切換到寬版
  • 1276閱讀
  • 24回復

二日一夜路營感想 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線牙廉

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-10-21
岩岩番黎
去左個二日一夜既路營
我同傑都有去
就係係星期5既9點我地就出門口
1點去到MTR集合
去貝奧唔知邊忽
去到個陣都3點幾lu
正埋個營,都3點半
之後換哂落得水既杉
正直落水玩,d水ok正既,不過會冇啦啦比唔知咩電一野
不過唔係幾痛下,d水ok涷下,我地係咁玩水
d水好淺,去到‘好遠都企到,岩哂d唔識游水既人
不過依個camp既最on的地方出現了,我地個營勁遠
去個洗手間都成5分鐘,凸  沖涼又露天,涷都你奶媽都唔記得左
換杉又煩,玩完再沖完涼之後都6點幾7點lu,我地因為方便,
就正公仔面食,不過一來一回拎水都幾煩下,又冇飲水機,不過公仔面又點夠食呢
就去左小食店買野食,但係... 一見佢個價錢就o哂嘴
細細苞熱浪,7蚊凸  勁貴   唉  又冇野玩
仲有仲有,又到左依個camp入面最p街既,我同傑同(25佬)<--(我個fd)個營是比狗住既  入面勁多沙,垃圾周圍飛,勁亂  入面去你就知咩是
唉  冇計嫁 照訓囉     點知d8婆知我同25佬訓教  就狂用電筒照我地
教到我地冇得訓,又成日叫火捉呀,地震呀= =”好無奈
之後到左1點,2點  出去食湯圓,  ok好味
有個kai婆正左個成個手心咁大既湯圓= =”  勁o嘴
食完就訓  不過開始起風,  涷醒左6次    到左聽朝6點起身
又周圍行黎行去  到左9點又玩水= =”   玩到12點就汁野
個miss又話汁得耐,坐唔到班車,又食公仔面= =”
我地廢是食  咪去玩水,係咪正d水泥落傑,25佬,細粒婆個身  勁搞野個細粒婆我正一野 佢叫一野= =”  係咁喂哎,  又係咁捉蟹,玩到3點幾就坐車走  其實唔算太好玩
不過但係又唔知點解唔想走= =’  想再玩
1條評分

好可愛@w@
離線望咩望
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-10-22
2日1夜太小了--
不要因為完結而哭,要為曾經發生而微笑
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-10-22
無錯=.=
的確太小時間玩了~不過係星期6既深夜時間,令我畢生難忘咁開心
等我講下點解吧~
      大約係深夜3點幾既時候,得番我,阿羚,黑柴,光劍仲有個8婆未訓......因為太小人,無野玩既關係,我,羚,黑柴仲有光劍都係度傾計
阿羚座係我左手邊,傾傾下計既時候,阿羚無端端將佢個頭訓落我臂頭度=.=笑笑口,好甜既笑容咁訓落黎,之後我情下自禁咁樣....
「男」著佢,幫佢梳頭
個時既情況好似睇戲既拍拖時段咁,比三個導師睇著都唔放頭,訓係我臂頭1分鍾左右.......
覺得呢1分鍾真係好短,但係佢走都有原因,因為佢要去一去洗手間,叫我倍佢去....
到左番黎既時候,佢叫我入佢個營座下,傾下計~
個時我,黑柴都入左去~入去個時我唔係座,我係訓左係佢右手邊,同佢傾計啊,講下笑咁啊~
我話佢:搵將毛巾整著隻腳做咩姐?            佢:咩啊~我隻腳好凍啊ma~所以咪要咁整囉:)
講完之後我用好溫柔(可以話係用咸咸地既眼神=.=)既眼神望著佢........之後佢搵見「風嬲」姐著自己快面,好似怕醜咁既樣
我扯開佢見「風嬲」,佢眼金金咁望我,之後我又「男」著佢,「男」左10秒都無,佢慢慢咁推開左我隻手
巳經過左差唔多1個鍾,佢又要去洗手間了=.=
之後叫埋我倍佢去        番番黎既時候,黑柴同光劍都訓左覺了~正番我,羚,8婆三個人無無聊聊咁.....      羚同8婆入番自己個營
咁我無可能叫佢比我入佢地個營嫁ma,咁直接咩=.=
估唔到,唔洗我叫,阿羚就話:喂,xx傑(我真名)你過黎座下啦,得你一個人,過黎啦:)
我聽到佢咁講,當然用左極快既速度入左去,傾係營外傾左幾分鍾之後仲入埋去訓tim~
個時8婆仲未訓,雖然叫就叫佢做8婆,不過都算佢識做既~知道我溝女仲同阿羚傾計咩=.=佢令轉頭扮訓覺=_=
我訓左係度,同阿羚面對面咁傾計~    之後阿羚佢話好凍................          我問佢:你要唔要我見「風嬲」啊?要既話我比你用啦:)        佢話:唔洗啦多謝:)一陣間你比左我用,你凍親就唔好啦:)
其實我同佢唔單只傾計,仲「滅」佢快面「滅」左十幾次,佢快面每一個部位都比我摸過曬  
「滅」佢,唔反擊,唔話我,好聽話,有時笑笑口咁比我摸佢
到左5點幾,佢都眼訓了~我同佢兩個人,佢對著我個邊呢訓覺~
到左第二照早,佢唔同曬,串左,低能左,總之就係同夜晚「極」唔同,夜晚好好多N倍=.=
我都唔知點解會咁,不過我同二五佬都肯定佢係係照頭早扮野,扮大姐唔想比D男仔搞佢地

我最想既就係阿羚每日都係好似夜晚咁,同埋我好想由頭玩過,露營4日3夜就最好了~
K49
離線牙廉
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-10-22
都冇野玩夜晚
我所以先訓  如果唔係實玩通燒
悶到因為收哂皮 成點幾  留留長唔知做咩
咪同25佬訓= ="  本身諗住訓陣
一訓就訓到6點幾

好可愛@w@
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-10-22
引用第3樓牙廉於2007-10-22 21:38發表的  :
都冇野玩夜晚
我所以先訓  如果唔係實玩通燒
悶到因為收哂皮 成點幾  留留長唔知做咩
咪同25佬訓= ="  本身諗住訓陣
一訓就訓到6點幾

仲好講=  =
我問你地3點幾叫你地起身好唔好,結果得你一個起左身=  =
二五佬仲訓緊,光劍大叫火捉二五佬佢都係郁都唔郁下=  =
不過如果你兩個起左身,我就一定唔會同阿羚訓埋一齊=_=
你地兩個今次唔起身,幫到我好多了=_=
K49
離線牙廉
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-10-23
其實今次都唔係唔好玩既
如果下次再搞一定去

好可愛@w@
離線望咩望
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-10-23
很開心吧...(sading)
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-10-23
引用第5樓牙廉於2007-10-23 18:50發表的  :
其實今次都唔係唔好玩既
如果下次再搞一定去

一定啦+_+
咁正@@
下次我同阿恩訓=_=
二五佬同蔡頭,你?你就梗係同8婆一齊訓啦=_=
K49
離線牙廉
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-10-23
引用第7樓炎黃子孫於2007-10-23 19:29發表的  :
一定啦+_+
.......

收.皮啦= =”
我先唔同條死8婆訓

好可愛@w@
離線望咩望
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-10-24
邊個係8婆
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-10-24
引用第9樓望咩望於2007-10-24 09:26發表的  :
邊個係8婆

牙廉之前條女=_=
「極」好樣=_=
「極」唔煩=_=
仲勁低能tim=_=
「正女」一條+_+
近排仲發姣tim=  =
K49
離線狂影虎王
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-10-24
我晚晚同人訓嫁啦有咩出奇-,-
最平推前卡7蚊1張
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-10-24
引用第11樓狂影虎王於2007-10-24 20:36發表的  :
我晚晚同人訓嫁啦有咩出奇-,-

+_+
唔同得多了+_+
你同邊個訓?
K49
離線狂影虎王
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-10-24
引用第12樓炎黃子孫於2007-10-24 20:38發表的  :
+_+
.......

同同學囉-,-
同男同學囉-,-

玩除衫除褲遊戲-,-
最平推前卡7蚊1張
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-10-24
引用第13樓狂影虎王於2007-10-24 20:50發表的  :
同同學囉-,-
同男同學囉-,-
玩除衫除褲遊戲-,-

=  =
同我訓的,係個女仔來的=_=
係我前排鍾意既人+_+
極得意
呢排,牙廉個文章提到既「細粒」就係我e+條女了+_+
但係你........同男仔訓=  =
仲除3除褲tim=  =
人地以為你地係基佬=  =
K49
離線狂影虎王
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-10-24
引用第14樓炎黃子孫於2007-10-24 20:57發表的  :
=  =
.......

1床2人嗎?
有冇攪佢?咀佢?打佢?踢佢?插佢?郁佢?除佢D衫?問佢野?
除衫加除裙/褲?你呢?你有冇除衫/褲同佢訓?係咪得2個人?
有冇請佢飲野?食野?食煙?含雪茄?有冇搞佢D野?搞頭髮 ?
搞佢手手腳腳?搞佢下體?搞佢件衫?扯佢頭髮?叉佢?摸佢?
手淫佢?SM佢?扑佢?扑濕佢?搶佢野?搶佢銀包?搶佢D頭髮?
有冇同佢玩除衫仔遊戲?鋤D?賭牌?百家樂?賭馬?賭頭髮?
賭跑步?跳遠?跳樓?長跑定短跑?佢男定女?定人妖?前世有
冇同人訓過?佢係咪處女?佢有冇仔?佢老爸係咪你老爸?
定你屋企人?定朋友?定異性朋友?佢係你邊位?佢理唔理你?
佢夜晚個陣有冇除你D衫?你夜晚個陣都有冇除佢D衫?
有冇非禮佢?有冇?有冇打算食左佢?頂硬上?佢柒定靚嫁?

O- -問得太多了

我這個問題少年..
最平推前卡7蚊1張
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-10-24
引用第15樓狂影虎王於2007-10-24 21:13發表的  :
1床2人嗎?
.......

=  =
你應該會比人扣分/禁言=  =
你係話我e+條女?定係同我訓個個?
當然靚啦~兩個都靚@@
K49
離線大雄
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-10-24
引用第15樓狂影虎王於2007-10-24 21:13發表的  :
1床2人嗎?
.......

傻左啊咁都問得出=  =

引用第16樓炎黃子孫於2007-10-24 21:22發表的  :

=  =
你應該會比人扣分/禁言=  =
.......

細粒佢......只係身材問題姐+_+
GTA SA online
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-10-24
引用第17樓大雄於2007-10-24 23:45發表的  :
細粒佢......只係身材問題姐+_+

無錯
阿恩佢只係矮左小小姐=  =
15幾.......
K49
離線大雄
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-10-25
引用第18樓炎黃子孫於2007-10-24 23:59發表的  :
無錯[表情]
.......

都唔知你兩個點kiss=  =
你169,佢15幾=  =
do野都do唔到啦+_+
GTA SA online
快速回復
限100 字節

上一個 下一個