切換到寬版
  • 7458閱讀
  • 231回復

急放ac 150lv$100 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線青豆

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-08-28
'新開張':小商店★青豆
(從不昆人,有信心保證)可以電交

本店忠旨:係唔昆人,唔串人,唔屈人,唔講粗口同唔會吹人

換/收野,黑名單,白名單(post1)
交易紀錄(post2以上)
1.禁止講粗口
2.禁止串人
3.禁止吹人(換野時)
4.可以check左先換
5.只可以電交(我留家電你比卡先)
6.唔可以昆我
7.昆人立即入黑名單
8.串人立即入黑名單
9.請回之後再pm我
以上是一些溫馨小提示(c左先好add我換野)

有意請add我msn:[email protected]
如果昆卡的話不但會入黑名單仲會交由警察去處理(例如:我同你換卡換左比你你唔比我/我同你收卡叫你唔好用,你就用左)
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<(要換野先好add呀)>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
黑名單:
華麗心情(peak)昆9,串咀
悟地乂小虎(peak)昆9,串咀
新名稱(MSN)串咀
★一個人☆(peak)昆9
小豚(ibbs)昆9,話我屈佢
明哥仔(MSN)昆9
tonytonytony(ibbs)我等佢一個鍾都唔見佢,專門放飛機
無名(MSN)[email protected]佢專用不擇手段去昆人卡/屈人卡唔好同佢換野呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
白名單:
alex8868(peak)唔昆人
中毒超人(peak)好人,唔昆人
LFO升LV王(peak)唔昆人,人品好,信得過
alex德仔(peak)人品好,信得過我,次次都係佢先,唔昆人
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
本人唔玩LFO平放卡$50兩樣
如果放野比我的話請看看上面比           左的字

X-card=X,card=C,yahoo=Y,U1=U,序號=P

放AC:(可以講價)

亨利LV1+米兒LV150有u1+e-mail($100)即放 (亨利有漫雨冇異信/米兒有大天使,愛心轟炸,神之同魔光但冇異信)

!!多謝光臨!!    

[ 青豆在2010-07-26 17:42重新編輯此帖 ]
離線青豆
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-08-28
交易紀錄:
我用幫升換白色小店真虎同唯我(佢先)ok
我幫人串人換放ac的人漫天(我先)ok
我用巨大戰魂換alex2007超猛虎拳ex(佢先)ok
我用30天換新名稱(我先)唔ok(佢比個電係昆)
我用迪雲LV153+foxLV160+黑仔LV150換lfo魔人$500(面交)ok
我用虎牙換華麗心情亞真人物(我先)ok
我用奧龍人物+異信+狂獸換alex8868野(唔記得左係咩)(面交)ok
我用$50換中毒超人超虎斬(面交)ok
我用$70換中毒超人黑印+永恆信心+黑洞(面交)ok
我用幻人換人地絕地音超(面交)ok
我用$40換人地元化(面交)ok
我用魔獸之怒火換LFO升LV王皇e+黑石鞋+關譜(我先)ok
我用破雷+血肉模糊換LFO升LV王幫升(我先)ok
我用金光劍影換LFO升LV王幫升(我先)ok
我用星仔異信換人地EX異信(佢先)ok
我用霸王轟山拳換★一個人☆真昇(我先)唔ok我比昆
我用卓男異信同佛覺異信換明哥仔絕龍+魔骨+移劍(佢先)唔ok我比昆
我用$30換檸檬茶 鈞(佢先)OK
我用千擊換jacky悟地人物+動破(佢先)ok
我用悟地LV151+EX LV150換Ian$150(我先)唔ok
我用霍雷人物換細路$10(佢先)ok
我用虎牙+移劍換訓教大天使(我先)ok
我用一閃換tonytonytony$20(面交)
我用元化換小豚真狂虎斬(我先)唔ok我比昆
我用30天換LFO升LV王幫升(我先)ok
我用第一劍技換LFO升LV王愛心轟鳳凰一ser同戰車一ser(我先)ok
我用升級換LFO升LV王幫升(我先)ok
我用$60換我fd黃帝LV125ac有異信(佢先)ok
我用x牙換alex2007真狂虎+神之(佢先)ok
我用擎天換alex2007超虎(佢先)ok
我用女媧一ser換大邪神知由人物(佢先)ok
我用皇e換alex8868game錢5000m(佢先)ok
我用野換chun9540迪倫acLV89(面交)ok
我用后羿換LFO升LV王幫升(我先)ok
我用黑仔人物換win魔光(佢先)ok
我用幫升1-150lv換小娜X卡(我先)ok
[ 青豆在2009-12-31 15:44重新編輯此帖 ]
離線謝安琪kay
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-08-28
要唔要黑幕
離線alex2007
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-08-28
超猛虎拳EX  or 滅絕人性換你巨大戰魂 ok ?
Just always be noob
離線青豆
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-08-28
引用第2樓謝安琪kay於2009-08-28 13:32發表的  :
要唔要黑幕

我有
離線青豆
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-08-28
推推......
離線光之龍翼
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-08-28
羅剎地獄 換 元力淨化器ok??
pm我

樓主留言:

ok!請add我

離線青豆
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-08-28
引用第6樓光之龍翼於2009-08-28 13:40發表的  :
羅剎地獄 換 元力淨化器ok??
pm我

ok
請add我msn傾
離線alex2007
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-08-28
成功,如果再有我岩的野,再搵你 ^ ^
Just always be noob
離線青豆
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-08-28
引用第8樓alex2007於2009-08-28 13:54發表的  :
成功,如果再有我岩的野,再搵你 ^ ^

ok
離線青豆
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2009-08-28
推推推...........................
離線hotcat
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2009-08-28
佛覺異信幾錢?
離線青豆
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2009-08-28
引用第11樓hotcat於2009-08-28 18:26發表的  :
佛覺異信幾錢?

$40 ok?
離線hotcat
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2009-08-28
引用第12樓青豆於2009-08-28 18:30發表的  :
$40 ok?

那不了
離線aaronlam
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2009-08-28
i have 迪雲人物+異信 pm me
[ aaronlam在2009-08-28 18:57重新編輯此帖 ]
離線aaronlam
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2009-08-28
i want 佛覺異信 ok
離線marcusyu
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2009-08-28
引用第14樓aaronlam於2009-08-28 18:51發表的  :
i have 迪倫人物+異信 pm me

樓主小心呀..昆狗黎嫁  http://ibbs.hk/read.php?tid=85664
離線青豆
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2009-08-28
引用第16樓marcusyu於2009-08-28 18:52發表的  :
樓主小心呀..昆狗黎嫁  http://ibbs.hk/read.php?tid=85664

thx
離線chun9540
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2009-08-28
引用第14樓aaronlam於2009-08-28 18:51發表的  :
i have 迪雲人物+異信 pm me

昆完一個仲唔夠 唉 貪心無比
離線青豆
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2009-08-28
引用第18樓chun9540於2009-08-28 19:21發表的  :
昆完一個仲唔夠 唉 貪心無比

佢昆過你咩
快速回復
限100 字節

上一個 下一個