切換到寬版
  • 8880閱讀
  • 131回復

[其他類別]已成了罵戰post-3-" [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2008-12-11
咁你自己又唔係勁 有咩資格話人差?你話得人差姐係你話你自己勁啦 wfvU0]wk}  
起碼好過佢 :!;'J/B@..  
但我冇話過自己勁 yL^UE=#C_  
你鬧我係咪即係代表你好串? ?;YC'bF  
串唔係你所諗得咁膚淺
1條評分
離線ivaruts
發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2008-12-11
引用第60樓希乂撒古於2008-12-11 22:14發表的  : 6qe*@o  
咁你自己又唔係勁 有咩資格話人差?你話得人差姐係你話你自己勁啦 mDGn:oRj  
起碼好過佢 @cRZk`|1n  
但我冇話過自己勁 2Nxm@B` {  
你鬧我係咪即係代表你好串? :{'k@J"| a  
串唔係你所諗得咁膚淺
PN~@  
我吊 你老未係 你好能煩啊 吵吵吵 無啦啦你話咩人差啊 你又唔係勁 你咁能勁米比我地睇下你d改圖囉 頂你 之前就串到死 依家就扮曬野啊 以為自己好能有品啊 我係要串你架啦 你唔能鐘意米走囉
離線mca05006006

發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2008-12-11
引用第60樓希乂撒古於2008-12-11 22:14發表的  : _4 6X%k  
咁你自己又唔係勁 有咩資格話人差?你話得人差姐係你話你自己勁啦 ( nW67YTr  
起碼好過佢 PCd0 ?c   
但我冇話過自己勁 KucV3-I  
你鬧我係咪即係代表你好串? VHOfaCE  
串唔係你所諗得咁膚淺
xRu Fuf8  
最大問題係你依家有當初有評人地既圖? C ]Si|D  
你只係話cut圖好悶 6m.k;'  
就冇話佢d圖 ES<1tG  
你唔比人地cut得好令?
1條評分
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2008-12-11
引用第61樓ivaruts於2008-12-11 22:16發表的  :
我吊 你老未係 你好能煩啊 吵吵吵 無啦啦你話咩人差啊 你又唔係勁 你咁能勁米比我地睇下你d改圖囉 頂你 之前就串到死 依家就扮曬野啊 以為自己好能有品啊 我係要串你架啦 你唔能鐘意米走囉
T0Yiayt  
你比我更無品=] w.Ezg j  
打粗口很威威 N-lGa@ j  
用不用頒個獎 6*9}4`  
========== 0U66y6  
一定要勁先評得? -71dN0hWh  
你無腦的嗎? sDqe(x}a  
不懂爬post? "Th$#3  
我沒說過不喜歡 , xx6$uZ  
^^ d-bqL:/  
========== oq-<ob  
GZ!| }$ 8  
我沒以為自己很有品,不過比你們有品得多了 ;TQf5|R\K  
起碼不會像你們不能被人插的性格

發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2008-12-11
引用第63樓希乂撒古於2008-12-11 22:25發表的  :
你比我更無品=] (VvKGh  
打粗口很威威 l>lW]W  
用不用頒個獎 ]!1OH |Ad  
========== +ww^ev%  
.......
||2Q~*:  
你依家根本係睇死cut圖 你根本冇留意人地既技術 另外我都睇唔出你幾有品囉
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 65樓  發表於: 2008-12-11
引用第64樓mca05006006於2008-12-11 22:28發表的  :
你依家根本係睇死cut圖 你根本冇留意人地既技術 另外我都睇唔出你幾有品囉
u]C`6)>  
比你更有品就行了 m(D]qYwh  
的確,cut圖不用技術

發帖
icash
只看該作者 66樓  發表於: 2008-12-11
引用第65樓希乂撒古於2008-12-11 22:29發表的  :
比你更有品就行了 x!S;SU  
的確,cut圖不用技術
KcGsMPJ  
睇唔出你比我有品囉 wn +FTqj  
另外你的知識都好有問題啦 +%J\y^09kr  
邊個話cut圖唔洗技術?
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 67樓  發表於: 2008-12-11
引用第66樓mca05006006於2008-12-11 22:31發表的  :
睇唔出你比我有品囉 C.a5RF0  
另外你的知識都好有問題啦 I\P Bu$Ww  
邊個話cut圖唔洗技術?
2F_ R/{D  
你的語氣已經出賣了你 /4S;QEv  
=============== W+>wu%[L  
可能對我來說不用技術
離線bon1

發帖
icash
只看該作者 68樓  發表於: 2008-12-11
引用第67樓希乂撒古於2008-12-11 22:33發表的  :
你的語氣已經出賣了你 x2wg^$F*oO  
=============== '8`T|2   
可能對我來說不用技術
S0w> hr  
那你應該證明出來你如何有品... M8W#io  
#Fd W/y5  
光說沒用的...-,-
(:

發帖
icash
只看該作者 69樓  發表於: 2008-12-11
引用第67樓希乂撒古於2008-12-11 22:33發表的  :
你的語氣已經出賣了你 hb^!LtF#Y  
=============== sOC&Q&eg  
可能對我來說不用技術
x'`"iZO.t  
語氣? 4,1oU|fz  
咁你之前既語氣又點? 1M5 -pZ[D  
仲有 係網上單是文字又點睇得出語氣? iyM^[/-R6  
你話對你黎講不用技術? /A(NuB<Pq  
咁姐係話你好勁?
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 70樓  發表於: 2008-12-11
引用第68樓bon1於2008-12-11 22:34發表的  :
那你應該證明出來你如何有品...
光說沒用的...-,-
l1-HO  
^^ U</+.$b  
我沒說過我有品 &hN,xpC  
我只是說我比他們更有品 (([ I]q  
你沒仔細思考過嗎 !WKk=ysFS  
你不能從語氣下判斷嗎?

發帖
icash
只看該作者 71樓  發表於: 2008-12-11
引用第70樓希乂撒古於2008-12-11 22:36發表的  :
^^ X <xqT  
我沒說過我有品 *Mi6  
我只是說我比他們更有品 % 0v*n8  
你沒仔細思考過嗎 ;BTJ%F.  
.......
eTZ`q_LfI1  
哦 話人個腦有病個d都叫有品
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 72樓  發表於: 2008-12-11
引用第63樓希乂撒古於2008-12-11 22:25發表的  :
你比我更無品=] qS82/e)7  
打粗口很威威 DZAH"sb  
用不用頒個獎 \[E-:  
========== v<fWc971  
.......
2V< # Y  
ST4(|K  
H2]BMkum  
MZi8Fo'  
對不起呵,,,之前引用你的說話你回覆後現在才回覆 bVOO)   
|ZuDX87  
罵戰咁耐睇開頭都係因你戈句"又玩cut圖 好悶" | VRq$^g  
1 ' %-y  
那你怎解釋你所謂的"有品" _ ^3@PM>  
A?V<l<EAm  
我不理其他人有沒有品 faJ8zX  
"j;!_v>=f`  
如果你是說道理,,我不明你為何會說這句 9;:7e*x]lc  
k7[)g]u  
衝口而出?無聊?還是,,,? / GZV_H%v  
mZ&]  
希望你可以為此作出道歉,, %J3lK]bv(  
Nuo<` 6mV@  
若果不想道歉的話,,不緊 Es,0'\m&  
7x:F!0:  
相信樓主也是大方的 pb= HVjW<  
6KBHRt  
---------------------------------------------------- b6$4Ul-.  
8Nv-/VQ/b  
你話人地CUT圖好悶,,但係相信IBBS冇條規例話吾比CUT圖囉 2X +7b M  
LQ|<3]  
可能係你D所謂既高手論壇有掛,,我吾知啦 {B v`i8e  
_4S7wOq5  
衣到係IBBS,,吾係高手論壇 Jz2 q\42q  
n%Rjt!9  
你要嘈,,勞煩你移玉手轉到你的高手論壇去 (Bh L/A 4  
^:$j:w?j  
----------------------------------------------------- PE +qYCpP9  
)%1&/uN)  
又要引用你的句子了 _"`/^L`Q?  
w7[0  
你鬧我係咪即係代表你好串? .;}pU!S~R  
串唔係你所諗得咁膚淺 JG1LS$p^  
:'TX" E!  
@~Rk^/0  
看你那句真的些少想笑 EID(M.G  
JCBnFrP  
人地話人,,你就話人諗串吾係咁膚淺 ,9+nfj  
4v i B=>  
我想知串人洗吾洗知道那深層既定義,, vV2o[\o^  
%hrsE5k^,  
你話吾係咁膚淺牙MA,,咁請你解釋一下 |HT)/UZ|  
|c BHBd  
就算人地係串你,,,你呢位道理之人有冇諗點解人地要串你 ;vZ*,q6  
l$qmn$Uc  
你樣衰串你?還是其他因素?相信不會吧,,反省一下吧
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 73樓  發表於: 2008-12-11
引用第35樓mca05006006於2008-12-10 20:57發表的  :
我知你青山出黎 LH1BZ(5g  
你唔好咁話你自己啦 3" 8t)s  
你係ibbs話人地當關我事啦 F5Cqv0H V  
就算唔關我事 15RI(BN   
.......
H d96[Uo  
比你好得多了
離線bon1

發帖
icash
只看該作者 74樓  發表於: 2008-12-11
引用第70樓希乂撒古於2008-12-11 22:36發表的  :
^^ [0( E>vm  
我沒說過我有品 4'7 v!I9  
我只是說我比他們更有品 96^1Iv d  
你沒仔細思考過嗎 |^>L`6uo  
.......
5+#?7J1  
證明你怎比別人有品... =2GP^vh  
|>m# m*{S  
看不出...-,-
(:

發帖
icash
只看該作者 75樓  發表於: 2008-12-11
引用第30樓希乂撒古於2008-12-10 17:23發表的  :
唔係改得差就一定好?佢自己放上黎就預左比人評 人地有冇病又關你咩事啊 <----呢句唔係應該比你架咩,我地吵又關你叉事 膠就米係到膠啦 自己錯仲話人<----我好想笑你,你玩開真心膠的嘛? 用下個腦先鬧人,如果唔係就會比人當你9up架啦.......
ft. }$8vIT  
你又幾有品?睇唔出囉
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 76樓  發表於: 2008-12-11
@罵戰咁耐睇開頭都係因你戈句"又玩cut圖 好悶   8 MACbLY  
那你怎解釋你所謂的"有品" ?AM 8*w  
還不懂 EY[Q%  
你某人有品 Bb2r95h}^  
不代表自己覺得自己很有品 3T.M?UG>  
小明有一個蘋果,小強比他多一個,那是不是小強有很多個蘋果? 7.Kjg_N#Tr  
========= O'yjB$j  
我沒說cut圖有罪 ")[Q4H;V  
我只是說很悶而已
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 77樓  發表於: 2008-12-11
引用第75樓mca05006006於2008-12-11 22:44發表的  :
你又幾有品?睇唔出囉
l!2Z`D_MD  
比你好少許 ^TCJh^4na  
不過不代表我有品 RNrYT|  
=============
1條評分

發帖
icash
只看該作者 78樓  發表於: 2008-12-11
引用第77樓希乂撒古於2008-12-11 22:45發表的  :
比你好少許 0jZ{?  
不過不代表我有品 en#g<on  
=============
<B{VL8IA>  
係囉 你咁厚面皮係要話比我地有品都冇法架 要唔要我教你寫個醜字?
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 79樓  發表於: 2008-12-11
引用第76樓希乂撒古於2008-12-11 22:44發表的  : y#Sw>-zRq  
@罵戰咁耐睇開頭都係因你戈句"又玩cut圖 好悶   LW 3J$Am  
那你怎解釋你所謂的"有品" A_*Lo6uII  
還不懂 9n\#s~,  
你某人有品 -/7=\kao%  
不代表自己覺得自己很有品 h+u|MdOY\  
.......
ez:o9)N4  
IV#My9}e  
]}L1W`n  
6 {r[Dq  
相信你說那句很悶巳經是錯了吧 /ZN5WK  
AdS_-Cm  
我不知你悶有何意思,, sU_4+Mk  
]fS~N9B  
是你自己勁CUT,,還是多這類POST? &OR*r7*Z  
E6-(q!"A  
如果你認為多這類POST是悶的話,, N$a-i  
;Kb[UZ1  
那請你不要在這裡了,,還是那句 [)6E) E`_e  
@' :um  
回你的高級論壇吧 ^^Q32XC,  
e6xjlaKb  
--------------------------------------------- ~zC fan/  
Ywk[VD+.  
你有品過他們還是他們有品過你我不想知 v6Wf7)d/1  
VRP.tD  
我只知你說的"有品過你" Nv]/L +i  
Hwc8i"{9y\  
我現在引用你的說話 /2V',0  
Kf<_A{s  
我波仔xd,,有品比你好得多了
快速回復
限100 字節

上一個 下一個