切換到寬版
  • 1602閱讀
  • 22回復

TST流浪人係個昆9 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線r仔r仔

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-04-03
TST流浪人係個死昆9,昆我天尊!!!,佢話有咩小店,係咩版主
大家一定要小心!!!!!!!!!!!!
每天上ibbs看鬼故~v~
離線francis
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-04-03
唔係掛!見到佢幫你唱佢!
ps:天尊換佢d咩?
你用咩人物同佢交易?

流浪人係唔係人尊黎?
[ 此帖被francis在2008-04-03 20:23重新編輯 ]

放迪倫acc
離線~!~
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-04-03
我地係絕對唔容許tst有昆狗o既,見到佢幫你唱衰佢!!
離線箭神亨利
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-04-03
知左好耐...用bug裝升隻黑羅剎果個
離線paco1102
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-04-04
引用第3樓箭神亨利於2008-04-03 21:20發表的  :
知左好耐...用bug裝升隻黑羅剎果個
原來佢咁衰,佢好似係我盟友,delete左佢先!
離線箭神亨利
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-04-04
引用第4樓paco1102於2008-04-04 10:13發表的  :
原來佢咁衰,佢好似係我盟友,delete左佢先!

佢個ac比人封左啦
離線哈哈
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-04-06
下,佢用咩人?
離線r仔r仔

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-04-10
我好慘呀~~
離線r仔r仔

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-04-10
引用第6樓哈哈於2008-04-06 13:06發表的  :
下,佢用咩人?

流浪人係人尊黎
離線francis
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-05-10
引用第1樓francis於2008-04-03 19:51發表的  :
唔係掛!見到佢幫你唱佢!
ps:天尊換佢d咩?
你用咩人物同佢交易?
流浪人係唔係人尊黎?

放迪倫acc
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-05-11
佢昆人?佢仲幫我升lv,隻係點
仲有,請樓主有証先好話人,不過佢都話過我知,用bug升黑羅殺,佢話係貪得意,但幫我升人係人手升,仲要成幾個鍾先5lv  121-125 125-130,仲有人地係六年班,點昆你,又唔係成日上
[ 此帖被火仔在2008-05-11 16:38重新編輯 ]
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-05-11
經過我問過流浪人本人,佢話人尊ac比人爆在,唔知道咩事,仲要比e到既會員x翼真理爆,如有任何問題請搵我

代正板流浪人講
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線tommychow321
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-05-11
大佬...我之前比個羽翼真理昆左個流浪人ac...搞到無左個人尊..佢仲成日上lfo黎扮我tim..d人唔信佢之馬...跟住我有一排好耐無上...可能佢用我個ac昆你地囉...關我鬼事...我依加玩亨利啦...如coco的圖我依加玩個隻亨利啦...我仲幫火仔升lv架!!唔信你問火仔啦!!係我之前係用bug裝升黑羅剎一次咁大把囉依加都無啦你唔信入黎我個房睇住我升lv都得架我無所謂個羽翼真理昆左你地幾多野我唔知總之我無昆過你地啊
要怪就怪個羽翼真理爆左我ac又係度用我個ac昆人搞到d人以為係我昆人呀仲有呀可能你地唔會覺得羽翼真理爆我個ac你地話羽翼真理咁好人又咁好技術又點會爆人ac呀係但我有個朋友佢cheak過佢ip cheak過佢地址 佢根本都無個啊妹 又係度扮哂野咁 仲有呀 佢d口吻勁似架,例如:~_~個d咁
佢成日會咁樣講野架我d口吻完全唔同架大佬聽清楚先話我啦
[ 此帖被tommychow321在2008-05-11 20:06重新編� ]
悟地除了力量外 還有戰術↓!!
離線自己

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-05-11
哦?比真理爆?那個扮高手的傻仔^^?看來bug裝升黑羅剎的事又是他弄出來的

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線自己

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-05-11
引用第12樓tommychow321於2008-05-11 20:00發表的  :
大佬...我之前比個羽翼真理昆左個流浪人ac...搞到無左個人尊..佢仲成日上lfo黎扮我tim..d人唔信佢之馬...跟住我有一排好耐無上...可能佢用我個ac昆你地囉...關我鬼事...我依加玩亨利啦...如coco的圖我依加玩個隻亨利啦...我仲幫火仔升lv架!!唔信你問火仔啦!!係我之前係用bug裝升黑羅剎一次咁大把囉依加都無啦你唔信入黎我個房睇住我升lv都得架我無所謂個羽翼真理昆左你地幾多野我唔知總之我無昆過你地啊
要怪就怪個羽翼真理爆左我ac又係度用我個ac昆人搞到d人以為係我昆人呀仲有呀可能你地唔會覺得羽翼真理爆我個ac你地話羽翼真理咁好人又咁好技術又點會爆人ac呀係但我有個朋友佢cheak過佢ip cheak過佢地址 佢根本都無個啊妹 又係度扮哂野咁 仲有呀 佢d口吻勁似架,例如:~_~個d咁

流浪人...我係5984
唔怪得你前個排對我咁好@@
原來比真理條垃圾爆佐=.=?

離線francis
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-05-11
引用第12樓tommychow321於2008-05-11 20:00發表的  :
我都覺得奇怪,唔似你呀!原來你比人爆acc

PS:當然我信火仔喇!

放迪倫acc
離線tommychow321
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-05-11
我認我正版流浪人之前係昆過人
但現在已經不騙人了
我現在玩的人叫亨利箭神(如coco個張圖個亨利)
個死真理啊佢扮GM小志呀又同我電交
係msn個名度又改到自己好似真係小志咁我真係= =....佢仲扮兩個人黎昆我tim知唔知點兩個人法 佢用佢羽翼真理個ac話佢識小志跟住問我要唔要佢個msn我話要佢就比左我你方死個msn唔係佢自己註冊一個架咩昆完我之後就唔上 昆左我之後就話哈哈個傻真理 一早知我係昆狗啦其實兩個人都係佢黎既扮哂野咁跟住又話等我爆埋真理個ac先你唔好阻住我呀搞到我以為個羽翼真理係好人tim信哂佢個陣我真係信哂佢但我無比我個ac佢但我真係信哂佢架好彩後尾有個朋友幫我cheak佢ip佢又話佢有個妹叫羽翼凱晴作嘔...佢自己又扮埋羽翼凱情你去死喇後尾我朋友cheak到佢ip佢根本無個妹既方死佢唔係扮出來架咩
大家小心:第日如果遇到羽翼真理佢又話佢識咩gm又點點點又話佢有終極魔人又話有gm人物個d你地千奇唔好信佢呀 佢又會扮幾個人來昆你的啦
仲有r仔r仔 雖然係羽翼真理昆你但我身為這個人尊本人的我都有責任同你講sorry sorry(90度菊弓)
流浪字
[ 此帖被tommychow321在2008-05-11 22:04重新編� ]
悟地除了力量外 還有戰術↓!!
離線自己

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-05-12
引用第16樓tommychow321於2008-05-11 21:17發表的  :
我認我正版流浪人之前係昆過人
但現在已經不騙人了
我現在玩的人叫亨利箭神(如coco個張圖個亨利)
個死真理啊佢扮GM小志呀又同我電交
係msn個名度又改到自己好似真係小志咁我真係= =....佢仲扮兩個人黎昆我tim知唔知點兩個人法 佢用佢羽翼真理個ac話佢識小志跟住問我要唔要佢個msn我話要佢就比左我你方死個msn唔係佢自己註冊一個架咩昆完我之後就唔上 昆左我之後就話哈哈個傻真理 一早知我係昆狗啦其實兩個人都係佢黎既扮哂野咁跟住又話等我爆埋真理個ac先你唔好阻住我呀搞到我以為個羽翼真理係好人tim信哂佢個陣我真係信哂佢但我無比我個ac佢但我真係信哂佢架好彩後尾有個朋友幫我cheak佢ip佢又話佢有個妹叫羽翼凱晴作嘔...佢自己又扮埋羽翼凱情你去死喇後尾我朋友cheak到佢ip佢根本無個妹既方死佢唔係扮出來架咩
.......

死真理...
係度扮高手
又唔知自己垃圾

tst搞到家下咁都拜佢所賜!!!

離線francis
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-05-12
tst e+幾好呀,人又多返!

放迪倫acc
離線r186780
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-05-16
.............................
好可愛