切換到寬版
  • 4189閱讀
  • 63回復

膠波雙經8人人手屠肉場,,!(22~23日可以報名啦=)" [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線波仔xd

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-08-12
— 本帖被 0099090 執行鎖定操作(2009-08-30) —
巳參加者注意:因為吾只係一個星期六同日,,所以如果戈個星期既某日吾去得,,請係雙經一小時前盡快通知本人

時間:晚上8時至10時

日期:8月11日~8月31日(逢星期六、日)

地點:高級對戰5頻

房名:IBBS王者決定戰

本人MSN:[email protected]

詳情留意:http://news.hk.9you.com/article/gundam/readnews1.php?artid=1648

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PS" 呢次開既係屠肉場,,而且吾係跳水場,,

所以如果吾明白屠肉場既人,,而有意參加,,可加我MSN詢問有關資料

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PS" 比人殺戈組,,吾準意圖殺對面,,有傳說中的56KB,,吾排除我會踢人- -

本人防GM方法:有人話GM入房點算? 放心,,我有加GM好友,,我每隔幾場CHECK一次,,

何來屠肉場?

首先好似跳水場既( RJ / BJ )咁,,RJ = R組輸 ,, BJ = B組輸

若RJ輸的話,,入到場,,各方先射好5槍,,

然後B組既人開始殺R組既人,, ( R組不能反抗

係2點59分之前殺剩一個人,,係2點59後再殺埋佢

22~23號 - 名單

1" ]] 波仔xd                  遊戲名字:情迷乂膠波

2" ]] 波仔xd的FD子    遊戲名字:KTS滔

3" ]] stevenxau           遊戲名字:香爐小子

4" ]] xd~!~                    遊戲名字:疾風赤羽

5" ]] 牙笨                   遊戲名字:風乂雲

6" ]] 0099090              遊戲名字:Kenneth仔

7" ]] 牙翼                       遊戲名字:紅夜

8" ]] mca05006006    遊戲名字:天壤劫火mca

( 因為中間有多個星期六日,,而吾擔保各正選會出席所有日子,,所以需要大量後備 )

後備1"]] ken14980      遊戲名字:絕乂犬

後備2"]]  goldcat0807 遊戲名字:影財

後備3"]]  hokinpanben 遊戲名字:新手乂試

後備4"]]  michael1212 遊戲名字:ppwp神手

後備5"]]                           遊戲名字:

( 後備1至5,,就算有位都吾一定係1號入,,我見邊個待機,,邊個MSN應我先,,我就會搵戈個,,所以後備5吾一定係冇可能 )
[ 波仔xd在2009-08-25 03:10重新編輯此帖 ]
離線hokinpanben
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-08-12
我,第1個回post@_@
sd名:新手乂斌

記住比我入
http://ibbs.hk/read.php?tid=68203(急放入面所有野!)[ac都急放!]
離線stevenxau
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-08-12
我來也SD:香爐小子
離線唔係呀
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-08-12
我來

我名 真紅乂Exia
離線bentai
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-08-12
我來
我名TTH浩  
離線xd~!~
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-08-12
千呼萬喚既......我......終於出現啦
我黎參加
sd:疾風赤羽
離線新手ex
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-08-12
我又黎
星光下的廢人
離線waynewong
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-08-12
高姓:龍行
大名:天下
全名:龍行天下
請留位
☢☣๖ ⊹⊱⋛⋋ۣۜ   ੴ㍿
離線game999king
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-08-12
我又要報名
我係s極神皇s
離線hokinpanben
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-08-12
膠波,星光下的廢人黑名黎wo,出面大把人唱佢
http://ibbs.hk/read.php?tid=68203(急放入面所有野!)[ac都急放!]
離線parco_123
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2009-08-12
即使我係遲左,,
不過都做後備算=[
o0海濤怒擊0o
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2009-08-12
引用第10樓parco_123於2009-08-12 11:23發表的  :
即使我係遲左,,
不過都做後備算=[
o0海濤怒擊0o

有個正選比人告黑名:D

咁就上你啦a____a"
離線parco_123
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2009-08-12
引用第11樓波仔xd於2009-08-12 11:51發表的 :
有個正選比人告黑名:D
.......

上我好了,,不要太入:o痛痛的
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2009-08-12
引用第12樓parco_123於2009-08-12 11:54發表的  :
上我好了,,不要太入:o痛痛的

放心,,我冇刺的,,吾會痛:D
離線parco_123
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2009-08-12
引用第13樓波仔xd於2009-08-12 12:02發表的 :
放心,,我冇刺的,,吾會痛:D

可是太粗大了=o
我怕怕>_<
不過估唔到你男都岩xD"
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2009-08-12
引用第14樓parco_123於2009-08-12 12:04發表的  :
可是太粗大了=o
我怕怕>_<
不過估唔到你男都岩xD"

係你自己硬要塞埋黎

我比你禁住郁吾到XD"
離線zzzson

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2009-08-12
燃燒武者

留位留位:x
離線michael1212