切換到寬版
  • 8228閱讀
  • 94回復

lfo的魔力 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線☆大地☆
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2011-01-15
第一隻玩係星奇
之後升左130LV之後就雪藏
到之後玩卓男 見到成日班人一齊玩捉迷藏
到抽中樂雲既時候開心到爆 係咁用掃把升LV~! !
升到120左右D外掛開始尼 本身只有 QQ等人用掛 但到以家......
不過最開心果然係一齊打故事同玩捉迷藏
最希望既係變返以前既大街  
離線真天魔
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2011-01-15
引用第24樓黑天狗於2011-01-15 15:12發表的  :
我玩的時候還有1.0包。

1.0包好像是送迪云...?

我玩個陣是看見,不過是空盒出售....
按圖,看小說

離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2011-01-15
引用第41樓真天魔於2011-01-15 18:55發表的  :

得豪華有
買新手拎woody的路過
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2011-01-15
引用第41樓真天魔於2011-01-15 18:55發表的  :

我在OK見到,之後馬上買了(也是為玩迪云)。
離線真天魔
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2011-01-15
引用第43樓黑天狗於2011-01-15 19:02發表的  :
我在OK見到,之後馬上買了(也是為玩迪云)。

我玩個陣只有空盒,我問佢:請問個包係唔係送迪云

條友:係就係,不個而家得番個盒,放$20......
按圖,看小說

離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2011-01-15
引用第44樓真天魔於2011-01-15 19:07發表的  :
我玩個陣只有空盒,我問佢:請問個包係唔係送迪云
                                      條友:係就係,不個而家得番個盒,放$20......

當年的空盒,的確很珍貴=_-
離線ken3659
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2011-01-15
我超級元力篇果時升LV好似仲未有鳳凰大劍,連裝都冇,狂打生日快樂升到30幾LV-.-
可惜後來部腦壞左冇玩,後來合體戰神篇開始回歸LFO,主玩PEAK,BOC同BANK
可惜升岀來隻隻錯唒點= =
最後去LAW玩,決定隻隻叫卍XXXX卍
係LAW第一隻升既係馬龍,叫卍鐵甲馬龍卍,幾經辛苦終於有裝係LAW,而家升到182LV
之後玩埋其他角色,總算係LAW創左番事業,但係而家LAW變得好少人...
離線csdd8899

發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2011-01-15
想當年見到4.5包有迪倫以為有得送迪倫人物;
離線hotcat
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2011-01-15
4.5
果陣開波都係用Fox
之後抽中deep
然後買左佢個異轉手辨
升左成半年2轉
之後玩zack
果時味有得開人物
果年ags迪倫外傳仲要好快比人清晒
不過之後係7-11買左
但係當想開zack既時候
「平安夜再相見」等類似說話
之後開到人果陣有bug 頭2招50mp
之後玩到09動漫
冇玩了
買過呃錢物:
08ags 暗黑鬥神全攻略 /09ags月曆/ 09動漫合體戰神350$包(仲有愛利 德特 神母招冇用 仲有個重點)/
08動漫 750$既二個死亡塔(呢個真係火滾 官網話2個一齊700 到08動漫果到 佢要我750)
n張lfo卡同包
[ hotcat在2011-01-15 22:20重新編輯此帖 ]
離線┌終極┘
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2011-01-15
起初玩戈陣都係陪fd玩+無野玩
結果亂禁揀開中左亨利玩
仲玩上癮tim-3-

不過可惜lfo景氣每況愈下...已經放棄好奈了
離線zsdfghjkl

發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2011-01-15
引用第49樓┌終極┘於2011-01-15 23:28發表的  :
起初玩戈陣都係陪fd玩+無野玩
結果亂禁揀開中左亨利玩
仲玩上癮tim-3-
不過可惜lfo景氣每況愈下...已經放棄好奈了

我都覺同FD玩係幾好玩既,之前同D朋友玩又唔怕悶...
去去~魔法~走!!!
離線
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2011-01-15
引用第48樓hotcat於2011-01-15 22:12發表的  :
4.5
果陣開波都係用Fox
之後抽中deep
然後買左佢個異轉手辨
升左成半年2轉
.......

駛既錢呢,我都唔少...
爆過好幾盒卡,
買過聖系奧義,
試過一次傻到幾百蚊去買新異信...
歡迎愛樂之人加入IBBS愛樂協會
離線zsdfghjkl

發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2011-01-15
引用第51樓迪於2011-01-15 23:30發表的  :
駛既錢呢,我都唔少...
爆過好幾盒卡,
買過聖系奧義,
試過一次傻到幾百蚊去買新異信...

何只幾百....我都係2年之內加動漫既費用都有3千左右/___\
去去~魔法~走!!!
離線cfalan2001
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2011-01-16
我給雷尊的樣子吸引著我呢~
見到雷尊d技,型到爆,異轉又係(異轉我齊招的)
也是我玩LFO第一隻人物,新年的時候(年初一)我為了雷尊異轉玩到3點多呢,
但見到現在的LFO,真是.........
^_^徐子珊^_^
離線【龍翼】
發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2011-01-16
我由始祖開始玩....
個陣時既開場動畫好睇過而加n倍...d音響又聽到人好熱血...(可能個陣初中)
最重點係佢個開場動畫有交代點解有元力出現!!!!!
而加d開場動畫過2格圖就算,冇泥心思!
個陣時第一隻玩既係小丹,不過個陣連爆上冰火皇后都要一班人幫手...
個陣升到4,50lv都好威水...(但係我都係得3x)= =
個陣時唔洗好似而加咁高lv dd人先同你講野
全條街大把人同你吹水...個個係到拎住件黑水甲彈泥彈去哂命.....
而加.....
無可否認..lfo是給一班不自律的玩家破壞了...但lfo的模式/招是好玩到現在我還很認同....
而加玩緊其他game..都不時諗番lfo就即時好想開番泥玩2招...但係已經del左...
離線life0523
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2011-01-16
引用第54樓【龍翼】於2011-01-16 11:40發表的  :
我由始祖開始玩....
個陣時既開場動畫好睇過而加n倍...d音響又聽到人好熱血...(可能個陣初中)
最重點係佢個開場動畫有交代點解有元力出現!!!!!
而加d開場動畫過2格圖就算,冇泥心思!
個陣時第一隻玩既係小丹,不過個陣連爆上冰火皇后都要一班人幫手...
.......

的確係太多玩家用BUG隻GAME先衰
但係U1本身為左賺錢成日修改D設定
都趕走左唔少人
好似果陣岩岩出異轉好多人物又勁屈
勁多人即刻轉玩果D人物
但好快又改番廢,D新出既人物又係咁
到依加大部份以前好玩既人物佢都改廢晒
好似逼人要玩佢D新人物咁
最慘係唔明點解佢要改到打故事入人地遊戲室果個限制
搞到冇人會一齊升LV
諗番起3.0果陣,一開D高LV場(例:究研)
就會有人入黎同你一齊升LV,真係好懷念
離線ken3659
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2011-01-16
想當年,用璇瓏打學校仲未有BUG
P.S:U1居然近排先整好呢個BUG
離線ilikelf2now
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2011-01-17
引用第55樓life0523於2011-01-16 19:50發表的  :
的確係太多玩家用BUG隻GAME先衰
但係U1本身為左賺錢成日修改D設定
都趕走左唔少人
好似果陣岩岩出異轉好多人物又勁屈
勁多人即刻轉玩果D人物
但好快又改番廢,D新出既人物又係咁
到依加大部份以前好玩既人物佢都改廢晒
好似逼人要玩佢D新人物咁
最慘係唔明點解佢要改到打故事入人地遊戲室果個限制
搞到冇人會一齊升LV
.......

講得非常好
離線乂百樂乂
發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2011-01-17
想當年.....LFO係大埔遊戲展時....搵過陳豪試玩....勁正...

跟住我由封測開始玩.....1.0包...買到斷哂市....我要訂先有....

限量商品.....所謂 全球幾多個.....排頭位先拎到既野.....同迪雲,達爾 異轉公仔...

都買齊哂....卡呀....包呀..又係全買的....

我還記得想當年....入皇者爭霸戰點數 抽中左申武玄係幾甘開心.....
離線zsdfghjkl

發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2011-01-17
引用第58樓乂百樂乂於2011-01-17 11:27發表的  :
想當年.....LFO係大埔遊戲展時....搵過陳豪試玩....勁正...
跟住我由封測開始玩.....1.0包...買到斷哂市....我要訂先有....
限量商品.....所謂 全球幾多個.....排頭位先拎到既野.....同迪雲,達爾 異轉公仔...
.......

[font=]陳豪!?幾時黎?_?
去去~魔法~走!!!
快速回復
限100 字節

上一個 下一個