切換到寬版
  • 8816閱讀
  • 145回復

[遊戲影片]天尊好廢,囧 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線99636
發帖
icash
只看該作者 100樓  發表於: 2008-06-24
不是不是.佢開POST係想比人知.咩叫廢.咩叫自大.打WIN人地一場就臭串.可能佢之後個D係佢自己LOSE哂@_@怕比人知就POST一場上來.仲有.咁勁POST戰績上來呀,我唔怕你個個風尊(強者).你POST戰績我都POST>看看怎樣好嗎?
離線bruce_ice
發帖
icash
只看該作者 101樓  發表於: 2008-06-24
佢LOSE , 唔post 上來 ga
http://ibbs.hk/?u=16692
↑↑↑↑送迪倫1set  
╭╮
│└╮
└─╯
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 102樓  發表於: 2008-06-24
樓主,我想問你一條問題 a`xq h2P  
你同某風尊打 L, JQ\!c  
你嬴左 dzf2`@8#  
咁你開個貼既名係咪叫風尊好廢,囧
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 103樓  發表於: 2008-06-24
一 唔知人地同你的lv j4.wd RK  
wP!X)p\  
我搵個30lv的迪倫同150lv的迪雲打 :|S zD4Ag  
A# {63_H  
無咩技術都勝啦 8>Cr6m   
GG} %  
再者 8y;Rw#Dz  
__=H"UhWv  
打勝一場就串77 79\ wjR!T  
AK:cDKBO  
好唔掂喎你
本人放哂ac啦,都決定唔玩lfo
唔關lfo野唔好再搵我~
離線箭神亨利
發帖
icash
只看該作者 104樓  發表於: 2008-06-24
引用第103樓鋼鍊於2008-06-24 17:27發表的  : &Y@i:O  
一 唔知人地同你的lv
我搵個30lv的迪倫同150lv的迪雲打
無咩技術都勝啦 8|u 4xf<  
.......
Z;BS@e  
150以上 |P|B"I<?  
;b~ S/   
不過都唔方高
離線divct
發帖
icash
只看該作者 105樓  發表於: 2008-06-24
引用第102樓慘絕人寰於2008-06-24 17:24發表的  : Q eeV<  
樓主,我想問你一條問題 K$E3RB_F  
你同某風尊打 "oP^2|${  
你嬴左 _O9V"DM  
d {z[46>  
係wo樓主不如你同1個不 g who的風尊打 你打win個風尊然後post 1個貼叫風尊好廢 a -.-
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 106樓  發表於: 2008-06-24
引用第105樓divct於2008-06-24 18:12發表的  :
係wo樓主不如你同1個不 g who的風尊打 你打win個風尊然後post 1個貼叫風尊好廢 a -.-
2y [Q  
但係佢好有可能會狂輸 *TOdIq&z  
我諗佢都應該成日輸 . i0K-B  
但係輸個d又唔post上黎 `Rq=:6U;3  
離線202202
發帖
icash
只看該作者 107樓  發表於: 2008-06-24
你一定沒有同我的天尊打過 #G9 W65f  
天尊好廢??? |x[I!I7.F  
得你講得出
http://ibbs.hk/?a=202202
咩来的???
離線divct
發帖
icash
只看該作者 108樓  發表於: 2008-06-24
引用第106樓廁所為上於2008-06-24 18:14發表的  :
但係佢好有可能會狂輸 X4!93  
我諗佢都應該成日輸 D]]e6gF$e  
但係輸個d成日又唔post上黎 %0\@\fC41  
Sv=YI  
55... 可能佢打vs成日都輸的 win個d又post係到 樓主你不如把你輸個d都post上黎 la- -
離線牙濠
發帖
icash
只看該作者 109樓  發表於: 2008-06-24
/*C!]Z>.  
個天尊技術垃圾姐 18$d-[hX  
玩天尊 14$%v;Su4  
要用技術 "LlpZtw  
玩近攻個d >Eh U{@Y  
對天尊 輸更
離線汝吾之

發帖
icash
只看該作者 110樓  發表於: 2008-06-24
引用第102樓慘絕人寰於2008-06-24 17:24發表的  : `2>p#`  
樓主,我想問你一條問題 ]p|?S[!=  
你同某風尊打 w!lk&7Q7Z  
你嬴左 [kg^S`gc#  
qV=:2m10x  
咁我首先要同佢講.. Jm!,=} oP'  
0 u*a=f=  
我比個風尊屈十級屈死左呀T^T  (講笑...- -".. 08\w!!a:  
EPE_2a}  
j_C"O,WS  
PS:十級對普通電腦黎講....出既人唔LAG...食既人LAG死..唔應該話LAG...應該話做咩野都慢哂...例如連唔到技之類...

離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 111樓  發表於: 2008-06-24
引用第108樓divct於2008-06-24 18:27發表的  :
55... 可能佢打vs成日都輸的 win個d又post係到 樓主你不如把你輸個d都post上黎 la- -
:2lpl%/  
我怕到時成個區都係 vom3 C9o  
我好廢 我好廢既貼
離線ngchunlam
發帖
icash
只看該作者 112樓  發表於: 2008-06-24
引用第111樓廁所為上於2008-06-24 19:25發表的  :
我怕到時成個區都係 # fqrZ9:@  
我好廢 我好廢既貼
(:8a6=xQ  
你咪成日在我的post狗吠,ok?又唔同我p
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 113樓  發表於: 2008-06-24
引用第112樓ngchunlam於2008-06-24 19:34發表的  :
R*vQvO%)h  
閣下請回答我102樓的問題
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 114樓  發表於: 2008-06-24
引用第112樓ngchunlam於2008-06-24 19:34發表的  :
_{c_z*rM8  
我係bank呀 #w.0Cc  
你要跨既咪跨囉 hu$eO'M_  
我係狗吠 PwW$=M{\.  
咁你係咩? "LTw;& y  
豬食完之後訓覺既聲?
離線ngchunlam
發帖
icash
只看該作者 115樓  發表於: 2008-06-24
引用第113樓慘絕人寰於2008-06-24 19:44發表的  :
閣下請回答我102樓的問題
VxDIA_ @y  
我冇可能同風尊vs,so 答不到你
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 116樓  發表於: 2008-06-24
引用第115樓ngchunlam於2008-06-24 19:48發表的  :
我冇可能同風尊vs,so 答不到你
o3hgkoF   
那麼我就用風尊跟你vs
離線ngchunlam
發帖
icash
只看該作者 117樓  發表於: 2008-06-24
引用第114樓廁所為上於2008-06-24 19:46發表的  :
我係bank呀 yn}Dj9(q  
你要跨既咪跨囉 :pdX  
我係狗吠 Lq5xp<  
咁你係咩? `sqr>QD  
.......
uKAI->"  
你係bank就咪鬼煩啦, r|UJJ9i  
你跨關我咩事= =? 1l$ C3c  
我怕到時成個區都係  %4m Nk}tyH  
我好廢 我好廢既貼? g8uqW1E^  
我怕到時成個區都係廁所為上, =oI[E~1<  
你講得對,唔係狗吠,係豬吠!
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 118樓  發表於: 2008-06-24
引用第117樓ngchunlam於2008-06-24 19:56發表的  :
你係bank就咪鬼煩啦, 7 2JwG7qh  
你跨關我咩事= =? ^}Vc||S  
我怕到時成個區都係   neM.M )0  
我好廢 我好廢既貼? nDdY~f.B  
.......
~'lT8 n_  
你又話我唔p kVQm|frUz  
我話你聽我係bank Ztmh z_u7  
又話唔關你事 7he,(V  
你真係傻到青山都救你唔到 ^nNY| *  
你既貼唔廢? ]]K?Q )9x  
唔廢會比一堆人話? AB/${RGf+  
豬會吠架 |K1S(m<F  
你常識勁到呀 B za<.E=  
成個區廁所為上又點? XiTi3vCe  
起碼唔係廢貼呀 %TQ4 ZFD3  
成堆人話你 B{&W|z{$  
e d咪抵q死囉 `[5xncZ-  
鬼叫你成日開廢貼 { .$7g8]I  
成日話咩過時 ,5 ka{Q`K  
e家話廢 C/Q20  
最廢個個咪係你 0a89<yX  
狂用十級屈招 "O>~osj  
幾鬼勁呀 b5)^g+8)w  
屈招勁呀
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 119樓  發表於: 2008-06-24
引用第117樓ngchunlam於2008-06-24 19:56發表的  :
你係bank就咪鬼煩啦, n R,QG8  
你跨關我咩事= =? NW6;7nWb  
我怕到時成個區都係   Z~Q5<A9Jz  
我好廢 我好廢既貼? 1R8tR#l  
.......
\(Rj2  
相嗌唔好口 <lFHmi$qt{  
有種就隻秋 esTL3 l{[  
你講咁勁咪打過囉 t#P7'9Se8  
鬥嘴贏又點 C '[4jz0xF  
代表你好勁? aQmS'{d?^  
好威? CrI<rD%'