切換到寬版
  • 1881閱讀
  • 22回復

[求助]約翰屈機? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線bcheung

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-02-24
想問下大家:係更新完之後,有人話約翰變得屈機…  甘想問下約翰屈機屈係邊?小弟連玩兩日都仲未知而家約翰點屈法…… sTOFw;v%  
sX'nn   
唔該晒大家
歡迎大家黎我間店! http://ibbs.hk/read.php?tid=79659多謝多謝!
離線555888
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2010-02-24
應該係破邪同氣旋
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2010-02-24
引用樓主bcheung於2010-02-24 16:17發表的 約翰屈機? : km9Gwg/zT  
想問下大家:係更新完之後,有人話約翰變得屈機…  甘想問下約翰屈機屈係邊?小弟連玩兩日都仲未知而家約翰點屈法……
唔該晒大家
t-'I`I  
想知的話可以同我約翰V一場就知+_+ k&WUv0  
... ~o:rM/!Ba  
講笑的.. >?^~s(t  
先用破邪爆破波打飛敵人.. ,jAx%]@,I  
算好時間,再用一次破邪爆破波.. W,xi> 5k  
咁敵人又會彈返上去.. AmP#'U5  
不停重複呢點咁就好多人話您屈招的了+_+
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線555888
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2010-02-24
引用第2樓魔法使命於2010-02-24 16:24發表的  :
想知的話可以同我約翰V一場就知+_+ 7\7Brw4  
... @ A~B ,  
講笑的.. JcvHJ0X~a  
先用破邪爆破波打飛敵人.. [ 4?cM\_u@  
.......
@+0@BO1 2  
吾會閃?
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2010-02-24
引用第3樓555888於2010-02-24 16:43發表的 :
吾會閃?
~,1-$#R  
打到閃為止... nK?k<  
試過可以接到7次就閃...
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2010-02-24
引用樓主bcheung於2010-02-24 16:17發表的 約翰屈機? : 2G:{FY  
想問下大家:係更新完之後,有人話約翰變得屈機…  甘想問下約翰屈機屈係邊?小弟連玩兩日都仲未知而家約翰點屈法……
唔該晒大家
O,xAu}6f+  
屈在遠攻吧... &<#BsFz  
近攻比u1改廢...
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2010-02-24
引用第5樓tommywu於2010-02-24 16:53發表的 :
屈在遠攻吧... J1ro\"  
近攻比u1改廢...
mt]YY<l  
NONONO.. b6$A@b  
時律高攻+_+
離線555888
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2010-02-24
引用第4樓魔法使命於2010-02-24 16:49發表的  :
打到閃為止... j-E>*N}-_  
試過可以接到7次就閃...
ZlXs7 &_  
扣幾多?
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2010-02-24
引用第7樓555888於2010-02-24 16:57發表的 :
扣幾多?
:v48y.Ij7s  
至少扣1/3+_+
離線6696。魂
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2010-02-24
引用第8樓魔法使命於2010-02-24 17:06發表的  :
至少扣1/3+_+
( KrIMZ  
被打個人幾血幾防+_?
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2010-02-24
引用第9樓6696。魂於2010-02-24 18:02發表的 :
被打個人幾血幾防+_?
.C1^QY-wL  
如果冇錯的話.. zUh(b= ,  
好似係1000+_+
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2010-02-24
引用第6樓魔法使命於2010-02-24 16:54發表的  :
NONONO.. (j '[t  
時律高攻+_+
<AB]FBo(  
起手好似幾慢下........
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2010-02-24
引用第10樓魔法使命於2010-02-24 18:08發表的  :
如果冇錯的話.. )`5=6i  
好似係1000+_+
WJU[+|J  
唉....都是魔仔對約翰的認識比我深 D;! aix3  
ps : 我到而家仲未知時律改左咩.....不是真是只是改左起手嗎.... 1|XC$0  
引用樓主bcheung於2010-02-24 16:17發表的 約翰屈機? : rO[ Zx' a  
想問下大家:係更新完之後,有人話約翰變得屈機…  甘想問下約翰屈機屈係邊?小弟連玩兩日都仲未知而家約翰點屈法…… _z6" C8W  
68QA%m'J  
唔該晒大家
/ NB;eV?  
你的問題應該是呢個 , 即是要對比下改前改後 g9G 8;  
f#3!Q!C^  
打關方面除左較屈的關(如戰回)基本上都足以應付 G[l NgVbU@  
而vs方面 , 氣旋命中率高了 , 爆破波由易避變左人地用左都不知 , 破邪彈速度加快 ^kh@AgG^  
破邪結界仍有阻嚇作用<---不過我vs不多用 , 時律仍是三好(格招好<---起手外 , 破招好 , 力量好) , 最後我最鐘意用的奧義格招力極強<----空裝外  2p;N|V  
q[ 5&  
總括而言 , 約翰整體能力上升 , 治療外~
離線stevengh
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2010-02-24
引用第12樓光之使者於2010-02-24 23:19發表的  :
你的問題應該是呢個 , 即是要對比下改前改後
打關方面除左較屈的關(如戰回)基本上都足以應付 t`eUD>\  
而vs方面 , 氣旋命中率高了 , 爆破波由易避變左人地用左都不知 , 破邪彈速度加快 D&nVkZP>  
.......
~-zch=+u  
咁係我就鐘意以前個破邪結界多D $|n#L6k   
起碼真係結界,人地入唔到黎 +"F9yb  
宜家個個防一防(格)就入到 >Qold7 M  
雖然攻高左,打關比怪圍,用呢招變到解唔到圍
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2010-02-24
引用第13樓stevengh於2010-02-24 23:23發表的  :
咁係我就鐘意以前個破邪結界多D sm>5n_Vw  
起碼真係結界,人地入唔到黎 [K4wd%+  
宜家個個防一防(格)就入到 l1MVC@'pvP  
雖然攻高左,打關比怪圍,用呢招變到解唔到圍
/Xo8 kC  
唉.....想起當時他開始改招 , 我就講過要改的應該是vs模式的限制 , 不是技能本身 !=yNj6_f  
算啦.....不想重複以前的說話了....
離線靈鳥§月
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2010-02-24
引用第2樓魔法使命於2010-02-24 16:24發表的  :
想知的話可以同我約翰V一場就知+_+ "xK#%eJjWd  
... [)wLji7MK  
講笑的.. :Ou[LF.O  
先用破邪爆破波打飛敵人.. BD.>aAi!  
.......
_< LJQ  
但如果一口氣三粒不是會即閃嗎-_-? K}j["p<!  
爆破波好似係絕對破防招來的... i] I{7k  
分施閃也被破... 49?wEm#  
我通常彈起後放粒破邪彈再對準在空中的人的影子出結界...(粒破邪彈博好彩中...)
超平收woody1轉招同異信,
講明係超平收A_A
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2010-02-24
引用第12樓光之使者於2010-02-24 23:19發表的 :
唉....都是魔仔對約翰的認識比我深 S 9E<)L  
ps : 我到而家仲未知時律改左咩.....不是真是只是改左起手嗎....   ZK`x(h{p)  
\=j| ju3  
{ 4B7a6  
不敢當+_+ p]Q(Z  
我只知約翰除左改左出招方法外.. @N6KZn |R  
攻擊力也大幅提升了.. &G aI  
正常的一隻600防人物全食我一招時律的話即可秒殺... (Eo#oX  
神點/1000防例外.. -c p)aH)  
以前的時律攻擊力不算太高... bJB* w  
而家全食的話可以比氣旋更有威脅性.... lTJM}K  
7!q.MOYm  
引用第15樓靈鳥§月於2010-02-24 23:28發表的 : }b / G{92  
[p96H)8YU  
但如果一口氣三粒不是會即閃嗎-_-? ^w~Utx4  
爆破波好似係絕對破防招來的... A{ Ejk|  
分施閃也被破... |^t8ct?x~  
我通常彈起後放粒破邪彈再對準在空中的人的影子出結界...(粒破邪彈博好彩中...)
Y 9~z7  
我則係彈空之後對準時間可接氣旋...
[ 魔法使命在2010-02-24 23:49重新編輯此帖 ]
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2010-02-24
引用第16樓魔法使命於2010-02-24 23:43發表的  :
不敢當+_+ =~f\m:Y  
我只知約翰除左改左出招方法外.. l@OY8z-_  
攻擊力也大幅提升了.. C[xY 0<^B  
.......
3pF7} P  
really ? 就是開始到而家都覺得時律改左之後全中hit數好似少左.... %P2l@}?a  
攻擊力就不知 ~ h vO  
88l\8k4r  
ps :找到好野++ (q]_&%yW  
http://ibbs.hk/read.php?tid=81044&fpage=0&toread=&page=6 G (o9*m1  
117樓的最後感想 ~ GWvw<`4  
你而家又有沒咩感想XD?
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2010-02-25
引用第17樓光之使者於2010-02-24 23:51發表的 :
really ? 就是開始到而家都覺得時律改左之後全中hit數好似少左.... 5a-x$Qb9  
攻擊力就不知 ~
ps :找到好野++ h 8xcq#  
.......
Gp{,v  
+_+ wF X9F3m  
那時候對約翰的認識不太深.. 2t4\L 3  
可能主要原因係因為破邪結界的改動吧... <.mH-Y5i  
所以才彈出呢句吧... !E_Zh*lgm  
a'-u(Bw  
新感想 
離線désiré
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2010-02-25
John   D招應該氣旋同破邪最屈機 veHe   
不過佢D招唔高攻-    -
快速回復