切換到寬版
  • 2629閱讀
  • 47回復

[求助]已解決 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線靚仔俠
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2009-08-03
1LV打150LV 打win佢
收太陽彈
離線☆怒☆

發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2009-08-03
引用第17樓tomkwok12於2009-08-02 21:38發表的  :
你5比人用鳳劍架
1DAU *^-  
用鳳劍又點? nZ'jjS[!  
咪又係打成世 qCrpc=  
(暗示)真多bug呀~.~
離線黑旋影

發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2009-08-03
引用第16樓☆怒☆於2009-08-02 21:26發表的  : x 4LPrF1  
1lv打150lv既話 <uFj5.  
打成世都打唔完 !+Y+P?  
(暗示這post)通常見意1lv打150lv都係用bug
lcpiCZ  
下-口- 我1LV 打150LV 31場變尊者la bo -.-
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2009-08-03
引用第16樓☆怒☆於2009-08-02 21:26發表的 : Pq{p\Qkj  
1lv打150lv既話  )OQ<H.X  
打成世都打唔完 [%6)  
74 )G.!  
1lv打150lv都係用bugx)?你冇野呀 用大劍扣唔得架?我鍾意整埋隻龐士兵出黎幫手打 唔得? 有d人物1lv用到皇衣 用埋香包你同我講唔夠打?(笑
離線☆怒☆

發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2009-08-04
引用第23樓d523d323於2009-08-03 21:47發表的  :
1lv打150lv都係用bugx)?你冇野呀 用大劍扣唔得架?我鍾意整埋隻龐士兵出黎幫手打 唔得? 有d人物1lv用到皇衣 用埋香包你同我講唔夠打?(笑
{5%d#|?  
1lv打150lv上 ;9ChBA  
問題首先就係冇得學技 冇得配點 fWri7|"0h  
就算用咩武器都好 S ^EAE]  
咪快得果DD  <|82)hO  
不過都係要打好耐 Wy-y-wi:p  
重有 i -@V  
你用召書召出黎既野既實力係會跟番你個lv而去平衡番 Ix@B*Xz:`  
1lv用召書同人vs=冇召過咁制 2@ZRz%(Oa&  
仲有 皇衣+600攻 w2('75$J  
係就係打快左 zA3r&stN+  
不過1個150lv冇配錯點通常都有600防3000血 i`vy<Dvpz  
你用皇衣的確唔洗打成世 cg9}T[A  
但係都要打半世 @B(E&  
最大問題就係 A9"!=/~  
你估隻隻人物一開始就夠900血可以用到皇衣 n^5Q f\o  
加上樓主冇講明係咩人物 `f~$h?}3-@  
所以你點知樓主用既人物or其他人用既人物係夠900血? q0vZR"y  
(暗示)通常用bug既人係特別想反駁我既說話=]
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2009-08-04
引用第24樓☆怒☆於2009-08-04 10:45發表的  :
1lv打150lv上 SBDGms  
問題首先就係冇得學技 冇得配點 x# zj0vI-8  
就算用咩武器都好 HJ0;BD.]  
咪快得果DD o90g;Vog  
.......
T{"Ur :p  
LFO入面有地下格鬥城呢個vs場:) `YE= B{q  
你唔知我5怪你:) bX(/2_l  
講咁多廢話介紹冇用:) [m 6+I9  
其實呢鳳凰大劍打五主ge150幾lv升好快就得:) 3 v.8  
五主ge150lv d血得1800幾到. 84Wca H  
(明示)通常d用bug ge人先會講咁多廢話話人地用bug自已5用:)
[ saizen在2009-08-04 11:07重新編輯此帖 ]
敗者無一死 將來富如山
離線☆怒☆

發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2009-08-04
引用第25樓saizen於2009-08-04 11:00發表的  :
LFO入面有地下格鬥城呢個vs場:) t&=bW<6  
你唔知我5怪你:) ^L)3O|6c  
講咁多廢話介紹冇用:) HR8YPU5  
其實呢鳳凰大劍打五主ge150幾lv升好快就得:) ecJjE 56P  
.......
a{^z= =  
.PVYYhrt  
其實我早就知 .S#i/A'x  
我都係咁升名聲(雙開) %7aJSuQN%  
只不過係D人係咁指明1lv打150lv 7z1@XO<D  
又冇講開咩場 DT>`.y%2W  
通常提意1lv打150lv 但又冇講咩場 都係唔知有依個自殺場 LTo!DUi`  
so通常見意1lv打150lv果D都係用BUG D})/2O p   
升名聲一係3開 一係雙開(自殺場) eZ]r"_?  
(坦白)通常用bug既都鍾意反駁我既論句=]
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2009-08-04
引用第26樓☆怒☆於2009-08-04 12:08發表的 :
9ETdO,L)f  
其實我早就知 'h6G"=+  
我都係咁升名聲(雙開) ?r &~(<^z  
只不過係D人係咁指明1lv打150lv u uFQTx))  
.......
y4p"LD5%^  
1lv打150lv用鳳劍有幾難:) vW*Mf}=  
可能你慣左快升炸:) J0R{|]W8  
宜家d人咁鐘意馬後炮:) &0Y |pY  
講真d人5識睇更新咩:) diM*jN#  
無謂隨便就下結論話全部人5知:) MDIPoS3BRa  
(坦白)通常用bug既都鍾意反駁我既論句=]
}6%\/d1~ 6  
驚人反駁你5識點答炸:) 'G % ]/'_U  
淆咪淆囉.=
[ saizen在2009-08-04 12:28重新編輯此帖 ]
敗者無一死 將來富如山
離線☆怒☆

發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2009-08-04
引用第27樓saizen於2009-08-04 12:18發表的  :
1lv打150lv用鳳劍有幾難:) b9?Vpu`?  
可能你慣左快升炸:) o(54 A['  
宜家d人咁鐘意馬後炮:) 8|i<4>  
講真d人5識睇更新咩:) J#@+1 Nt  
無謂隨便就下結論話全部人5知:) XHgW9;M!  
"X?Zw$gRud  
你唔知情屈我 .%W.uF^  
我都算啦 INk|NEX  
如果你唔3開or唔開自殺場 pg,JYn  
用鳳劍?有排打 .@;5"  
我係引用人地講既野 G1zP^ogk  
再依據人地既說話去分析 GYJ j$'  
再者 你眼見D人係咁講1lv打150lv有咩感想? ft{i6}  
原全冇講過詳情 L* 6<h  
唔通真係開道場慢慢打? #] Do_Z  
講真所以人都會睇更新咩:)  rB(Q)N  
無謂隨便就下結論話全部人知:) W95q1f# 7  
引用第27樓saizen於2009-08-04 12:18發表的  : 86qQ"=v  
Q-G8Fo%#,E  
驚人反駁你5識點答炸:) i[.7 8K-s  
淆咪淆囉:)
lQ [JA[  
咁你慢慢=] 0$y HO2 f  
見到你真係淆晒=](說笑XD) }7fzEo`g  
NX;{L#lQ  
啊!仲有 kwS[,Qy\  
我呢幾日先玩番LFO 3|3ad'  
我一玩番LFO就見到有新場 e cvZwL  
so對戰場既新場 我都有入過去睇晒 Y<@_d  
我真係一早就知道了=]
[ ☆怒☆在2009-08-04 12:39重新編輯此帖 ]
離線wuyiuchun
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2009-08-04
雙開屈自己個150LV上 V*6&GM&  
就升到啦
離線a布
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2009-08-04
停子罵戰吧! YE@!`!`d:  
---------------------------- _1\H{x  
1lv打150就可以了!
離線☆怒☆

發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2009-08-04
引用第30樓a布於2009-08-04 13:02發表的  : 6rzXM`cs  
停子罵戰吧! ais"xm<V  
---------------------------- vC!}%sxVw_  
L [7Aa"R  
止=卜一2 l8ZzKb-  
又係1lv打150lv D7b] ;Nf\  
講下點打法仲實際啦...
離線@@俠俠@@

發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2009-08-04
引用第30樓a布於2009-08-04 13:02發表的  : W9ZfD~(3-  
停子罵戰吧! A[F tPk{k  
---------------------------- XUrxnJ4  
9K\A4F}  
幾時有罵過? G G]4g)O5  
咁好笑既
離線§影
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2009-08-04
引用第16樓☆怒☆於2009-08-02 21:26發表的  : oDtgB O<  
1lv打150lv既話 \OV><|Lkh  
打成世都打唔完 IUt/V^  
VM 3~W  
我笑了,我用奧龍用裝+晝夜刃打唔完,真好笑
離線☆怒☆

發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2009-08-04
引用第33樓§影於2009-08-04 14:14發表的  :
[;?CO<  
呢個類似既問題 | z 1  
我已經答左 NNOemTh  
請看24樓 oGtz*AP%  
我都覺得好好笑^^
離線§影
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2009-08-04
引用第34樓☆怒☆於2009-08-04 14:17發表的  :
呢個類似既問題 y#B4m`9  
我已經答左 ^t 2b`n60  
請看24樓 ;h7W(NO~z  
我都覺得好好笑^^
aVE/qXB  
好笑,用香包唔夠900hp用唔到?晝夜刃好扣mp?
離線☆怒☆

發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2009-08-04
引用第35樓§影於2009-08-04 14:20發表的  :
KX^!t3l6  
真係好好笑^.^ GTocN1,Z~a  
我幾時講過香包 #ULzh&yO  
我講緊皇衣  [KW9J}]  
你係咪睇唔明我24樓既答案呀?(笑
離線§影
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2009-08-04
引用第36樓☆怒☆於2009-08-04 15:00發表的  :
真係好好笑^.^ o(@^V!}V  
我幾時講過香包 |!xqkmX  
我講緊皇衣  Y.#:l<  
}_h 2:^n  
我幾時同你講緊皇衣>.<
離線☆怒☆

發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2009-08-04
引用第37樓§影於2009-08-04 15:03發表的  :
m; m4/z3U  
你自己講錯左D咩都唔記得orz.... qh~S)^zFJ  
唔記得唔緊要 ^|h})OHV  
引用番比你睇^.^ `|g*T~; kC  
I DtGtkF  
引用第33樓§影於2009-08-04 14:14發表的  : 7s'r3}B`  
b}5hqIy  
7EukrE<b'  
引用第34樓☆怒☆於2009-08-04 14:17發表的  : J3#  
`DcZpd.n  
呢個類似既問題 8A3!XA  
我已經答左 yct^AN|%  
請看24樓 c!}f\ ]D  
我都覺得好好笑^^
*Zi:^<hv  
]U,f}T"e  
引用第35樓§影於2009-08-04 14:20發表的  : b|z_1j6U  
KgMW  
引用第36樓☆怒☆於2009-08-04 15:00發表的  : (>gAnebN L  
YQk<1./}I  
真係好好笑^.^ "lJ [H=\  
我幾時講過香包 nkvkHh  
我講緊皇衣 FtL{ f=  
+r 2\v  
引用第37樓§影於2009-08-04 15:03發表的  : GMO|A.bzzN  
-U/m  
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2009-08-04
引用第28樓☆怒☆於2009-08-04 12:30發表的  :
咁你慢慢=] E Fx@O  
見到你真係淆晒=](說笑XD)
啊!仲有 W*xz 0  
.......
3ee?B~Tun  
點解你一口咬定d人用bug升:)? VvO/  
你岩岩玩番5怪你無知. U 6y ;V  
之前未更新新場果陣我都好想知其他人點升:) m*h, <,}-+  
講真有好多人都未必三開到. QcQ:hHF  
講真我之前都係用鳳凰大劍開道場屈自已d150lv.  'S f  
茱迪1lv用鳳凰大劍屈個米兒150lv 1500hp, H:ar&o#(  
1分-1分半鐘就升2000幾名聲. >o\[?QvP  
你估個個人都可以三開咩. `NC{+A  
之前又冇地格場.咁d人咪用鳳凰大劍升囉. !Z7 ~R sdm  
屈10場到就戰將.最多咪哂10分鐘到. eTc0u;{V  
咁就叫勁慢咩? }31z 35  
我反而覺得你咁都等5到係因為你慣左用bug升掛. Sdc;jK 9d!  
咁一定好快架. [`^x;*C  
仲有鳳凰大劍係好多冷角升lv一定用的. 89B1\ff  
佢攻擊力不知幾強. 你5識唔好話把鳳凰大劍廢la. K/ q:aMq  
口口聲聲話人地bug. 證據都冇. edPnC {?s  
有論點冇論據喎. B 0%kq7>g  
最睇5過眼就係d人認為某d人做ge野冇用同廢. ,=tVa])  
係到扮哂野. uOEFb  
真到宜家鳳凰大劍都係好用ge升lv武器. 3<x_[0v`K1  
上面全屬個人意見.
[ saizen在2009-08-04 16:43重新編輯此帖 ]
敗者無一死 將來富如山
快速回復
限100 字節

上一個 下一個