切換到寬版
  • 944閱讀
  • 13回復

我琴日去左睇變形金剛,好好睇牙 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線鵬鵬

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-07-30
我琴日去左睇變形金剛,好好睇牙
前日我一返到泥香港
就去左動漫節,無乜野好買..

我琴日買飛,去左睇變形金剛午夜場

D特技好鬼正,D變形金剛做得好真,拍得好好
真係好好睇牙,大家不防去睇下

麥加登真係好低死,傷心get係爵士瓜左(比麥加登撕開兩部分)
博派得爵士死左,狂派死曬(最後仲比人拋落深海,低死)

有d刀幾好笑,主角隻狗叫做魔仔@@

中毒魔人睇完5好打我(閃身走sin)

最後刀係e句:真係好好睇牙,大家不防去睇下^_^

感想:我覺得變形金剛係我出生到2家最好睇get電影

仲有大家買飛中左D乜(明信片),我中左麥加登,柯柏文,大黃蜂@@
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-07-30
我都有睇.....不過早過你睇....仲睇左兩次- -'

不過要一個問題....星星叫應該無死到.....

星星叫最後係比一棵fly彈炸中左就變番fly機.....根本就無講過星星叫點死- -"

還有e套戲有一些字是不當的字@@.....例如:自x(自己想吧XD)

我都想寫感想....但又唔想寫...(自相矛盾?)
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
離線鵬鵬
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-07-30
引用第1樓炎‧龍於2007-07-30 12:06發表的  :
我都有睇.....不過早過你睇....仲睇左兩次- -'
不過要一個問題....星星叫應該無死到.....
星星叫最後係比一棵fly彈炸中左就變番fly機.....根本就無講過星星叫點死- -"
.......

-0-
我知la

仲有我想問隻毒蝎有無死到

剩係話佢比人炸斷左條命.跟著潛入沙到炸bo
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-07-30
引用第2樓鵬鵬於2007-07-30 12:17發表的  :
-0-
我知la
.......

其實E套戲好睇之餘又有好多問題.....

路障又係無講點死..ORZ....

隻狗點解叫魔仔....無人知...(應該魔人會知XD)

狂派幾時到地球...無人知..ORZ.....

毒蝎應該死左......空砲令毒蝎條尾爆左=傷賣心中........只是他應該已最後的動力走左-_-....
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
離線23174567

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-07-30
...想當年我細個成日睇電視版的..= =

仲有好多佢d玩具 的說..
離線@@邪鬼@@
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-07-30
希望魔仔冇咁快睇到e個post la..
離線tik8822
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-07-30
e,我聽日去睇喎,我以為唔好睇的(fd迫我去睇)
離線鵬鵬
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-07-30
其實我仲有一樣野想問

比能量方塊射中左果d機械人住點,仲係到??
離線牙銓

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-07-30
麥加登真係好低死,傷心get係爵士瓜左(比麥加登撕開兩部分)
撕開兩部分咁恐怖
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-07-30
引用第7樓鵬鵬於2007-07-30 14:10發表的  :
其實我仲有一樣野想問
比能量方塊射中左果d機械人住點,仲係到??

佢最後講過...

所有外星敵人的c體都放去唔知咩咩海度=所有對人類有害的機械人...

無記錯能量方塊射中左果d機械人有攻擊人類....

咁即係.....

引用第8樓牙銓於2007-07-30 14:16發表的  :
撕開兩部分咁恐怖

真係撕開@@

麥加登講左一句『白痴仔』就撕開左爵士
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-07-30
乜買飛會中明信片架

點解我唔知架    
離線ken736
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-07-30
引用第9樓炎‧龍於2007-07-30 14:41發表的  :
真係撕開@@
麥加登講左一句『白痴仔』就撕開左爵士

原句:Jazz:do you want  to a piece of you?
        Megatron:no,i want  to two piece of you!
颯★爽★亂★入、超銀河紳士★~★~★~ ヘ( ☆‧ ω‧)> ★~★~★~
偶的Blog
離線ken736
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-07-30
引用第3樓炎‧龍於2007-07-30 12:28發表的  :
其實E套戲好睇之餘又有好多問題.....
路障又係無講點死..ORZ....
.......

路障應該無死,只係爆頭,假如有些不明白的地方(例如大黃蜂不能說話,麥加登為何在南極)的話,就要看前傳漫畫
颯★爽★亂★入、超銀河紳士★~★~★~ ヘ( ☆‧ ω‧)> ★~★~★~
偶的Blog
離線chansiuki

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-07-30
引用第11樓ken736於2007-07-30 16:04發表的  :
原句:Jazz:do you want  to a piece of you?
         Megatron:no,i want  to two piece of you!

麥膠登= =
撕開左個機械人= =
快速回復
限100 字節

上一個 下一個