切換到寬版
  • 1322閱讀
  • 35回復

應唔應該反抗??? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線cyrus9090

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-08-20
— 本帖被 chy2003 執行鎖定操作(2008-08-22) —
首先,講講u1D賤野先:
最重要★1.動漫完左一陣,昆完錢就話封ac
2.乜都唔理,話封就封(例:不知情下收左人地copy的eq同比個ac人代升時佢bug左)
3.一次機會都冇  冇得解凍(賤)

MHP3^^
離線freeze99

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-08-20
下...冇用比人封殺左冇得解?!
(我實!@#$%佢)
離線邪惡檸檬

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-08-20
U1想咁做
做小動作阻止到?
離線王子少軒
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-08-20
反抗都冇用啦!!!
你認為U1會理咩?
流鼻血中.....
離線freeze99

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-08-20
其實,如果好多玩家唔玩
我諗對佢地財咯影響好大,佢真係以為呢件係小事黎??
離線x~~影月~~x
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-08-20
引用樓主cyrus9090於2008-08-20 15:09發表的 應唔應該反抗??? :
首先,講講u1D賤野先:
最重要★1.動漫完左一陣,昆完錢就話封ac
2.乜都唔理,話封就封(例:不知情下收左人地copy的eq同比個ac人代升時佢bug左)
3.一次機會都冇  冇得解凍(賤)
.......

100%
應該反抗
離線cyrus9090
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-08-20
引用第4樓freeze99於2008-08-20 15:15發表的  :
其實,如果好多玩家唔玩
我諗對佢地財咯影響好大,佢真係以為呢件係小事黎??

同意你的講法!! 我地全部唔玩 u1game反抗就得la
佢冇$搵就應該會解凍我地架la
原果真係冇得解凍 希望大家支持我
一齊反抗吧
MHP3^^
離線moscie
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-08-20
同樓主喱類人講多都無謂,自己做錯野死唔識數。
邊個叫你自己用bug,無話動漫前定後架,另外你用得bug就預左有日比人封。
仲有你自己用bug跟住話借比人玩?你自為禁就可以逃過被封?你估GM白痴?禁講人人玩bug人人都話「借」比人都得架啦!
離線freeze99

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-08-20
你估以為個個用bug??比人累個d點牙?個d叫抵死牙??
去完動漫後,比人升埋lv之後封左ac冇得解,咁係咪會預定比人封ac??
你認為佢咁做岩咩?
但係,有用ga竟然冇事,咁你話冇用個d點牙?
離線★pak☆
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-08-20
支持你地做既任何野-3-
離線魔界王道
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-08-20
你實死先過佢~"~冇用架喇
離線恩300
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-08-20
被人侵犯要叫唔好呀 罵我昆post來昆post啦
離線小聰_r
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-08-20
引用第7樓moscie於2008-08-20 15:20發表的  :
同樓主喱類人講多都無謂,自己做錯野死唔識數。
邊個叫你自己用bug,無話動漫前定後架,另外你用得bug就預左有日比人封。
仲有你自己用bug跟住話借比人玩?你自為禁就可以逃過被封?你估GM白痴?禁講人人玩bug人人都話「借」比人都得架啦!

你唔好係到抽水啦你
如果真係借左俾人升跟住人地bug點算?
你乜都唔知就唔好係度唯恐天下不亂咁啦
我都廢事講埋d唔應該講既野鬧你啦
離線chuihoyin
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-08-20
引用第8樓freeze99於2008-08-20 15:24發表的  :
去完動漫後,比人升埋lv之後封左ac冇得解,咁係咪會預定比人封ac??
你認為佢咁做岩咩?

你估動漫之前佢有人手咩
個個都話新故事新異轉新人物新包
動漫完左佢先有人手架?
你叫人升lv 佢bug lv真係可以叫做抵死
gm都話過唔好同人換卡/比ac人升lv架啦
離線moscie
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-08-20
引用第8樓freeze99於2008-08-20 15:24發表的  :
你認為佢咁做岩咩?

你喱個益智仔真係益智都爆,講真,真係抵死,仲要係抵X死果隻!
比人累?點比人累呀?比人累都係因為你貪心姐!
我夠由3.0開始玩啦!無用bug無比ac人幫升,依加一d事都無!
用bug d人自己抵死啦!仲嘈?反醒下啦!
離線chuihoyin
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-08-20
引用第12樓小聰_r於2008-08-20 15:28發表的  :
你唔好係到抽水啦你
如果真係借左俾人升跟住人地bug點算?
你乜都唔知就唔好係度唯恐天下不亂咁啦
我都廢事講埋d唔應該講既野鬧你啦

都係果句
邊個叫你借比人姐
離線chuihoyin
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-08-20
引用第14樓moscie於2008-08-20 15:29發表的  :
你喱個益智仔真係益智都爆,講真,真係抵死,仲要係抵X死果隻!
比人累?點比人累呀?比人累都係因為你貪心姐!
我夠由3.0開始玩啦!無用bug無比ac人幫升,依加一d事都無!
.......

係lo
由一開始用bug以經係唔得架啦
唔封=比你用bug
你地成日叫gm做野封bug

封左啦
你地又係到嘈
1條評分
離線freeze99

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-08-20
真好笑,幫人升lv個d好明顯累人lo~
咁如果比人封左ac,點牙??叫幫升個賠牙?
好明顯今次個問題係u1係bug修補方面唔完整啦!
同埋,如果係你自己個ac借比你ga最好fd玩佢又用bug咁點??
又或者你冇比人封,係咁講,咁等你比人封你會唔會咁講??
離線chuihoyin
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-08-20
引用第17樓freeze99於2008-08-20 15:35發表的  :
同埋,如果係你自己個ac借比你ga最好fd玩佢又用bug咁點??

都係果句
由此至終gm都叫你地唔好借ac比人
離線moscie
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-08-20
引用第17樓freeze99於2008-08-20 15:35發表的  :

我係你就打9你個所謂既最好fd啦!靠害!不過始終你都係有責任架!