切換到寬版
  • 2868閱讀
  • 42回復

[求助]我想問迪雲應該點打神母號? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線883516
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2009-08-16
最好搵人幫手打啦 一個人好難
離線承仔
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2009-08-16
你5好比佢拉遠功,行去佢到出真昇is ok
離線chankahei
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2009-08-16
引用第21樓承仔於2009-08-16 17:12發表的  : ,)L.^<  
你5好比佢拉遠功,行去佢到出真昇is ok
/KKX;L[D(  
我未行到去都被佢d浮游砲射死左
[ chankahei在2009-08-16 18:21重新編輯此帖 ]
賤價放絕猛/超旋/光流裂/天使擁 !!!
(全部面交,回帖後pm or add msn自出)
msn:[email protected]
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2009-08-17
引用第14樓放acc的人於2009-08-09 16:06發表的 : /n_H UY  
你用bug裝  咩都都1野 L|H{;r'  
n+i}>3'A  
仲有bug裝的嗎 ?QMs<  
回樓主:叫個迪倫/奧昇/亨利幫手吧 peak可以搵我/pika幫
離線883516
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2009-08-17
真昇連埋d炮一齊打應該ok
離線chankahei
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2009-08-17
引用第23樓d523d323於2009-08-17 22:42發表的  :
仲有bug裝的嗎 Mc6y'w  
回樓主:叫個迪倫/奧昇/亨利幫手吧 peak可以搵我/pika幫
4j *}|@x  
多曬你既好意,但係冇人入到我room的 qRFN@ID$  
仲有,果個應該係奧龍,唔係奧昇
離線chankahei
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2009-08-17
引用第24樓883516於2009-08-17 23:19發表的  : fo.m&mKgo  
真昇連埋d炮一齊打應該ok
Q-F9oZ*0  
真昇你要敵人係水平線上先打到,但係果d浮游砲係水平線上d,下d就可以開砲打你........ ~laZ(Bma);  
用爆烈真龍波得唔得?
離線tom10304
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2009-08-18
找奧龍150lv上
離線chankahei
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2009-08-18
引用第27樓tom10304於2009-08-18 16:16發表的  : Ax lFU~E4  
找奧龍150lv上
N-`;\  
我鬼唔知咩.........都話我間room冇人入到
離線川爻仔
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2009-08-18
狂用地龍波同終昇可以的
有送卡活動
http://ibbs.hk/read.php?tid=72947
離線毒吻皇后

發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2009-08-18
如果神母同迪雲既技術係一樣既話 ]A72) 1  
迪雲除屈招根本無勝算 qzA]2'~Q  
BwJ^_:(p~  
就算180up奧龍都冇100%信心羸神母 1N9< d,  
+Y)#yGUn  
招咩粒子球根本上玩哂 F|l`YtZZd  
高攻(係人都知) <* "pra{3  
有元力包圍 高防 w,Zx5bBg%  
就算命中自身 都一樣高防 5m^Hi} S _  
"f|(@a  
基本上神母只有粒子係主攻 58&{5YpS  
其他招唔可以話廢 但係中既機會都少 l]Ui@X  
絕大部分人都係死係粒子球下 pSQCT  
n<?SZ^X{,/  
就算得400攻 一下都可以打到普通異轉角色成1/4or up 5BHOHw D{  
範圍極大 命中率超高 hA*Z'.[  
C~{NKMeC/m  
仲有神母加點本身就係神 .vN%UNu  
100lv夠比唔少異轉角色 >AQ) x  
150lv(唔留點)就更加變血牛 @1v3-n=  
1t~FW-:  
未有異神母都咁大殺傷力 假如有異 600攻 其他人可以摺埋 {b'}:aMc  
A{z>D`d  
迪雲基本所有招都係近攻 _k_>aG23  
百烈拳 昇龍 超昇 氣功 真龍 打神母係廢的 "[*S?QO(L  
一招粒子球就清哂+反殺 - J"qrpZ^  
V)0[`zJ  
你出招唔可以同神母鬥撞 必輸 t/KcXM  
要用龍光炮(連出) 係佢出遠攻/粒子球 既時候係後面出 佢收手應該會中 5=Kq @[(4  
迪雲可以打基本得e d <rX \LwR  
-(\1r2 Y  
異轉我覺得冇乜用 就算終昇 唔係0距破唔到佢 佢一定格住反殺 [x!i* rW3  
如果佢識上下滾地 地龍波都冇乜用.... euV$2Fg  
<.,RBo  
4>4V-m\  
神母本身勁到笑左 迪雲打太難....
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2009-08-18
樓主可以召隻com出黎 引開冇注意 之後一路用龍光 一路飲mp水 w &p~0cA~  
(對 是奧龍不是奧昇-_-)
離線chankahei
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2009-08-18
我係講緊d浮游砲難打...................
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2009-08-18
引用第32樓chankahei於2009-08-18 22:22發表的 : @Tm`d ?^  
我係講緊d浮游砲難打...................
`?l3Ct*  
但你又話點打神母號 = =
離線chankahei
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2009-08-18
引用第33樓d523d323於2009-08-18 22:23發表的 :
但你又話點打神母號 = =
Zyu/|O g  
咁打神母號都要打埋係佢側邊果d浮游砲 Br!9x {q*  
其實而家最難打係果d浮游砲,如果淨係打神母號一個,勁易啦
離線65767548
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2009-08-18
如果唔禁招咪用真昇同佢打囉... vcv CD7MD  
禁招既話咪異轉同佢打-.-
收元力淨化器...放多個ac呀!!
我個post係
http://ibbs.hk/read.php?tid=69907
離線tomlaw1031
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2009-08-18
用技打佢:) 真龍追風xdd
離線包租公
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2009-08-20
全魔劍自己C晒
離線52052055
發帖