切換到寬版
  • 5644閱讀
  • 50回復

[遊戲手繪圖][大師級作品][超現實主義]帥帥的迪雲 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線chiutszchun
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2009-03-16
引用第39樓rockmanox於2009-03-16 19:56發表的  : &rq{v!=7  
不如我地叫牙歷同炎‧龍禁佢言重好啦,唔想哂時間
g;p)n  
`|e!Kq?#Q  
畫下畫都要禁言 KJhN J  
仲要係你地有心挑罵戰 G&{HTYP  
eBW=^B"y+  
我只係好心分享下我概藝術 !-]C;9 Zd  
就比人用有色眼鏡看待 =J'P.  
Qu*1g(el!o  
pJpNO$$w  
畫得樣衰冇罪 Z)< wv&K  
所以畫得靚就更加冇罪!!!
離線namnam1997
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2009-03-16
你畫到個迪雲好好不過個頭點解係正方形???????
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2009-03-16
引用第41樓namnam1997於2009-03-16 20:03發表的  : +Ghi}v  
你畫到個迪雲好好不過個頭點解係正方形???????
T|4snU2M  
~hX-u8Ul'N  
有意思的 2!&pEqs  
四四方方公公整整就好似迪雲做事有規有舉咁
離線戰.tom
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2009-03-16
引用第42樓chiutszchun於2009-03-16 20:05發表的  :
有意思的 D!3{gV#  
四四方方公公整整就好似迪雲做事有規有舉咁
[/9(NUf  
a -0cN 9  
甘你咪好有意思 你個正方形人
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2009-03-16
引用第43樓戰.tom於2009-03-16 21:17發表的  :
甘你咪好有意思 你個正方形人
HtBF=Boq  
Xa,&ef&q  
55 AlX3Wv }  
F? ]N8W  
米兒最岩圓形 g:~+P e  
做人處事都咁圓滑得體^^
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2009-03-16
引用第38樓chiutszchun於2009-03-16 19:51發表的  :
不就是麻 版主都鐘意挑罵戰^3^                                    ←注意﹕唔好自認 h}6_ybmZ  
操詞又唔得體 話人膠 又話人青山                                 ←注意﹕唔好自認 eV;me>,  
好影響版主團概聲譽                                                       ←注意﹕唔好自認 y^s1t2]%  
.......
n t HT  
意思都係話你膠姐=] j jY{Uq  
版主都係人 Vyt E  
比你咁樣挑釁法我會唔火? *{[d%B<lp  
膠登仔 P|}\/}{`  
我無話人膠 L8P 36]>  
我話粒膠係膠乍嘛 uPU#c\  
引用你未必話你=] d]7*mzw^j  
請不要自認(學番你) S aNN;X0  
ibbs唔係話唔好發無聊野咩?           咪自認 TzF0/T!  
唔係話挑釁既人要扣分咩?                  咪自認 Czu1)y  
唔係話罵人既人要禁言咩?                  咪自認 {j@+h%sF>+  
好影響外人對我係ibbs會員是否白目的看法                咪自認 # "r kuDO  
人地會以為我地係青山論壇              咪自認 (#u{ U=  
人地以為我地同高登結盟                 咪自認 }tR'Hz2  
p7[(z  
K%2I  
又會有人咁唔知醜話自己幅畫靚      咪自認
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2009-03-16
引用第45樓糯米滋於2009-03-16 21:21發表的  :
意思都係話你膠姐=] G5u meqYC  
版主都係人 p">WK<N  
比你咁樣挑釁法我會唔火? &#,v_B)a_E  
膠登仔
E{oB2;P  
S w "|iBZ@  
我有挑釁你咩 >< bL MkPty  
你唔入黎挑釁我點會咁講野 -x?Hj/  
唔好乜都屈我喇版主~.~ J/[7d?hI/  
Ij,Yuo  
我會冇喇喇係到串你~.~? I+~\ w N  
咪又係你入黎挑釁人先比人___咩姐 ">,K1:(D  
'\'7yN'  
版主做事點可以咁樣嫁.,,...... +gNX7xuY  
學下炎.龍喇
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2009-03-16
引用第46樓chiutszchun於2009-03-16 21:22發表的  :
我有挑釁你咩 >< GJ>ypEWo  
你唔入黎挑釁我點會咁講野 !,R  
唔好乜都屈我喇版主~.~ &gJW6 <  
.......
Y` q!V=  
我講事實 YpiRF+G  
你畫成咁預左比人罵 *.,8,e8Vq  
唔想比人罵就唔好貼 6T]Q.\5BZ  
就係咁簡單 rr>IKyI'  
學炎龍? Sn0Xl3yr  
大家唔係守果一區 A` =]RJ  
同埋如果炎龍對住個咁既膠佬(唔好自認) Z{ %Uw;d  
相信都會火滾
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2009-03-16
引用第47樓糯米滋於2009-03-16 21:27發表的  :
我講事實 Ty)gPh6O  
你畫成咁預左比人罵   _.u~)Q `6  
唔想比人罵就唔好貼   *sIi$1vHu  
就係咁簡單   >:="?'N5l!  
學炎龍? 9c#L{in  
大家唔係守果一區 C,V|TF.i2  
同埋如果炎龍對住個咁既膠佬(唔好自認) 相信都會火滾 h<t<]i'  
.......
.n?5}s+q  
^!N;F"  
我想你理解一點~_~ rjfc.l#v  
會員可以批評我概作品 ?U7&R%Lh`  
不過就唔可以罵 &pa)Ee>  
原因係挑釁成份=] I #Arr#%  
':5U&  
如果有人話我串佢 不如叫佢自己唔好先回貼串人=] no自認plx *9\oD~2Y  
V*0Y_T{_  
26 27樓都好好的..~ {9y9Kr|(P:  
[R roHXdk+  
不過32樓就出口罵人lu^&^ OFJJ-4[_3  
3 ATN?V@  
好明顥唔係畫得唔好罵人 K+(m'3`  
係唔夠人講罵人 6,sR avs  
Y; ~EcM  
D7 8) 4>X  
Z?.:5#  
對住膠佬都會發火 0b!fWS?,k0  
姐係果個版主未夠料囉 \Qe'?LRu{  
見到膠佬都唔識處理 Nj! R9N  
成個廢柴版主咁 FZ;Y vdX6  
VKl~oFKXJ  
你話你唔係^^
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2009-03-16
引用第48樓chiutszchun於2009-03-16 21:31發表的  :
我想你理解一點~_~ >-o?S O(M,  
會員可以批評我概作品 YQlpk@X`2  
不過就唔可以罵 !YuO N6{)  
.......
tFb|y+  
呢d係你個人觀感 * S+7BdP  
我寸完你你乜都話我錯 hU=f?jo/  
我廢柴都做到版主 ]7Xs=>"Iw  
做唔到版主咪連廢柴都不如?!(小心被圍) `qQQQ.K7)z  
果條垃圾做膠佬就得(唔好自認) 7ipY*DT8  
6M2i? c  
你都識話我唔回貼 vCrWA-q#  
咁你唔好回就最簡單=] -F~9f>  
想人做前自己先做 *>R/(Q  
@idp8J [td  
對住膠佬會發火係因為我係人 ]Y/pSwnV  
我有感情 crF9,p  
比條膠佬人身攻擊都咁 [9##Kb  
唔嬲? zjhR9  
好難 8I|1P l  
J0{WqA.P  
我唔係守果區 xfZ9&g  
如果你係我區咁樣玩我會第1個扣分
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2009-03-16
鎖帖算了-_-
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/