日男甲......

佢地竟然要跳過4米5 先開始合格

點知班人都唔知係咪路既

成到成4米6,7  好似仲有人跳過5米 ...ORZ..... 我睇到口都O哂.....

不過男仔就算短褲都沒咩睇啦....哇KAKA

之後.....到女子組啦...XDD

女甲

哇..正呀...個個女仔要令唔要命
個個短褲XDD  短到大腿都見到哂......

不過見佢地好似好辛苦咁振下振下.......

女丙好鬼好笑.....

跳得合格既只有幾個

決賽果陣仲好笑
係咁踩界.....OUTOUT咁叫都唔知叫左幾多次

男乙 男甲都好多野做....因為班人好多合格....仲好遠=_=

男丙就真係比我睇到我間學校仲有希望T.T

都係講番女子組啦

女甲 女丙我都唔識既.....當睇下質素好了....

又一次令我明白點解好女差女都有人要搶........

女乙既我就識得了...XDD (同學)

又係要令唔要命

短褲時間

有D跳到面紅紅咁,咁D面青青咁........

睇到佢地跳到咁令....又挨凍......我真係...真係....好心痛呢 xdd ( 迷 : 其實沒有吧.......

的確.....我唔可以話女乙冇令女

不過數量又係一大問題...唉.......

高from 既女生真係可愛少少......

最慘係我有幾次見到女生評判係佢地跳完之後好似可以摟住佢地保暖......

可惜我又比佢地點左去整番好個沙池...鳴鳴..T^T

連續2日係度食風咁耐......終於收得工......

點知.....我地個阿SIR 話想試跳

佢話自己成200磅.....不過竟然跳到4米3.........

不過話哂體藝出黎真係唔差得去邊......

PS:原來我級既女生身材都OK嫁....( 迷 : 講笑咩.....你眼角低咋下.......
                                                              我 : 對班餓狼黎講.......

[ 此帖被汝吾之在2008-02-01 23:01重新編輯 ]

離線文件夾
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-02-01
你做野定睇女仔嫁[?]
離線汝吾之

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-02-01
引用第1樓文件夾於2008-02-01 22:42發表的  :
你做野定睇女仔嫁[?]

一個有使命感既人......(即係我...xdd......

幫手做野絕對唔係    主要    因為要睇佢地....... 
[ 此帖被汝吾之在2008-02-01 22:59重新編輯 ]

離線潮流
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-02-01
引用第1樓文件夾於2008-02-01 22:42發表的  :
你做野定睇女仔嫁[?]

梗係睇女仔啦~~係男既都會睇女仔多過做野的,由潮博士分析
離線汝吾之

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-02-01
引用第3樓潮流於2008-02-01 22:54發表的  :
梗係睇女仔啦~~係男既都會睇女仔多過做野的,由潮博士分析

DOCTOR潮你可以睇我2樓既解釋......=3=

離線文件夾
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-02-01
引用第2樓汝吾之於2008-02-01 22:47發表的  :
一個有使命感既人......(即係我...xdd......
幫手做野絕對唔係    主要     因為要睇佢地....... 

我驚你...

咩咩姐:)
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-02-01
咁凍既天氣著短褲=  =凍都凍死啦仲洗跑-.-
我間學校4月幾先有....
中一至中二個d要個個人都一定要揀一樣運動-.-
K49
離線francis
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-02-02
好彩牙奇唔係度。腿腿腿,恨死佢喇!

放迪倫acc
離線bella
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-02-02
最衰e幾日咁凍喇
唔想著長褲=.=
離線汝吾之

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-02-02
引用第8樓bella於2008-02-02 11:36發表的  :
最衰e幾日咁凍喇
唔想著長褲=.=

對你地女仔黎講令係佔99%重要

離線bella
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-02-03
引用第9樓汝吾之於2008-02-02 22:08發表的  :
對你地女仔黎講令係佔99%重要

唔算99%喇
仲有第2d野....我想要名利才華XD
快速回復
限100 字節

上一個 下一個