切換到寬版
  • 2626閱讀
  • 39回復

TST的昆狗王PK仔★霍雷昆左好多人,小心!係在tst的昆狗王 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線哈哈

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-03-24
在TST中有個PK仔★霍雷
昆左本人50HK$$
昆多萬毒(30$)
仲昆hk錢同lfo錢(4e)+38個eq+招+人
仲到我home到比money我,我唔比佢到我home的!
仲有2個人同佢一齊到我home,個2個人,我唔知係who的!都一齊到我home!
仲係到play我d PS2(一定有play到)/PSP/NDS/WII
大家可爆佢ac(我有id,pw佢換左)id:ericcowong
ibbs name:ericco同山渣(佢有2個name)
[ 哈哈在2009-02-10 01:02重新編輯此帖 ]
離線黑白
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-03-25
系咪500u1點???
離線黑白
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-03-25
仲有我好想問,佢用咩方法昆你???
1條評分
離線哈哈
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-03-25
引用第2樓黑白於2008-03-25 10:10發表的  :
仲有我好想問,佢用咩方法昆你???

佢係我fd
離線黑白
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-03-25
fd都昆......
不知所謂~
離線哈哈
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-03-25
引用第4樓黑白於2008-03-25 14:08發表的  :
fd都昆......
不知所謂~ [表情]

佢個name係王澤山
離線黑白
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-03-25
得閒幫你玩下佢電話先~~~~~~~~~~
離線箭神亨利
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-03-25
-__-岩岩見到佢....話咩咩玩vs
離線黑白
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-03-25
引用第7樓箭神亨利於2008-03-25 17:14發表的  :
-__-岩岩見到佢....話咩咩玩vs

唔好同佢玩vs吧,等佢冇名聲~~~~~~~~~~~~~
好抵死呀.......呢種人~
離線箭神亨利
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-03-25
引用第8樓黑白於2008-03-25 17:16發表的  :
唔好同佢玩vs吧,等佢冇名聲~~~~~~~~~~~~~
好抵死呀.......呢種人~

其實爆關都有名聲...

但係佢同我打佢實輸- -

108lv霍雷怎打168lv的蓮娜?
離線黑白
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-03-25
引用第9樓箭神亨利於2008-03-25 17:18發表的  :
其實爆關都有名聲...
但係佢同我打佢實輸- -
.......

甘未等佢爆關爆到夠lo~
有排佢爆啦~
佢系一定輸緊~
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-03-26
引用第5樓哈哈於2008-03-25 14:51發表的  :
佢個name係王澤山

你講清楚d,咩昆了80?又昆多了30
哈哈哥,唔好成日話我好好笑,雖然你比了卡我用不到的,我現在發現了,好快會搵你。
比提已使用
極惡邪靈        XE1685925(卡片輸入錯誤)
原本有三張,你賠了一張。
真係幾好笑嫁我,雖然追你卡,但我還是無惡意的現在。
最好pm我,節省我時間thanks。

sorry呀哈哈哥,原來那個欠我的人是cz(哈哈哈)和你是二個人,真對不起誤會了你。
[ 此帖被大俠陳在2008-03-26 18:13重新編輯 ]
WhatsApp、WeChat:61301310
離線御風先生
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-03-26
大俠陳追數追到這裏= =

其實我都想問樓主,甚麼叫昆了80,又昆多了30?

到底你個fd用甚麼手法?你受騙的金額是多少?
說出來讓大家提防下。
離線ericco
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-03-26
sorrry!大家.我就係p.K仔★霍雷 我昆左樓主 我唔明佢咩叫昆左80$,又昆多30$  我祗係昆左佢50$ 事情係新年果陣 我同佢收招 佢放200$ 我唔夠$ 就塭左張巫神頂賛 之後佢話入唔到 就要我回水回50$ 限我3月19前比佢 咁我就諗住限期果日比佢la 點知未夠鐘就揚我d私人資料出去 咁我咪嬲 就冇比返佢 仲有佢話揚左me既電話後就唔洗我比 因為要我成家用50$換電話!
離線哈哈
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-03-26
大俠陳SELL 80$唔係50$
離線哈哈
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-03-26
引用第11樓大俠陳於2008-03-26 06:38發表的  :
你講清楚d,咩昆了80?又昆多了30
哈哈哥,唔好成日話我好好笑,雖然你比了卡我用不到的,我現在發現了,好快會搵你。
比提已使用
極惡邪靈         XE1685925(卡片輸入錯誤)
.......

喂!e個人唔係我!我係用75$換你d招
51.我用75$$換大俠陳好多招[大俠陳]
我msn:[email protected]
我一d都唔明你say咩
1條評分
離線哈哈
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-03-26
引用第13樓ericco於2008-03-26 12:19發表的  :
sorrry!大家.我就係p.K仔★霍雷 我昆左樓主 我唔明佢咩叫昆左80$,又昆多30$  我祗係昆左佢50$ 事情係新年果陣 我同佢收招 佢放200$ 我唔夠$ 就塭左張巫神頂賛 之後佢話入唔到 就要我回水回50$ 限我3月19前比佢 咁我就諗住限期果日比佢la 點知未夠鐘就揚我d私人資料出去 咁我咪嬲 就冇比返佢 仲有佢話揚左me既電話後就唔洗我比 因為要我成家用50$換電話!

大俠陳SELL 80$唔係50$,我e+ sin知
1條評分
離線哈哈
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-03-26
引用第13樓ericco於2008-03-26 12:19發表的  :

唉,咁你都唔知!?你昆左賴先生的萬毒,萬毒=30$,個萬毒係我的
1條評分
離線ericco
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-03-26
但萬毒個單野我已經俾左我個ac佢la 之後佢5要先至比返我之嘛 仲有佢刪左我既龐士呀 仲有張萬毒你送左比佢la 係佢架!
離線哈哈
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-03-26
引用第18樓ericco於2008-03-26 18:04發表的  :
但萬毒個單野我已經俾左我個ac佢la 之後佢5要先至比返我之嘛 仲有佢刪左我既龐士呀 仲有張萬毒你送左比佢la 係佢架!

一.3578個個人say你要改pw
2.我要做好人
3.我要你唔好用個ac,你仲用